Wpisy 3 615 277 – 3 615 376
18 lipca 2019 12:30 → 18 lipca 2019 14:50, 100 wpisów
dzisiaj powinny wejsc liczby które dawno nie wychodziły
czyli moje
zbig ... raczej moje
A coś ty wróżka
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 825 000
Magda jeszcze zdążysz zagrać moimi jeszcze godzina ci została
dzisiaj beda liczby mało ostatnio wychodzace w multika na 14 albo 21
Czyli moje wejdą liczby
zaraz tez ide je wysłać ,
zbigniew q niewiadomo czyje wejda, czy moje czy kogokolwiek, czy tez moje ale kreslimy i wysyłamy wszystkim zycze wysokich wygranych coś czuje ze beda zaczynały sie od 2 przedziału
zbigniew q niewiadomo czyje wejda, czy moje czy kogokolwiek, czy tez moje ale kreslimy i wysyłamy wszystkim zycze wysokich wygranych coś czuje ze beda zaczynały sie od 2 przedziału
56 minut i kabaret
narazie do losowania
Wasze wieczorem moie teraz jade se do pracy żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce znowu grzeje eh 22 gora dla mnie ok lepiej się czuje
Zbyszek nie męcz mnie tymi liczbami bo siedze u lekarza w poczekalni i tak nie mam jak wyslać
To wyślij doktora
Magda na co chorujesz
Juz wiem u lekarza co leczy z hazarrdu
Zaraz szerszen tu będzie
Który 2p
Magda po losowaniu napisze Ci zmień doktora
mam takie pytanie jesli wygracie coś w gry które gracie to gdzie przechowujecie kupon z wygrana w jakim miejscu w domu?
W skarpetce tam jedzie fuj
No odrazu do kolektury się jedzie.
W CZWARTEK trafienie w losowaniu o 21:40, rano w piątek sprawdzam kupony ok 9:30 jak wstałem (nie wiedziałem w czwartek nic) i o 12:00 do kolektury ... i o 13:00 kasa na przelew ... w poniedziałek ok 15:00 było na koncie
pytam dlatego bo ludzie w różne miejsca klada a pozniej zapominaja o tym i szukaja jak trzeba isc wybrac kase, ja np zawsze kupon wkladam do portwela z wygrana do tego dokladam jakis nominał banknotu np 10 zł, i xchowam pod poduszke co by w nocy liczby na siebie pracowały i co by portwel zawsze był pełny
Raz w 2015 roku kupiłem 5 zakładów dużego lotka zapisałem je w stałych zestawach a potem kupona zgubyłem modliLem się by nic nie padło i nie padło
Magda jeszcze zdążysz
13 minut
3 615 306. zbigniew g tak bo to działa ja tak kiedys wieczorem leciałem do kolektóry , kilka minut przed losowaniem, i tak sie spieszyłem zeby zdazyc ze niezabrałem ze soba kupponu skreslonego z numerami, jak wpadłem do kolektóry dopiero sie skapnołem ze niemam kuponu,ale szybko wziołem pusty blankiet i skresliłem te numery poniewaz dobrze je pamietałem , po wyjsciu z kolektóry ktos mnie zagadał na ulicy i zapytał o godzine ,a ze nie nosze zegarka to po drodze wyciagnełem z kieszeni komórke i wtedy gdzies niewiem gdzie musiał wypasc mi ten kupon, bo gdy doszedłem do domu okazało sie ze kuponu z liczbami niemam, jak pech to pech, ,wziołem wtedy latarke i poszedłem szukać go ta droga gdzie wczesniej leciałem, do kolektóry, niestety nieznalazłem kuponu ale gdy wracałem wkurzony do domu spowrotem powiedziałem sam do siebie a patrzac w niebo juz gwiazdziste powiedziałem Boże spraw tak aby ten kupon nie był trafny, i chyba pomoglło i m bo z tego co pamietam to na tym kuponie z 10/10 to tylko 3/10 mi wpadło a to sie spełniło jak chciałem, a najlepsze jest to ze jeszcze za ostatnia kase to wysłałem
Raz idąc do kolektory znalazłem aż 100 zł na drodze
9270952 taka super szansę mam aż 2 razy w różnych kolrkturach.Bedzie kosz.
