Wpisy 3 617 588 – 3 617 687
21 lipca 2019 12:59 → 21 lipca 2019 15:07, 100 wpisów
Wczoraj obejrzałem na stronie pana Jackowskiego jego krótką wypowiedz, jak szukał zaginionego Dawidka.
Warto to zobaczyć
Strona: krzysztof-jackowski.info
Warto to zobaczyć
Strona: krzysztof-jackowski.info
Kolejny tydzień kaskada jednak po 3 kaskady na losowanie nie 4 bo za dużo kasy resztę gier nie gram wcale
to fakt że po fakcie każdy jest mądry , może mieć jakieś wyczucie tylko nie wszystko się udaje
Cześć co u was ?
Lato.
dusia
3 617 582. ja mysle ze to jest jakis bład ze napewno wygrało moze 2,lub 8osób ale nie az 28 osób, to musi być jakiś blef lu b jakiś bład, niewierze w to zeby sposród ilus tam zatypowanych zakładów w mini lotku aż 28 osób skreśliło te same numery akurat i akurat na to samo losowanie, nasuwa mi sie pytanie takie jedno jak to jest że nieraz jest tylko 1 -5/5 lub jest ich nieraz 5 , np, albo niema ani jednej piatki 5/5 ,a moze to jedna i ta sama osoba jezdzi po kilku kolekturach po polsce i w kazdej wysyła jedne i te same numery
wedrowca netowy co do wypowiedzi Krzysztofa Jackowskiego i tego co poddawał w swoim programie na youtube jestem przekonany ze to co mówił o swojej przedwczesnej wizji gdzie szukać śp. Dawida to było za jego sprawam, ogladałem obydwa odcinki kiedy pan krzysztof jackowski stawiał tzw, przedwczesna diagnoze gdzie jego zdaniem trzeba szukać tego chłopca, tymbardziej jak sam mówił w pioerwszym odcinku, policja mu nie przekazała zadnej rzaczy z garderoby czy to ojca dziecka czy tez małego Dawidka, z tegto co słuchałem i widziałem, Krzysztof Jackowski zrobił przedwczesna wizje ze zdiecia cyfrowego ojca jak i syna, i wskazał ze trzeba by bylo przeszukac te 2 akweny wodne, ze tam moze byc dzies ten chłopczyk, i uwarzam ze to wlasnie dzieki niemu odnaleziono tego chłopca, pomimo ze policja podaje ze nie korzystała z jasnowidza, w co zabardzo niechce mi sie wierzyć, wiadomo wielki szacun, dla wszystkich tych osób które poszukiwały tego chłopca oraz dla policji , strazy pozarnej, wojska, ale szczegołny szacunek dla własnie jasnowidza panna Krzysztofa Jackowskiego, który ponownie udowodnił pomimo braku jakis przedmiotów nalezacych do ojca jak i dziecka ,krzysztof jackowski zawsze stawia konkretne załozenie i przedstawia miejsce gdzie moze być ciało danej osoby, to juz nie jest pierwszy taki przypadek, ze za jego sprawa ktos zostaje odnaleziony.
wedrowca netowy co do wypowiedzi Krzysztofa Jackowskiego i tego co poddawał w swoim programie na youtube jestem przekonany ze to co mówił o swojej przedwczesnej wizji gdzie szukać śp. Dawida to było za jego sprawam, ogladałem obydwa odcinki kiedy pan krzysztof jackowski stawiał tzw, przedwczesna diagnoze gdzie jego zdaniem trzeba szukać tego chłopca, tymbardziej jak sam mówił w pioerwszym odcinku, policja mu nie przekazała zadnej rzaczy z garderoby czy to ojca dziecka czy tez małego Dawidka, z tegto co słuchałem i widziałem, Krzysztof Jackowski zrobił przedwczesna wizje ze zdiecia cyfrowego ojca jak i syna, i wskazał ze trzeba by bylo przeszukac te 2 akweny wodne, ze tam moze byc dzies ten chłopczyk, i uwarzam ze to wlasnie dzieki niemu odnaleziono tego chłopca, pomimo ze policja podaje ze nie korzystała z jasnowidza, w co zabardzo niechce mi sie wierzyć, wiadomo wielki szacun, dla wszystkich tych osób które poszukiwały tego chłopca oraz dla policji , strazy pozarnej, wojska, ale szczegołny szacunek dla własnie jasnowidza panna Krzysztofa Jackowskiego, który ponownie udowodnił pomimo braku jakis przedmiotów nalezacych do ojca jak i dziecka ,krzysztof jackowski zawsze stawia konkretne załozenie i przedstawia miejsce gdzie moze być ciało danej osoby, to juz nie jest pierwszy taki przypadek, ze za jego sprawa ktos zostaje odnaleziony.
Dusia.
Arczi.
Zbigniew wysyła po 25 takich samych zakładów do Mini.
Jeszcze nie trafił 5/5, ale... .
Zbigniew wysyła po 25 takich samych zakładów do Mini.
Jeszcze nie trafił 5/5, ale... .
dusia
Ciemne chmury są,ale jeszcze nie leje.
Ciemne chmury są,ale jeszcze nie leje.
Waldek może to ty trafiłeś wczoraj w mini
28 ludzi już nigdy nie zagra w mini
Arczi.
Wpis z początku istnienia Mp. nr. wpisu: 1314.
9 107 wygranych 1/1.
Wpis z początku istnienia Mp. nr. wpisu: 1314.
9 107 wygranych 1/1.
