Wpisy 3 614 904 – 3 615 003
17 lipca 2019 21:48 → 17 lipca 2019 23:12, 100 wpisów
ale zaajebeawszane liczby
S
Osa ma talię osy
krowa witaj
Zbigniew A gdzie ty widzisz krowę?
z balkonu
To ty mieszkasz na wsi?
Zbigniew Ile masz centymetrów wzrostu?
On mieszka we Wrocławiu, na osiedlu Kosmonautów, przy ulicy Ćwiartki 3/4
Mulag to już listu nawet nie można napisać do kogoś?
Ma Rodos to lecę
Na Rodos byłem z panną
przegrali znów LM ucieka ludzie umierają nowe pokolenie się starzeje i też umrze a LM nie ma
Mulag szkoda bo mieli potencjał
walczyli mogli awansować gdyby nie detale pech błędy szkoda niezmiernie
Na ogródkach działkowych też kiedyś byłem z panną
a to tylko rodos są rodziny poza rodos są samotnicy jednej lub drugiej płci nie pisze o tych nowych powstałych
3 614 930. Sebastian_M 2019-07-17 (22:00) Niedługo wygram 5/5 w MM
Sebastian i co zrywaliście porzeczki?
Sebastian i co zrywaliście porzeczki?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
dziecko zadało mi pytanie a ja nie umiałem odpowiedzieć otóż zapytało jak to jest jak znika pomidor czy wiśnia jak samemu hodować a ja że nasiona pestki z pomidora czy wiśni pestki ale co z marchewką jak zjem,
Co się stało z Piastem ?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 297 655,50 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
ale samemu z marchewki jak tak się dziecko zapytało a tak łatwo odpowiedzieć jak przy pomidorze który ma pestki już nie jest
teraz już wiem nie koniecznie zbieramy korzeń i go zostawiamy i dalej zakopujemy
31 lat nie 33 a moi bracia mieli odpowiednio 15 i 25
dzis w roku 2006
15,25,31 je?
dzis w roku 2006
15,25,31 je?
Późną jesienią wybieramy najbardziej typowe i zupełnie zdrowe egzemplarze. Przechowujemy je w dołach 30-40 cm głębokich, układając warstwami i przesypując grubo piaskiem.
burak marchew pietruszka por
czosnek cebula szczypiorz kwiatów
czosnek cebula szczypiorz kwiatów
Patrzcie moje zdjęcie profilowe. Ktoś chętny na walkę ?
No trochę jak popakujesz... Będzie okale Szacun za profil w 10...jakos mnie nie idzie
E tam chciałbym mieć 10/10.
A dzięki. Znacie wolne młode dziewczyny ? Dajcie jakieś imiona jak znacie. Bo już więcej na konto tu nie wejdę i czata. Macie czas do 23:00, piszę serio.
ale z tego ci widzę trochę musisz po trenować ale od czegoś trzeba zacząć powodzenia
Dzięki, ale jak pracowałem tyle nie ważyłem miałem 74 kg a w krótkim czas bo z 5 miesięcy mam już 87, takie skoki wagi. Co to może być ? Jak pracowałem na magazynie było dobrze. Aha jak mam do firmy i szefa powiedzieć, że chciałbym wrócić do pracy ? Bo pracowałem tam 1.5 roku, wiem czasem źle robiłem z pracą ale ogólnie starałem się i dużo innym pomagałem, nawet przy załadunkach. I ogólnie grzeczny dla osób z firmy. A dojeżdżałem skuterem ten 1 km na 06:00. Wiadomo człowiek sobie teraz odpocznie ale brakuje kasy. A szef, że redukcja i na nowy sezon wrócę, ale czekam i czekam niestety. A może wy coś im powiecie ? Byłbym wdzięczny.
Interes się kręci...ponad 400 .000 wejść na moje ukochane Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko I poco pracować hazard zawsze przyciąga .....
Dzięki, ale jak pracowałem tyle nie ważyłem miałem 74 kg a w krótkim czas bo z 5 miesięcy mam już 87, takie skoki wagi. Co to może być ? Jak pracowałem na magazynie było dobrze. Aha jak mam do firmy i szefa powiedzieć, że chciałbym wrócić do pracy ? Bo pracowałem tam 1.5 roku, wiem czasem źle robiłem z pracą ale ogólnie starałem się i dużo innym pomagałem, nawet przy załadunkach. I ogólnie grzeczny dla osób z firmy. A dojeżdżałem skuterem ten 1 km na 06:00. Wiadomo człowiek sobie teraz odpocznie ale brakuje kasy. A szef, że redukcja i na nowy sezon wrócę, ale czekam i czekam niestety. A może wy coś im powiecie ? Byłbym wdzięczny.
Ten pisze że tamten wygrał ale nie tu wygrał tylko tam ale pisze tu to pisze że wygrał..ale kasa leci na konto
Cześć
Już jestem
Teraz trzeba pomyśleć o liczbach ma jutrzejszy dzień
Mulag jako koledze napisze bo się znamy face tu face glaca w glace....
Do Mini 2,12
Forsami masz zalegly urlop najlepiej 70 dni dostaniech za niego prawie 800tys i po co grac za sam zaległy urlop prawie 800tys po co grac w jednym roku dwie piatki w mini a wypłata prezesa skarbu panstwa pko 3300000 3 miliony 300 rys he he lotto co roku a mini z urlopu razy dwa
A do MM
Za 70 dni urlopu 800 000 zł?
Mulag tyś powinien być z zawodu Szklarzem....bo takie kity sadzisz...jak dawniej..w oknach..wracam z mojej super pracy..I niewiem czy rezerwować toy toya..ze śmiechu.czy jak jakie to dziecko Cię pytało o marchewke...
Nikt nie daje tyle kasy za 70 dni urlopu
Forsami nie jest prezesem PKO