Wpisy 36 116 – 36 215
18 grudnia 2008 21:42 → 19 grudnia 2008 22:41, 100 wpisów
a,ja dzisiaj puściłem cztery bąki,ale jakoś nikt tego nie zauważył........
Na szczęście.
Na szczęście.
a/4-9
b/17-20
c/18-27
d/37-41
e/60-63
f/73-76
po polaczeniu ze soba systemem 2/6 dalo w sumie 15 kuponow po 4 liczby.
Koszt:30zl
Te liczby dzis wyslalem.
Napewno wtopa ale narazie jestem wygrany przez najblizsze 20 minut.
b/17-20
c/18-27
d/37-41
e/60-63
f/73-76
po polaczeniu ze soba systemem 2/6 dalo w sumie 15 kuponow po 4 liczby.
Koszt:30zl
Te liczby dzis wyslalem.
Napewno wtopa ale narazie jestem wygrany przez najblizsze 20 minut.
no to teraz moge na 100% napisac wtopa.
Witam.Tak jak rano radzilem obstawic parzyste i weszly tak sie ciesze bo poszlo za niezla kase,tak jak radzilem to juz bylo prawie pewne ze w ciagu 2 losowan sie trafi a tu prezent za pierwszym losowankiem,pozdrawiam wszystkich co mnie posluchali,i gratuluje wygranym.
OPA nie mylisz sie
ja tylko przewidziłaem 18 i 19 byłem nawet ppewien tych liczb
KUMULACJA do ŚWIĄT,tak piszą w centrum prasowym..."NIECH ŻYJE LOS MILIONOS"
OPA to jutro znów trzeba sie nastawić na powtórki liczb skoro ma Wielebny Ojciec losowanie :(
Dobrze,może ja chwycę tą kumulację,dość tej biedy,ile można,pies szczeka ...litości
Adam Małysz :D
OPA ja jestem nastepny w kolejce jezeli chodzi o wschod
Dzisiaj ładnie w ML,jak ktoś wyczaił,od 1-40 5/6 powtórki parzystych...
ja wiem tylko cos ostatnio słabo na 2/6 sie zatrzymuje
PASKO jaki to analfabeta pisał,i to reklama,bez przesady :
-
-
- *
Ładowanie...
*
Duży Lotek za Darmo
Przekonaj się sam za O zł Licutyj, wygruwaj.Grudzien 2008
ratestogo.com/Gry_Grudzien2008
-
-
- *
Ładowanie...
*
Duży Lotek za Darmo
Przekonaj się sam za O zł Licutyj, wygruwaj.Grudzien 2008
ratestogo.com/Gry_Grudzien2008
Dzięki RYCHFER za typy wygrałem 90 zł za 3 z6 w Fortunie.Pozdrawiam.dratewka0
RYCHFER witam
Dobrze dziś podałeś liczby ML i kolejność zarazem - czyli same konkrety
wyniki testu:
4z6/7zakł =1czwórka, 4 trójki
lub
3z6/7zakł =2 trójki, 3 dwójki
Ekonomiczna stawka i przyzwoity zysk.
Gratulacje !
Dobrze dziś podałeś liczby ML i kolejność zarazem - czyli same konkrety
wyniki testu:
4z6/7zakł =1czwórka, 4 trójki
lub
3z6/7zakł =2 trójki, 3 dwójki
Ekonomiczna stawka i przyzwoity zysk.
Gratulacje !
Dziękuję
Analiza mapy rozkładów pomogła mi wytypować takie liczby, ciesze się że ktoś z nich skorzystał.Ja zagrałem tylko podstawową stawkę a wygrana to drobne.
Pozdrawiam
Analiza mapy rozkładów pomogła mi wytypować takie liczby, ciesze się że ktoś z nich skorzystał.Ja zagrałem tylko podstawową stawkę a wygrana to drobne.
Pozdrawiam
Gevara ,paliwo jest tutaj tansze/usa/ ale jadac obojetnie gdziepokonujesz duzo wieksze odleglosci niz w Polandzie .Ja jezdze do pracy okolo 90 kilometrow tam i spowrotem. ,i to wcale nie jest duzo.Sadzac po cenie to paliwo wyglada na tansze. tylkoze co tydzien to uzbiera siekilkaset kilometrow. Pozdrawiam
i wczoraj w plecy na parce 14,46, wiec dzisiaj musi isc i do tego 3 i jazda na ostro
Netykieta - zasady panujące na forum strony multipasko.pl :
Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz...
Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz...
Zanim powtórzysz tą bzdurę - to przeczytaj zbiór zasad tu obowiązujących a przez Admina strony spisanych w tym to:
Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników.
Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników.
brazil: o tym zadecydował już Admin tej strony , tworząc jej regulamin i zamieszczając w nim ten powszechnie ( w odniesieniu do rodzaju używanej czcionki ) w Internecie obowiazujący wymóg , więc nieświadomy tego robaczku wpełznij pod swój kamień i spoczywaj tam nadal w pokoju...
brazil: wiesz po czym poznać takiego jak ty kretyna? A po tym , że wojny w oczywistych i z góry przegranych sprawach ( jak ta dotycząca fundamentalnej zasady netykiety co do pisania małymi literami ) tu
wszczyna...
wszczyna...
brazil: łosiem to jest twój stary - bo ty , jego i starej klempy syn , jesteś jeleniem , który się dziś sam pod strzał wystawił...