Wędrowca pamiętam to
Ja raz 40 razy trafiłem 1/1 i ta liczba 69
Wędrowca weź kredyt na 1 dzień i zagraj 1/1 to taki żart
Teraz jest najgorzej na południe od... Krakowa

jesli chodzi o pana Krzysztofa Jackowskiego to jest to bardzo mądry człowiek, który wie co robi, i zawsze daży do obranego celu, jego wszelkie spostrzeżenia i wizje są trafne zawsze, i za to co robi wielki szacun sie należy, ja dosć czesto przegladam ten kanał na youtube, i to co pan krzysztof prezentuje, publicznośći, oby wiecxej takich ludzi w polsce było którzy pomagaja bezinteresownie innym osobom
wedrowca netowy podawałes ze beda burze na poludniowym zachodzie, jak narazie umnie co prawda jest niebo zachmurzone od rana słychac grzmoty ,ale gradu jeszcze nie było pokropiło troche tylko, flesze które leciały z nieba ostati raz pojawiły sie wczorajszej nocy okolo 2:45, jak narazie jest spokój zero jakiś gwałtownych zjawisk, co prawda jest lekki wiaterek i gdzies w oddali słychac pomrukiwania grzmotów ,ale narazie tragedji niema, jak to IMGW przekazuje, jest pochmurno i chłodno temperatura 23 stopnie tu gdzie mieszkam to południowy zachód,
wedrowca netowy podawałes ze beda burze na poludniowym zachodzie, jak narazie umnie co prawda jest niebo zachmurzone od rana słychac grzmoty ,ale gradu jeszcze nie było pokropiło troche tylko, flesze które leciały z nieba ostati raz pojawiły sie wczorajszej nocy okolo 2:45, jak narazie jest spokój zero jakiś gwałtownych zjawisk, co prawda jest lekki wiaterek i gdzies w oddali słychac pomrukiwania grzmotów ,ale narazie tragedji niema, jak to IMGW przekazuje, jest pochmurno i chłodno temperatura 23 stopnie tu gdzie mieszkam to południowy zachód,
Zbigniew.
Dla mnie TS nie istnieje.
Nie gram.
Dla mnie TS nie istnieje.
Nie gram.
alert burzowy z gradem dla województw
które głosowały na tego od kota
przecież ktoś stwierdził
nie ważne kto głosował
ale ważne kto liczył głosy
a jak województwo podlaskie jest za NIMI
to pokazali wczoraj w Białymstoku
które głosowały na tego od kota
przecież ktoś stwierdził
nie ważne kto głosował
ale ważne kto liczył głosy
a jak województwo podlaskie jest za NIMI
to pokazali wczoraj w Białymstoku
w Białymstoku
ranni policjanci
ot i macie marsz równości, tolerancji
wiarygodności
na tych co dostali premię od szydło wyszło z worka
to aż 7 zwróciło
oprócz szydło
są naprawdę wiarygodni
ranni policjanci
ot i macie marsz równości, tolerancji
wiarygodności
na tych co dostali premię od szydło wyszło z worka
to aż 7 zwróciło
oprócz szydło
są naprawdę wiarygodni
no zaraz losowanko bedzie moze cos powiedza o tych 28 osobach co to wygrało taka kase w mini lotku, wszystkim grajacym zycze wysokich wygranych,
od jutra miałem zaczac mini grać ale chyba poczekam jeszcze pare dni niech TS nazbiera kasy na wygrana po tych wczorajszych 28 wygranych podejrzewam zew kasa jest pusta
od jutra miałem zaczac mini grać ale chyba poczekam jeszcze pare dni niech TS nazbiera kasy na wygrana po tych wczorajszych 28 wygranych podejrzewam zew kasa jest pusta
To znaczy, że wygrywających osób w Mini może być tylko... 7.
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 9596904
Wylosowany numer to: 9596904
wyniki Multi Multi
03,04,09,15,23,24,25,33,34,38,43,46,48,51,54,57,66,69,74,78
Plus - 21
Plus - 21
no, poprawione 03,04,09,15,23,24,25,33,34,38,43,46,48,51,54,57,66,69,74,78
Plus - 25
Plus - 25
fiolka
stach50
3 617 638. Pasko 2019-07-21 (14:02) Rzeszów
Będzie opóźnienie w wynikach
3 617 638. Pasko 2019-07-21 (14:02) Rzeszów
Będzie opóźnienie w wynikach
Dopisano wyniki Multi Multi
Plusem jest liczba: 25
Plusem jest liczba: 25
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 13259 zestawów od 1615 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 12 428 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 25 040 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- rafaltowy - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1 080 zł = 21,60 x koszt gry
- adolf7 - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 390 zł = 19,50 x koszt gry
- byniek - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 1 818 zł = 18,18 x koszt gry
- adolf6 - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 380 zł = 12,67 x koszt gry
- damian6935 - koszt gry: 17,50 zł, wygrana: 150 zł = 8,57 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 3,4,6,7,10,12,14,15,17,20,21,23
6/7 Kurcze jedna liczba zabrakla 56 nie siadlo
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Wpis 671
Szkoda ze nie w niedziele dostali by po 7000
Oberwanie chmury w Kętach było Zbigniewg czemu nie meldujesz????????????
Auto zalane do połowy koła
Napisze tak jakbym wierzył w teorie spiskowe chipy w kulkach że to komputer losuje to co ma zlecone.. co ma być wylosowane..to dali na podpuche 28 graczom wygrać by się uwiarygodnić.....I by przyciągnąć do kolektur I on line..ale w to nie wierze...w korupcje..bo tyle było afer I zostały nagłośnione...
Uważajcie bo porządnie leje na południu Polski.
Od Katowic przez Kraków po Rzeszów.
Od Katowic przez Kraków po Rzeszów.
Forsami.
Kiedyś w Dużym Lotku było... 80 szóstek.
Kiedyś w Dużym Lotku było... 80 szóstek.