Wpisy 3 616 500 – 3 616 599
19 lipca 2019 22:50 → 19 lipca 2019 23:55, 100 wpisów
tak
ok 600zeta o 21:40
1x 7/10 z plusem
Ja jestem tgo zdania,ze wlasnie w multi najpredzej idzie cos wygrac
tak na 6 losowań
jeszcze 4 razy się kreci
już jest zwrot
Wydaje mi się że Ci którzy tak grubo grają to nigdy nie trafia głównej wygranej
ja nie puszczam za 2,50zł kuponu tylko systema za 50zeta na losowanie , a że mam dwa systemy więc 100zł na losowanie ...
może bedą sie teraz kręcić moje bo ostatnio ze 3tysie w plecy było na tych liczbach ... ale gram na nie dalej
może bedą sie teraz kręcić moje bo ostatnio ze 3tysie w plecy było na tych liczbach ... ale gram na nie dalej
jak to mówią ... albo grubo albo wcale
tak
sam rozpisuje... coś dziwnego?
Wojtt
Masa ludzi
Morskie oko szok .Masakra jakaś
A ceny kosmos
Masa ludzi
Morskie oko szok .Masakra jakaś
A ceny kosmos
Slawek ceny to napewno w Wawie tydzien temu bylem to na bulwarach piwo perla po 20 zl
Slawek np od 1 do 9 i dodajesz sobie liczbe do 10 duzo jest kombinacji ,bardzo duzo
na pewniaki.pl masz za free systemy ... Ja gram 17/10 on jest bez błędów bo inne niektóre są wadliwe
Slawek nad morzem jak bylem to tez 9 zl ,w Wawie kielbasa z grila i dwie kromki 25-27 zl
tym sposobem kiedyś było ponad milion, więc sprawdzony
w moim nicku jest kwota wygranej
końcowe 40 to grosze
przecież połowa użytkowników multipaśko o tym wie
mój nick to kwota wygranej
1 405 259,40
nie no ma firmę swoją
tak 10/10 z bonusem (jak jeszcze był w 2017roku)
rozpisałem 17 liczb i trafiłem 13 z nich co dało 1x10 4x9 pare 8 i 7
26.01.2017
17
koszt 42,50
bo chce nicka zmienić np. na 7500000 lub 12500000
wygrana czwartek w piątek odbiór ,,, kasa o 17 w poniedziałek
Znam goscia co 300 tys w keno wygral,ale z widzenia to znaczy wiem ktory to
trzeba mieć zaplanowane co się zrobi jak już trafisz .... to jest bardzo ważne i druga rzecz nikomu ani słowa i pracujesz cały czas przez 2-3 miechy gdzie pracowałeś zero ruchów aż wszystko we wiosce czy mieście ucichnie ... to bardzo wazne
a potem pomalutku do przodu
no mam firmę i roboty mam na ok 2h dziennie , przy sobocie ok 6h więc lajjtowo
tak już teraz planuj
lepiej żebyś wiedział , bo jak trafisz to jest dziwne wrażenie i chyba wtedy przestaje się myśleć
jednak to kwota nawet 250tys taka wow ... ale to naprawdę wtedy jest niby nic
250000 możesz przechulać chodzby w miesiąc jak się kumple i rodzina dołączy więc ... lepiej nie robić zamieszania
nikomu ... nawet żonie ... taka moja rada . Po 2-3 tygodniach dopiero jak ochłoniesz ... i robisz to co robiłeś . Najlepsze rozwiązanie .
po 2 tygodniach jak ochłonąłem zacząłem myśleć normalnie co z kim i dlaczego
wyjechałem do pracy i 2 tygodnie mnie nie było więc wszyscy szukali milionera a ja w robocie byłem jak wróciłem to już ucichło pomalutku
a i ważne dla wszystkich poczytać na internecie o tych co wygrali i teraz są spłukani ... dlaczego tak się stało i należy pamiętać o tym cały czas
w większości przypadków przez przyjaciół i rodzinę zostali z niczym . rzadko przez złe inwestycje
1405259_40 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.