Wpisy 3 615 913 – 3 616 012
19 lipca 2019 07:52 → 19 lipca 2019 11:03, 100 wpisów
Ostatni dzień nad morzem co wysłać żeby wygrać i w swoim rodzinnym mieście nie wiedzieli że wygrałem.
http://slecinky.eu/images/85340358533105938751.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Wczoraj przeprowadzałem Test, czy można trafić w Ekstra Pensji.
Było tak:
Na 8 liczb:
3 trafione.
1. obok.
:::::::::::::::::::::::::::::::
W Mini.
4 liczby obok.
Było tak:
Na 8 liczb:
3 trafione.
1. obok.
:::::::::::::::::::::::::::::::
W Mini.
4 liczby obok.
Dusia.
Zaq.
Dzisiaj u Janosika na blogu liczby na N I E do EJ.
/po godz. 15/.
/po godz. 15/.
2 stałe zestawy Gosi.
1. zwykły - prognoza 1-2/6. Jest 1/6.
2. systemowy - prognoza 0-2/12. Jest 2/12.
1. zwykły - prognoza 1-2/6. Jest 1/6.
2. systemowy - prognoza 0-2/12. Jest 2/12.
Witam
E.p +E.p :
1,2,3,6,7,9,10,12,23
multi multi:
7,22,40__7,37,40_11,40,56__
22,33,44__9,33,76__8,51,58__
7,44,53__47,48,49
E.p +E.p :
1,2,3,6,7,9,10,12,23
multi multi:
7,22,40__7,37,40_11,40,56__
22,33,44__9,33,76__8,51,58__
7,44,53__47,48,49
Witajcie
Przerwa na
Mulag
Ile taki monitor kosztuje ?
Ile taki monitor kosztuje ?
mulag trzeba było mówić ja mam nowy monitor bo stacjonalny komp,popsuty,,chętnie go komuś dam
miałem propozycje od użytkownika z zielonej kupna telewizor monitor nie drogo ale postanowiłem kupić coś nowego
miałem nowego laptopa lenowo kupiony w 2017 w lipcu ale mi nie pasował dałem siostrzeńcowi a sobie kupiłem stacjonarkę wolę stacjonarkę laptop okey dobry średnia półka dobry można powiedzieć bardzo dobry
nie można Dusia powiedzieć że nie wejdą lub wejdą szanse są na tak 100% i 100% że nie
ja dziś nie gram miałem ważny zakład wczoraj ale wczoraj dużo wydałem na działkę sekator duży do gałęzi plus dwie puchy farb w sumie nie farb tak do końca drewochrom i drugi do zabezpieczenia wylewki cementu pasuje pomalować
wyciszam się na działce jestem mniej nerwowy mam stwierdzoną nerwice od dzieciństwa
nie wiem czy działki u mnie mają tylko ludzie czemu tak pisze gdyż dwa razy jestem z rana zaraz po szóstej rano co podlewam warzywa i kwiaty to o podobnej porze pojawia się duży zająć i skręca w działkę klika metrów od mojej działki
ale to co piszę to prawda cieszy mnie to jak dziecko ale co poradzę jak lubię przyrodę i zwierzęta
dusia
cieszą mnie takie jak by ktoś powiedział pierdółki jak dziecko kocham to
w tamtym roku czegoś takie nie było chodzi mi oto że mnóstwo różnych ptaków jest w ogrodzie chodzą sobie już się mnie nawet nie boją chyba najraźniej zrozumiały że nie jest ich wrogiem a przyjacielem
--->> 954.
Wejdą liczby czy nie wejdą???
.................
Przy pomocy jasnowidzenia MOŻNA DOKŁADNIE określić ile liczb wejdzie.
A które wejdą mogą wskazać tylko MISTRZOWIE jasnowidzenia.
Wejdą liczby czy nie wejdą???
.................
Przy pomocy jasnowidzenia MOŻNA DOKŁADNIE określić ile liczb wejdzie.
A które wejdą mogą wskazać tylko MISTRZOWIE jasnowidzenia.
jasnowidze to ma TS w postaci komputera który zbiera jakie są za typowane zakłady i mając ich tyś czy więcej szuka wybiera inne nie zagrane a te odrzuca
Aby daleko nie szukać:
Sprawdzony system Gosi do Lotto pl.
12 liczb. Prognoza 0-2/12.
Jest 2/12.
- brak wygranej.
- można część liczb użyć na N I E.
Komputery TS nie mają tu nic do "gadania".
Sprawdzony system Gosi do Lotto pl.
12 liczb. Prognoza 0-2/12.
Jest 2/12.
- brak wygranej.
- można część liczb użyć na N I E.
Komputery TS nie mają tu nic do "gadania".
ale nie ma co tak pisać bo ludzie chcą grac i wierzyć także nie wierzcie Mulagowi wszystko jest uczciwe tylko trzeba mieć szczęście
zaraz dam muchomora i krasnala i wiatrak na profil klika m2 działki z krasnalem i wiatrakiem i muchomor
Na zachodzie Polski coraz więcej chmur.
Zaczyna padać deszcz,
Zaczyna padać deszcz,
cukinia za chwilkę zostanie usunięta z mojego profilu przepraszam
jest jest Zapraszam na profil krasnal muchomor i wiatrak już jest dostępny na moim profilu
gdzie ten kurier przesyłka już w Tarnowie o 8 równej nawet przed a tu nima nikogo jeszcze
mam działkę i nowy komputer i monitor nie mogę już dalej pracować muszę dostać stały zasiłek od Państwa jak zadośćuczynienie za zmianę ustroju nikt się mnie ni pytał czy tak chcę żyć
Mulag niegrasz to nie wygrasz pamietaj...I marzenia w .... a chytry dwa razy traci.....podam Ci przykład sąsiedzi chcieli sprzedać produkt wydawało się im że cena nie korzystna teraz cena spadła znacznie..I mają problem.....pod rozwage..zrobisz jak chcesz...
nie mogę grać i nic nie kupować do domu talerze graczki widelce rękawice farby młotki siekiery kiedy to za kupię myśl myślę więc jestem
po za tym pokój wysprzątałem i biurko a długo były kurzę czemu to uczyniłem i posprzątałem powód prosty bo kupuje nowy monitor rozumiesz
Forsami dam ci 38 osób może któryś znasz są poszukiwani jeden z twojej miejscowości w której obecnie mieszkasz
Wszelkie informacje można przekazywać do Wydziału Kryminalnego Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, ul. Dąbrowskiego 30, 35-036 Rzeszów,
Co to jacyś kryminaliści czy patologia jak tak to zdala odemnie
już ci daje zdjęcia i co uczynili ale możesz pomóc gdzie przebywają już ci daje wszystkich
tak patrze ale nikogo nie znam na szczęście choć jak bym znał przekazał bym policji
waga ponad 90 kg, sylwetka otyła, włosy faliste, długie, ciemny blond, szyja krótka, uzębienie pełne, wzrost: 181-185 cm. ten z twojej miejscowości