zbig to pewnie moje bo ja raz 100 zgubiłem
dlatego teraz zanim wyjde do kolektóry wieczorem zawsze wczesniej sprawdzam czy kupony wziołem i kase, wole 3 razy sprawdzić niz zapomniec lub stanac w kolektórze i przy wysyłaniu wyjsc na głupka, albo ze niemam kuponu albo kasy na ta gre, i odejsc z kwitkiem od kolektóry,
umnie na ulicy w miescie bys nie znalazł ani grosika, duzo umnie jest takich jamnik ktorzy przechadzaja sie kolo parku i wpatrzonych w krawezniki, chodnik, bo szukaja czegos na alkohol, lub pytaja na ulicy kierowniku 5zł pozycz bo juz stawka poszła w góre chyba tez , ja takich omijam, raczej,bo jakby prosił na chleb to bym go wspomugł jakbym miał ale on prosi na picie ,a codziennie jest nawalony jak meserszmit, wiec jesli nie pracuje to za co pije? nieraz jest tak ze dziennie spotykajac cie z 4 razy gdzies na trasie pyta cie o te 5zł poprostu niepamieta juz ze pytał
umnie na ulicy w miescie bys nie znalazł ani grosika, duzo umnie jest takich jamnik ktorzy przechadzaja sie kolo parku i wpatrzonych w krawezniki, chodnik, bo szukaja czegos na alkohol, lub pytaja na ulicy kierowniku 5zł pozycz bo juz stawka poszła w góre chyba tez , ja takich omijam, raczej,bo jakby prosił na chleb to bym go wspomugł jakbym miał ale on prosi na picie ,a codziennie jest nawalony jak meserszmit, wiec jesli nie pracuje to za co pije? nieraz jest tak ze dziennie spotykajac cie z 4 razy gdzies na trasie pyta cie o te 5zł poprostu niepamieta juz ze pytał
ma sie melodie do pisania....nie ma co
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Multi Multi
04,05,06,12,13,17,22,27,29,35,40,42,55,64,65,68,69,72,78,80
Plusem jest liczba: 06
04,05,06,12,13,17,22,27,29,35,40,42,55,64,65,68,69,72,78,80
Plusem jest liczba: 06
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 13256 zestawów od 1616 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 11 286 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 25 410 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Pallas - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 48 zł = 9,60 x koszt gry
- gomola - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 48 zł = 9,60 x koszt gry
- kazet44 - koszt gry: 17,50 zł, wygrana: 160 zł = 9,14 x koszt gry
- BlackDevil49 - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 130 zł = 8,67 x koszt gry
- tygrys339 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 20 zł = 8,00 x koszt gry
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 4493950
Wylosowany numer to: 4493950
Oboki 50 dych poszło
Dopisano wyniki Kaskady - 01,05,06,08,10,11,12,13,18,19,21,23
Wam też słabo poszło w typowaniach
noi poszło 2,50 w plecy tylko z tych moich liczb wysłanych wyszło 3/10 czyli pozostałe 7 bedzie na wieczór juz na bank i to oznacza ze trzeba zagrac na 7/7 tylko
Magda dalej jesteś u tego ginekologa 18 nie wpadło 4 wpadło
za 500 zeta zwrot po 5 losowaniach TYLKO!!!! ok 70 zł ,,, jeszcze jedno losowanie zostało ... ale masakra jakaś z moimi liczbami, od miesiąca lipa poszło ponad 3tysiące w plecy
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
no widze wszyscy wygrali i licza kase za wygranaczuje w moczu ze TS dziś pójdzie z torbami
Tak się cieszy Zbigniew po... losowaniu.
4, 8, 14, 75, 79 wysłane za... 50 zł.
Prognoza była 1-2/5.
Jest... 1/5.
4, 8, 14, 75, 79 wysłane za... 50 zł.
Prognoza była 1-2/5.
Jest... 1/5.
Cześć pamiętacie jak miałem problem z bankiem Credit Agricole ? No przyszła do mnie karta choć nie zakładałem konta, lecz było moje imię i nazwisko lecz na inny adres. Aha kilka dni temu znowu przyszedł list lecz bez karty tylko pismo. A Pani z baku drugi raz byliśmy z tatą w tej sprawie, że pod tym adresem numer domu z korespondenci musi iść nie do was. Lecz drugiego takiego Krzysztofa nie ma pod tym numerem domu. Tam jest inna rodzina, Jak myślicie co mogło zajść ?
3 615 330. 1405259_40 no to nie wako trzeba chyba grac tylko w mini lotka
Nie !!!! Jutro wysyłam znowu te same za 500 zeta na 6 losowań w końcu wejdą !!
może
albo będzie morze .. np. na majorce
albo samo może ... kiedyś
Zbigniew.
Kiedy Ty... zmądrzejesz.
Od kilku lat piszę Tobie, że taka jest... kolejność.
1. Sprawdzany liczby.
2. Pozytywna prognoza to DOPIERO wysyłamy.
2 losowania: przegrałeś 75 zł.
Kiedy Ty... zmądrzejesz.
Od kilku lat piszę Tobie, że taka jest... kolejność.
1. Sprawdzany liczby.
2. Pozytywna prognoza to DOPIERO wysyłamy.
2 losowania: przegrałeś 75 zł.
