Wpisy 3 621 583 – 3 621 682
27 lipca 2019 22:08 → 28 lipca 2019 00:00, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA no i ktoś sobie emeryturkę załatwił
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 3 469 143,50 zł
Cześć lubię dziewczyny w spodenkach i stopkach. A i ściągnął bym stopki zębami. Co to jest powiedzcie ?
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
Forsami i co w niedziele wolne Przepraszam koniec pracowania padło coś dziś
Mam Mini jeszcze na jutro ale w niedziele mało płacą ale jak się szarańcza zleci I będzie 100 /5/5 to naco to. chyba na brzytwe żeby sobie ogolić... czoło na wesoło
ja nie gram na razie od piątku ale nie tego co był tylko jeszcze wcześniejszego brakuje na wszystko by wytrzymać do następnej wypłaty ale dziś byłem na działce dwie miednice ogórków dwa pudełeczka malin to wytrzymam do środy
pić się chcę ale trzeba w czajniku co jest kamień zrobić a raczej ugotować wodę wystygnie wypije zawsze kupowałem wodę w sklepie ale nie ma kaski miałem w teflonie dwie piątki ktoś zakosił z szufladki telefonu masakra
Doszedłem do wniosku,że wszelkie nasze medytacje,wykresy,tabelki itp,itd nie mają żadnego sensuNatyra się człowiek i ma 3/10,a drugi walnie Ch.T...i 4/10 jest
Egz.> Ja dziś
Egz.> Ja dziś
ale każdy przez to przechodził sam bym się nie zgodził z kimś musiałem sam dojść do pewnych rzezy i je później zweryfikować
Niech moc będzie zmani w tych trudnych czasach które przychodzą na nas ale jest w księdze brat przeciwko bratu siostra przeciwko siostrze i tak dalej
Jestem w odstawce nic mi się nie chce
Robię bokami nie jest dobrze
Buty w ccc żarcie w biedronce
Agd w za cztery złote sklepie
Robię bokami nie jest dobrze
Buty w ccc żarcie w biedronce
Agd w za cztery złote sklepie
Pasko reklam tu nawciskał nawet między literami..Ale oco chodzi dopiero wszedłem...niewiem gdzie jestem czy w pustyni czy w puszczy tam coś chrapie tam coś sapie tu piszczy..
Mulag ma dobrobyt Prezes korporacji..pras..prasuje krawaty..I jest bogaty a pfu apfuu
Miała matka syna
Syna jedynego
Chciała go wychować
Na posła Jakiego
Oj synu synu
Tyś nie do roboty
Będziesz siedział w sejmie
I pieprzyl głupoty
Syna jedynego
Chciała go wychować
Na posła Jakiego
Oj synu synu