Siema i poliż sobie jelonku soli , może ci poza jedną klepką także mikroelementów brakuje , że tak głupio od rana tu swoje bzdety synku zapodajesz.
Siema i poliż sobie jelonku soli , może ci poza jedną klepką także mikroelementów brakuje , że tak głupio od rana tu swoje bzdety synku zapodajesz.
dobra gamoniu, dzieki ze sie wszystkim przedstawiles,a teraz do obory wracaj
Witam :-)
Gracie u jakiegoś internetowego booka?
Możecie jakiegoś polecic?
Gracie u jakiegoś internetowego booka?
Możecie jakiegoś polecic?
PASKO: czy możesz przywołać do porządku użytkownika "brazil" , urlopując go stąd , aby sam ( będąc nielichą palmą ) sobie synek pojechał do Brazylii palmy zębami szlifować - bo wykazuje uporczywy brak oleju głownego oraz brak poszanowania dla Regulaminu forum - poprzez łamanie zasad netykiety?
Maksiu rozbroiłeś mnie;) Od rana palisz gańdzie ? Zmień dila bo towarek Ci nie służy ;) To już nawet ja załapałam o co chodzi z tymi bukami .Chłopaki stale o tym piszą na czacie.
Pozdrawiam Cię cieplutko i życzę pod choinkę od Mikołaja wora piniędzorów :)
Pozdrawiam Cię cieplutko i życzę pod choinkę od Mikołaja wora piniędzorów :)
O nie sorki Maksiu To ja chyba zmienię dila po rzuciło mi się na wzrok. Nie doczytałam , że chodzi o internetowego. Zwracam honor i......sama jestem ciekawa odpowiedzi na Twoje pytanie :)
Hosia
Widocznie me nałogi dają o sobie znać,ale możesz jaśniej?
Skoro Ty już wiesz,to może i mnie oświeć...Hanysa,z mordą zgreda,z Bytomia. ;-D
Hau hau!
Widocznie me nałogi dają o sobie znać,ale możesz jaśniej?
Skoro Ty już wiesz,to może i mnie oświeć...Hanysa,z mordą zgreda,z Bytomia. ;-D
Hau hau!
Hosia
Przykro mi,ale zlecenia dla "karkow",by z Tobą "porozmawiali" już poszło i nie mam jak ich odwołać.
;-p
Przykro mi,ale zlecenia dla "karkow",by z Tobą "porozmawiali" już poszło i nie mam jak ich odwołać.
;-p
Maksiu78
np.Fortuna w Bytomiu przy ul.Krakowskiej mamy jej punkt
np.Fortuna w Bytomiu przy ul.Krakowskiej mamy jej punkt
...a tak poważnie,to dzięki Hosiu za poprawienie humoru,Twoim wpisem,dotyczącym mojego stanu umysłowego zadymienia. :-)))
Dzieki guciancia,ale chodzi mi o internetowego booka i to takiego,u ktorego ktoś osobiscie gra.
Ale dzieki,za dobre chęci. :-)
Mieszkam w Katowicach.
To taka mieścina koło Bytomia,
...a że kiedyś jakiś połgłowek,stwierdził,że jestem z Bytomia z w/w facjatą... :-D
Tak jakby Hanysysowo było tylko w Bytomiu. :-)
Ale dzieki,za dobre chęci. :-)
Mieszkam w Katowicach.
To taka mieścina koło Bytomia,
...a że kiedyś jakiś połgłowek,stwierdził,że jestem z Bytomia z w/w facjatą... :-D
Tak jakby Hanysysowo było tylko w Bytomiu. :-)
Pewnie tak Hosiu,ja już mu składam reklamację,bo mi się akumulatory zajadą na tym towarze :)))
No tak Maksiu78, w Bytomiu faktycznie niejeden "okaz natury"było mi dane ogladać
Witam.Szanowna HOSIU nie chce byc zaborczy ale pieniek i obcinanie lba jest tylko zarezerwowane dla koguta,wiec moze dla bialoglowy bardziej humanitarna by byla gilotyna.Ja bym dzis powtorzyl PARZYSTE,ale dzis moze byc rownowaga.Brak czasu nie pozwala mi na czestsze pisanie a ze juz sie nie ktorzy kloca wole zejsc na forum tam na szczescie wszyscy co pisza w moim temacie zachowuja sie godnie i sympatycznie.Pozdrawiam
Maksiu78 -bwin bym ci polecił,fajna oferta,z wpłatami czy wypłatami nie ma problemów
Maksiu, a dlaczego czasem robisz hau hau, czyż byś był pieskiem? Ja się boję hau, miał miał........
