Wpisy 3 612 226 – 3 612 325
14 lipca 2019 00:26 → 14 lipca 2019 11:14, 100 wpisów
Lewy..z drugiej strony monitora robiłem ale oco chodzi dopiero wszedłem
To zatypować jeszcze a jutro znowu do pracy bo dziś już niedziela Mini aktualne Lotto z Plusem także... tylko czekać.na
Cześć ale popsuł Polak ale szkoda Muzaj chyba ?
Trzymaj się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
Brawo za walkę !!!
Sebastian, dla Ciebie, tylko dla Ciebie skan na profilu. Na tym kończę na Twoje zaczepki.
https://sphoto.nasza-klasa.pl/22308226/1487/main/a9eb76b9d2.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Alert: Niebezpieczne burze z gradem suną do...
Gdzie jest burza? Burzowy front znad Niemiec zmierza do Polski. IMGW wydał prognozę zagrożeń przed burzami z gradem.
Gdzie jest burza? Burzowy front znad Niemiec zmierza do Polski. IMGW wydał prognozę zagrożeń przed burzami z gradem.
przegrali chłopaki ale walczyli , widać po nich zmęczenie turniejem , pokonały ich błędy
kedzior fakt nie ogladalem lecz czytalem ze walczyli i tak daleko zaszli dzis tylko ponownie ograc brazyliane
mewa zerknąłem tam i mam pododnie , oprócz nastek i małych bo tych nie czuje , może tylko 4 mi leży
może zdążę na koncoweczke tajbreka po poludniu jade do lubina na festival muzy lat 90 tych ma sie skonczyc o 24 choc moze wyjade wczesniej zonka na 8 ma do pracy
Ładna walka, ale gratulacje dla Braci Rosjan. A teraz pewniaki na mini:
1,9,13,16,20,24,25,33,36,38,41
Oczywiscie na NIE.
Oczywiscie na NIE.
oby nie padalo z fotek z wczoraj widzialem ludzie z parasolami ale co tam padalo wielkie nic co prawda pare minut pompa byla troszke popadalo ale to nic co jakis czas czytam ze wysychaja jeziora rzeki trawa to nie trawa ale siano zreszta widac ludzie nic sobie i tak z tego nie robia tylko narzekaja
bede lukac milego jak cos ide na fejsa i inne www sportowe bez polityki wielkie d z tymi plusami na czele zeby dac sie kupic no to
Mewa, nie ma skutku bez przyczyny. To my, ludzie technika zaklocilismy rytm przyrody. Klimat się zmienia dzięki nam.
niestety to fakt nie dostrzegany przez wiekszosc wazne ze ma sie co sie ma zyje sie jak sie zyje itp itd ale ile jeszcze?? niech sie ciesza poki moga majac gdzies przyszle pokolenia zostawiajac im syf oceany morza jeziora rzeki znikajace z map pelne odpadow z plastiku i innych smieci pozostale gatunki roslin i zwierzat zamiast do kosza smieci to w piach w wode w las eh czlek moze jak do slupa a slup jak d
Witam wszystkich
27,63 I coś jeszcze. Właśnie to układam w całość
Dziś dam Trzon plus Monolit
Żadne kaskady i super szanse bo to loteria na maxa
Kaskada o 14 6000 wygranych po 2 zl
Kaskada o 21.40 12000 wygranych po 2zl...grali tak duzo albo dodatkowo przy duzym lotku
Kaskada o 21.40 12000 wygranych po 2zl...grali tak duzo albo dodatkowo przy duzym lotku
W grach na kuponach można skreślić własne liczby lub grać z maszyny.
Jest wybór
Jest wybór
Tomi co wygrałeś do tej pory w kaskadę?
Ja zagrałem raz i miałem 7 liczb A płacą za 8
Wczoraj pochowali Lonke...kumpel z nim jezdzil w zawodach...29 lat ...cross nie jest bezpieczny
Tomi nigdzie nie jest bezpiecznie.
Za 8 ile płacą ?