Jak 75 zł jak wczoraj mi dali 2 razy 3/5
W mini
Ja piszę o MM.
Każdy ma swoją taktykę gry.
Zabrakło mi tej 40 do pełnej piątki.
Zabrakło mi tej 40 do pełnej piątki.
Jutro znowu zagram M M ale nie wiem za ile
7,22,40__7,37,40_11,40,56__
22,33,44__9,33,76__8,51,58__
7,44,53
22,33,44__9,33,76__8,51,58__
7,44,53
Zagraj w piątek za 9 900 zł.
Kupie 10 w mini jak mi dadzą to znowu jutro stawka 20 razy
Wędrowca nie gram eurojacka wogóle
Nie zauważyłem... 6 dziesiątki bylytrudno dałem to samo na wieczor
Cześć pamiętacie jak miałem problem z bankiem Credit Agricole ? No przyszła do mnie karta choć nie zakładałem konta, lecz było moje imię i nazwisko lecz na inny adres. Aha kilka dni temu znowu przyszedł list lecz bez karty tylko pismo. A Pani z baku drugi raz byliśmy z tatą w tej sprawie, że pod tym adresem numer domu z korespondenci musi iść nie do was. Lecz drugiego takiego Krzysztofa nie ma pod tym numerem domu. Tam jest inna rodzina, Jak myślicie co mogło zajść ?
krzysztof banki robia przekrety, i tyle w tym temacie, moj koega który nigdy w polsce nie pracował , poszedł do banku ii chciał wziąść kredyt bo chciał kupic ziemie a raczej plac po budowe domu, niestewty w banku mu odmowiono kredytu z powodu kolosalnego zadłuzenia, wobec tego banku, co sie okazało ktos o takim samym nazwisku i imieniu jak on, dacie urodzenia takiej samej, nabrał róznych kredytów, moj kolega, pracował cały czas w niemczech tam troche pieniedzy zarobił ale dpo postawienia domu brakowało mu kilkanascie tysiecy zł,wiec poszedł do banku po kredyt, niestety te wyjasniania banku tocza sie juz jakis czas, mój kolega zarzeka sie ze nigdy w polce niepracował i nigdy nie brał ttu zadnego kredytu na nic, bo nigdy nie potrzebował tu kredytu , a teraz chce kredyt bo potrzebuje ta kase, bank wszczoł tez sprawdzanie procedur swoich i wkoncu sie doszukali ze faktycznie taka osoba o takim imieniu i nazwisku, i o takiej samej dacie urodzenia brała kredyty, ale gdzies mieszkajaca w innym regionie polski, nie tutaj gdzie on mieszka ten mój kolega, i ze to nie jest ta osoba jednak, no ale cóz moj kolega po takiej akcji olał ten bank poprostu. bo zeby udowodnic ze niebrał unich nigdy zadnego kredytu, to sciagał swiadków, i rodzine, zeby udowodnic bankowi ze niema nic wspolnego z tym wzietym kredytem w ich oddziale, dlatego ja zawsze kazdemu powtarzam nie dajcie sie naciagnąć bankom, oni tylko patrza jak oskubac podatnika z jego ciezko zarobionych pieniedzy, sa tylko wtedy dla Ciebie dobrzy i przychylni, jak chcesz wziać kredyt lub zostawic unich jakas wieksza kase na koncie, spróbój raz opóznic rate splaty powiedzmy, to odsetki zaplacisz takie ze szkoda gadac co do wydawanych kart platniczych to tez robia przekrety szczególnie teraz ostatnimi czasy co raz wiecej ludzi dostaje od nich karty platnicze, a nóz widelec skorzysta taki klijent
3 615 365. Gosia__77 2019-07-18 (14:37) Ts-nas skubie
Krzysztofc bank zapewne szuka jeleni
to jest wiecej pewne ze tak jest jak piszesz
Krzysztofc bank zapewne szuka jeleni
to jest wiecej pewne ze tak jest jak piszesz
Przerwa na
to jest tak samo jak codziennie dzwonia domnie ze cos tam gdzies wygrałem , to samochód to jakas super wiertarke, itd, a ja przecierz w niczym innym nie biore udziału jak tylko w grze multikas i mini, od czasu do czasu, wiec jak mogłem wygrać samochód czy wiertarke, jak niebrałem udziału w zadnej grze czy jakims konkursie jesli bym w tak wszystko wierzył tym dzwoniacym to powinienem juz teraz miec komis aut lub sklepo z wiertarkami a niestety nie posiadam ani 1auta, co dxo wiertarek to mam 3 ale za zarobione przez siebie pieniadze w pracy kiedysa anie z wygranych, poprostu powiem tak z kazdej strony próbuja nas rózne instytucje naciągnąć na byle co, aby tylko nas oszukać, i zrobić na nas interes,