Wpisy 3 616 100 – 3 616 199
19 lipca 2019 11:55 → 19 lipca 2019 13:17, 100 wpisów
Hyhhhy anomalie trafiają się wszędzie...oby była wygrana chociaż ze zwrotem
Czyli 5/10 ?
Bądźmy rozrzutniejsi z portfela TS może 7/10 hahahahha
MoccaCaffe My jesteśmy rozrzutni gorzej z TS
Sebastian pracuj ciężko i dzielnie!
Dacie imiona dziewczyna wolnych jakie znacie ? Bo już więcej na czacie mnie nie będzie.
Jeszcze za mną zatęsknicie.
Ej taka dziewczyna ma Fotce ma napisane sponsoring 19 lat. Co robić ?
wolna dziewczyna w gumiakach w swetrach i różową bluzą przepiętą folią niebieską plus rękawiczki za rękawki jeszcze czapka biała i maska na usta
cymber gdzie jest cymber logistyk gdzie jest cymber dawaj szybko szybko już już
Krzysztof Masz rekawice zrób użytek niech pasożyt poczuje ręke Tysona..
Mulag ja przewidziałem upadek..tego..zawsze Ci mowilem Dzień Niepodległości nadejdzie..I nadszedł...
Mulag patrzysz w monitor ten z Multipasko kurier pojechał do Holandi na rowerze pata taj patataj..
hi all
Forsami sprzedać ci mój obecny monitor kaska potrzebna na granie sprzedam za 50 zł płaski dobry monitor co ty na to
Mulag nie będzie kuriera jedzie do fryzjera ogolić głowe do zera..
Mulag zabawny jesteś kaska na granie to mi potrzebna a za 50 złotych pozbęde się monitora w humanitarny sposób...
dawno miałem wymieniać ale ten obecny monitor był za dobry dalej jest okey
akuku
zastanów się póki kto inny nie kupi wystawię go na olx warto w sumie widziałeś ten monitor u mnie dobry jest
w sumie kupuje lepszy ale w nie których rzeczach jest lepszy ten obecny niestety
jak co dam ci fotkę tego obecnego jest super a jak nie to awaryjnie go zatrzymam wazie czego
Mulag sprzedaj tym krasnoludkom z działek rak nic nie robią podpierają wiatrak..bedą mieli nowe zajęcie...
Koszałek opałek łysy z grzebieniem kudłaty bez zapałek I nieśmiałek...
A tych troje zjadło muchomora I na nich już pora niema monitora
myślałem zagrać w mini ale jak nie kupisz to przez ciebie mogę nie zagrać jak chcesz będziesz musiał z tym żyć
no nima monitora na razie ale mam z warszawy pełną monitorów do ustaw
Mam na 14 sta kupi one 5/5 stawka się nie przyznaje
daj znać to tylko 50 zł a dzięki temu zagram w mini 3 zakąłdy na 10 losowań zostanie mi 5 zł to zagram lotto z plusem a za 1 zł super szansa rozumiesz czy gów.. rozumiesz
Kto
po co przegląd czego, wstrzymaj się ja przegląd zębów robiłem w podstawówce a teraz nie ma czego robić bo nic nie ma
Za 400 złotych to ja Ci chciałem kupić.. za 8000 tyś a Ty mi za 400
Zmarł Adam Slodowy...95 latjego programy oglądało wielu ludzijak zrobić coś z niczegoA teraz?sama polityka i lby rządzących
176 wpis ty nie masz zębów
Mulag a ty byłeś w wojsku
dla tego Forsami zamiast na przegląd zębów co i tak wypadną i z czarnieją daj połowę na monitor nie zadziwiaj
Czarnych beret ach gdzie to jest
Mulag do studni się wody nie dolewa ani do lasu drewna nie zanosi na a udajesz
byłem ale się zbyłem ja byłem jak była fala było cieżko utkwiło mi jak kazał chłopakom maski ubierać nie każdy umiał dobrze a oni gaz wypuścili i chłopak się dusił ale dobrze się skończyło
lub trawę malować bo z wysoką rangą mieli nasz garnizon odwiedzić chyba dziś takiego czegoś nie ma
Mulag jaka fala nie ma fali raz mię zalała fala tam zalała mnie
Mulag bo nie wytrzymam ze śmiechu I zaraz...otworze okno niech w leci a napije się małe co nieco bo więcej niema
Raz mię wypuścili z wojska zamiast do domu pojechałem nad polskie morze i tam poznałem fale zimna woda
Idę na spacer