Rosjanie nie byli i nigdy nie będą naszymi braćmi i tyle w temacie gryks
O dpktor2p
Co Ty tu robisz kolego ?
sebastian co on jakis ten teges widzi gryksa jakiegos kolejny jakis psuj na stronie sie pojawil widzi cos czego nie ma przewijam czata jakiegos gryksa nie ma nawet wpisujac gryks uzytkownik nie istnieje coz maja cos nie teges zobacz sam
3 612 248. dobryptak 2019-07-14 (08:58)
Oczywiscie na NIE.
dobryptrak musze mu przyznac racje jesli ho o naszych bracji rosjan
3 612 248. dobryptak 2019-07-14 (08:58)
Oczywiscie na NIE.
dobryptrak musze mu przyznac racje jesli ho o naszych bracji rosjan
Doktor2p, poprawy zdrowia życzę. Dzisiaj też trzeba jechac na zastrzyk.
gdzie widzisz gryksa kolejny prowokator psuj strony nie pasuje ci ona nie wchoc nie psuj ide bo zapodaje dobra zmiana jak oni czego sie nie dotkna to zepsuja fe fuj pa moze wkoncu se znikna pasko ich zablokuje
Witam wszystkich
E.p+E.p
1,2,4,5,8,9,10,12,23
rozkłada się tak:
2,5,8,9,12 3
4,9,13,18,23 3
2,4,5,16,23 3
4,5,6,9,14 3
4,9,12,21,22 3
E.p+E.p
1,2,4,5,8,9,10,12,23
rozkłada się tak:
2,5,8,9,12 3
4,9,13,18,23 3
2,4,5,16,23 3
4,5,6,9,14 3
4,9,12,21,22 3
jemu to juz nic nie pomoze chyba ze zastrzyk z koki maryski zycje mial by lepsze radosniejsze a nie gnusne widzi czego nie ma czego mnie to nie dziwi bo to pierwszy raz widzenie
jestem mewa nie jakims gryksem zreszta szkoda gadac tez moge napisac doktor to m77
Mewa, o kim mówisz? Ja też nie widzę tytaj Gryks76. Już dawno został zablokowany, wiadomo za co.
Dusia, nie trzeba jeść kolacji przed snem, a nie będą się śnić głupie liczby. Ty masz wyczucie do liczb, dobre zestawy, które często są losowanie. Pozdrawiam Bytom.
Mam sprawdzona aplikacje do liczb i.... sprawdzonych Kolegów, którzy podają piękne pewniaki. Oni tutaj nie piszą. Krzys3355
Emeryt, miło widzieć kulturalnego i konkretnego Portalowicza.
z prasy
Ceny energii pójdą w górę. Będą podbijać inflację
Zamrożenie cen energii nie będzie trwać wiecznie i już w przyszłym roku należy spodziewać się podwyżek - mówiła w programie "Money
Ceny energii pójdą w górę. Będą podbijać inflację
Zamrożenie cen energii nie będzie trwać wiecznie i już w przyszłym roku należy spodziewać się podwyżek - mówiła w programie "Money
hi all
100 zł na losowanie i zwrot 2 zł o 14:00 2zł i o 21:40 2zł koszt gry 200zł
wygrana = 4zł
tak słabo że o 14:00 będzię 10/10 z + oczywiście 4 razy
od 3 tygodni nic na te liczby nie siada więc najwyższy czas...
Od taki zestawik z liczb z lotto z wczoraj 09,13,18,40,43 do tego lub zamiast 13 to 03
Arczi.
Pisałeś o alercie pogodowym i froncie burzowym nad Niemcami.
.....................
Teraz w Niemczech nie ma ANI JEDNEJ burzy.
Trochę pada na południe od linii:
Warszawa - Poznań.
Pisałeś o alercie pogodowym i froncie burzowym nad Niemcami.
.....................
Teraz w Niemczech nie ma ANI JEDNEJ burzy.
Trochę pada na południe od linii:
Warszawa - Poznań.
Przerwa na
Walduś piona
Cześć
Macie jakieś pewniaki ?
Zaraz to sprawdzę
Do jakiego znowu korna?
Zaproś mnie na piwo albo obiad to rozumiem