GREGOR,bo trzeba również uwzględniać wariant ten obok,i wtedy się wygrywa,nie zawsze,ale coś tam wchodzi...pozdro
Ja grałem w bwinie i wiem że to dobra firma, która jest bardzo uczciwa.
gregor
Dzięki!
O to własnie mi chodziło :-)
Szczegolnie o wpłaty i wypłaty.
...a specjalnie dla kicika: hau hau.
;-)
Dzięki!
O to własnie mi chodziło :-)
Szczegolnie o wpłaty i wypłaty.
...a specjalnie dla kicika: hau hau.
;-)
siemka
siemka ktos mi poda 3 liczby z pewniaków na jutro DL wzamian podam swoje 3 pewniaki .Nie porzałujesz
podaje moje gg 12261235
to mi ktoś poda czekam mozna na gg
zdradze ci rombek tajemnicy że na 100% 4 nie zejdzie
po 15 trójek i 3 czwórki brak mi 3 liczb do szóstki kto mi doradzi czekam
Witam.
Myślę,że powinny paść dzisiaj oto takie,
80,10,18,25,7,14,9.
Wię wysłalem,nie będzie,trudno.
Trzeba zagrać ,ponieważ powinny te liczby niedługo paść.
Powodzenia wszystkim życzę,dużej wygranej na Swięta.
Pozdrawiam.
Myślę,że powinny paść dzisiaj oto takie,
80,10,18,25,7,14,9.
Wię wysłalem,nie będzie,trudno.
Trzeba zagrać ,ponieważ powinny te liczby niedługo paść.
Powodzenia wszystkim życzę,dużej wygranej na Swięta.
Pozdrawiam.
tylko na dlugo niewychodzace czy masz jakies inne sposoby obserwacji i dobierania liczb.. jesli tak to czy mozesz cos podpowiedziec..
HEJ
JA BYM PROPONOWAL NA POWTORKI NP WCZORAJ WYPADLY DZIESIEC LICZB SIE POWTORZYLO HHAHHA TYLKO ROZPISAC I GITARA KASIORA JA NIC
POZDRAWIAM
JA BYM PROPONOWAL NA POWTORKI NP WCZORAJ WYPADLY DZIESIEC LICZB SIE POWTORZYLO HHAHHA TYLKO ROZPISAC I GITARA KASIORA JA NIC
POZDRAWIAM
A NA DZIS ROZPISALEM COS Z TYCH LICZB;
3,8,17,18,21,37,41,43,47,48,51,58,
73,78.
6,9,12,15,22,26,52,56,59,62,66,76,79.
MOZE SIE COS ZESCI HEHEHE
POZ
3,8,17,18,21,37,41,43,47,48,51,58,
73,78.
6,9,12,15,22,26,52,56,59,62,66,76,79.
MOZE SIE COS ZESCI HEHEHE
POZ
Liczba wynikająca z odejmowania ostatnich plusów nie wystąpiła od czterech losowań - czyli najwyższy czas....
Do poprzedniego wpisu , do trzech pierwszych, tj. 80,10,18 dorzuciłbym 55,65,74,76 Pozdrawiam wszystkich z tej stronki. Od niedawna czytam wasze propozycje, komentarze - wszystkie interesujące. Mimo niektórych złośliwości, tworzycie całkiem zgraną paczkę ;)
xXxmilioner
ja ci moge podac dwa pewniaki na DL .. wzamian ty mi podasz dwa.. zobaczymy czy kłamiesz
ja ci moge podac dwa pewniaki na DL .. wzamian ty mi podasz dwa.. zobaczymy czy kłamiesz
Witam.Kto powtorzyl parzyste jest zadowolony tak jak rano pisalem powtorzyly sie ,wiec z losowanka czuje sie zadowolony.Pozdrawiam.
bardzo ładne lampki świąteczne ale zasłaniają wyniki multilotka. Nie mogę odczytać pierwszej i drugiej liczby
Gdyby ktoś chciał grać na liczby długo niewystępujące, to chciałbym zwrócić uwagę na to, że statystyki nie potwierdzają tego, jakoby te liczby występowały częściej od innych (np. tych, które wystąpiły w przedostatnim i trzecim od końca losowaniu), a wręcz przeciwnie.
Wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się świąt BN.
Wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się świąt BN.
Oczywiście mój poprzedni wpis dotyczy multi lotka w szczególności.
u mnie nie ma żadnych lampek,niektórzy piszą,że im lampki świąteczne zasłaniają wyniki.Co jest grane?U mnie tego nie ma.Używam przeglądarkę ie7.
lampki są u góry i zasłaniają wyniki (oprócz tego, że migają), a Ty masz wirusa albo niedowzroczność :)
kolego mylisz się.Nikogonie chcę robić w konia.Ja nie mam żadnych lampek
Słuchajcie.
Są lampki i to bardzo ładne.Nic a nic nie zasłaniają.
Pozdrawiam.
Są lampki i to bardzo ładne.Nic a nic nie zasłaniają.
Pozdrawiam.
ja nie kłamie a na dowód masz to patrz :,,27,42,