Wpisy 3 611 573 – 3 611 672
13 lipca 2019 00:27 → 13 lipca 2019 09:43, 100 wpisów
chodził po salach w szpitalu i pytał o całe życiorysy chorych
nawet o kolor skarpetek wnuczek
nawet o kolor skarpetek wnuczek
Dobryptak teraz do Ciebie piszę
Sebastian, każdy ma prawo być głupim. Korzystaj z tego prawa.
ty nie kończ dzisiaj tylko skończ na zawsze
i nie domagaj się masażu twarzy z buta
i nie domagaj się masażu twarzy z buta
Chcesz się cwaniaczku spotkać w Warszawie ?
swoją farszafę ty widzisz jak mama nosek wytrze i zabierze synusia do miasta
A może chcecie we dwóch razem sie ze mną spotkac ? Będzie Wam raźniej co ?
ty jesteś naprawdę UŁOMNY
ale dalej nie zrozumiesz żeby się od....
ale dalej nie zrozumiesz żeby się od....
Znałem dwóch Wariatów. Gdzy jeden był w tramwaju, ten drugi do niego nie wsiadł. Poczekal na następny.
Dobry(?)ptasior
Może byś przeczytał raport o stanie swojego zdrowia psychicznego???
noooooooooooooo
ja farszfiak
i reszta świata
hihihihihihi
cały naród skladał sie i budował stolicę
a potem dzieci które odwiedzały stolicę podczs wycieczek byli od takich jak ty wyzywani od wsioków
ja farszfiak
i reszta świata
hihihihihihi
cały naród skladał sie i budował stolicę
a potem dzieci które odwiedzały stolicę podczs wycieczek byli od takich jak ty wyzywani od wsioków
Gonzaga w końcu się zgadzamy
oczywiście za najgorszy sort wypuszczonych maturzystów
sekta rządząca nie odpowiada
ale zweryfikują to studia
sekta rządząca nie odpowiada
ale zweryfikują to studia
Wojtt z Tobą też się mogę spotkać ale to będzie miłe spotkanie
Ok ustępuję Wam mędrcom bo ktoś musi ustąpić . Sami wiecie kto.
DalszA rozmowa beze mnie. Bawcie sie dobrze. Milej nocy
obecny rzad został wybrany w demokratycznych wyborach przez naród któremu obiecano 500+ , gdyby nie ten program i obiecanki, cacanki,rzadzacych nikt by nie poszedł na wybory,i nadal rzadziła by partia PO, ale ludzie mieli dośżć rzadzacych okradajacych ich w biały dzień z tego co ludzie przez całe zycie nagromadzili sobie, np, amberd gold, i inne jeszcze akcje i cuda tworzone przez obecny rzad PO, sam premier uciekł na ciepła posadke do brukseli, aby uniknć linczu ze strony narodu, jak mozna być premierem rzadu i niewiedzieć o przekretach swojej partji,to sie w głowie nie mieśći, ciemny lud to kupił i poszedłzaglosować na inna partie która zaczeła rozdawać pieniadze matkom,ja rozumie pomoć ludziom, ale nie tworzyc programy i ustawy tylko dla tzw, wybranych gruup spolecznych, jesli pomagac to pomagac wszystkim ktorym jest ta pomoc potrzebna a nie wprowadzać ,ludzi w bład i dawac wszystkim, te 500+, duzo matek które maja te 500+ rezygnuje z pracy, niemowie ze wszyscy , ale wiekszosc tak robi, siedza w domach, nie pracuja opiekuja sie niby dziecmi, , ale to sa wyjatki tych ktore faktycznie opiekuja sie dziecmi, wiecej jest niestety takich które 500+ przenaczaja na imprezy na alkohol i nne dla siebie przyjemnosci, a dzieci jak niemiały tak nadal nic nie maja, uwarzam ze dopoki nic sie niezmieni w rzadzie to bedzie syf gorszy niz jest,, ja nie jestem za zadna partia ale obserwuje wszystko co sie dzieje w cyrku na wiejskiej, nikt nierobi nic dla polaków tylko przeciw polakom, wszycy zasiadajacy w rzadzie dmuchaja w jedna trabke,pomimo ze sie kłoca , i nic sie niezmieni dopoki nie wywali sie z sej,mu dziadków na emerytury, polska była i nadal bedzie pod zaborami, polacy niemaja nic do gadania musza tanczyc tak jak im zagraja i tyle w tym temacie
Udanego weekendu, wysokich wygranych i dobrych przetworów do słoików.
3 611 596. Sebastian_M za 8/10 w multika
3 611 608. Mewa 2019-07-13 (01:20) cuprumhitsfestival lubinso nd
5/7 5/8 3/6 kosz w mini kosz i 3/5
5/7 5/8 3/6 kosz w mini kosz i 3/5
Slawek popatrz na swój poziom z 100 razy później pij cokolwiek do innych bo narazie twoi poziom 4 metry pod mulem popraw się i nie psuj atmosfery misiu
Gryks czy Mewa ty tez juz wracasz do swojego poziomu narazie z wygranymi a za chwile będziesz znów udowadnial że boga nie ma
Kto to gryks a ze nie ma to fakt każdy ma prawa do wlasnego zdania a moi poziom jest odpowiedni nigdy do niego się nie zblizysz chlopcze
Tak Gryks nie zbliżę sie do twojego poziomu godność mi nie pozwoli
06,49,61 powtoreczki z mei kartuleszki i tyle no to milego i milej atmosfery jak do tej pory typne co nie co podam i
3 610 963. megamocny 2019-07-12 (15:37)
52,55 ta sama historia tylko 1 przezyje
52 lubi sie bardziej
52,55 ta sama historia tylko 1 przezyje
52 lubi sie bardziej
3 610 955. megamocny 2019-07-12 (15:26)
z pluszem jest taka sprawa ze ablo zostaje 72 albo idzie na 27 , widac ze zostaje 72
z pluszem jest taka sprawa ze ablo zostaje 72 albo idzie na 27 , widac ze zostaje 72
Zmienilem siecz z plusa na play i internet smiga w lte bo na nadajnikach umnie sa wszystkie sieci oprucz plusa
az 7 powtorek nie upilnowane
9,10,33,36,52,64,72
a tak mnie korcilo na 33 zamiast 44 i jednak 64 a nie 66, bedzie lepi
lowca 3 powtorek i kazikow
9,10,33,36,52,64,72
a tak mnie korcilo na 33 zamiast 44 i jednak 64 a nie 66, bedzie lepi
lowca 3 powtorek i kazikow
Witam wszystkich. Jakie szanse widzą eksperci dla zestawu 14,15,21,23,27,31,60,63
ja jestem tylko przyszly ekspert od powtorek i 3 numerow
scisla specjalizacja
scisla specjalizacja
https://i.pinimg.com/originals/93/6a/02/936a02050be9d7098cbf7279399e3952.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
jesli powtorka 44 to z 49 jesli 49 to przezyje 52 a nie 55 itd
np jesli powtorki sobotnie to w innych przedzialach 1=5 niz ostatnio
megamocny stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
zgodnie z prawem pioruna powtorka grozi tym numerom tylko
6,8,9,10,20,26,33,43,49,52,61,64 bedzie 5/12
6,8,9,10,20,26,33,43,49,52,61,64 bedzie 5/12
Magda zapoznalas sie z prawem pioruna? trzeba jeszcze porobic testy i dopracowac teorie
patrzac na stare losowania to sie troche sprawdza nawet ladnie ale wciaz to malo na multi
Dziś finał Wimbledon... Serena kontra Simona jestem za Simona Halep