Wpisy 3 610 422 – 3 610 521
11 lipca 2019 19:40 → 11 lipca 2019 21:32, 100 wpisów
ja mialem bojler 120 litrow ale ciagnal prad i dlugo sie grzal
teraz mam 30 litrow boszka, i wypasik, na interes starczy i jazda
teraz mam 30 litrow boszka, i wypasik, na interes starczy i jazda
a ja w zakładzie widziałem taki mały nad kranem fajny pasuje sobie w domu zamontować
zaraz kontakt kabel do kontaktu bo piecyk się nie zapala trzeba okna zamykać tak długo żyłem w dziadostwie że nawet jak mam pieniądze to wole bidę tak juz zostanie
kto za mlodu przyzwyczajony do braku duzej kasy i luksosow to ma w zyciu latwo
od nowości był do du.. na gwarancji wymieniany te palnik po prostu iskra nie dochodzi do palnika taki typ zawsze mam po d górke
to głupie strasznie ale mi to już nie przeszkadza to dziadostwo po kochałem to mam franie ale i tak wszystko ręcznie piorę przetaflam i będzie
technika poszla do przodu i przeplywowe elektr fajne tez sa, ale mi nie potrzeba takich hi tech
Opowiem Wam o grze online. Kilkanaście razy przelewy dotarły do lotto, lecz nie zasilily konta. Trzeba było upomina się 4 dni o zwrot pieniędzy od PayPal. Co drugie doładowanie zostało zasilone konto gracza. Kupiłem pewna aplikacje przez Google. Obciazyli mnie rachunkami z Chin. Pieniądze zostały zwrócone na skutek reklamacji. Korzystając z hoteli, dwukrotnie potrącono mi kwoty po 369 zł. Nigdy więcej opłat rachunków przez internet, typu hotele.
Obciazyli mnie zakupem obuwia z Chin. Nigdy nie dokonywalem zakupów. Pewna łaska podjąca się za pracownice banku prosiła o podanie numeru konta. Chciała mi przelać 6 milionów dolarów. Z tego miałem jej przelać 3 miliony. To był oszust Tomek, Polak. Już jest aresztowany. Musiałem zmienić nr Konta.
Podałeś mu nr konta ?
I zabrali Ci z konta 6 000 000 zł?
Ale numer
Co do gier w Lotto, mam pewne, sprawdzone informacje jak łatwo można wygrać. Ze względow bezpieczeństwa teraz nie podam szczegółów. Bez przecieków trudno wygrać. Wszędzie są mafie, największe są w.......................
3 610 422. tomi77 kjaskada to jest kosmos sam w sobie
To była głośna sprawa. Polak potrafi. Polacy są zdolnymi oszustami.
Ostatnio bardzo często padają główne wygrane w Kaskade. Częściej niż główne w MM.
Największe szanse na wygrane są w późnych godzinach nadania, zakladow. To samo dotyczy gry przez internet.
sms dostałem że koniec z sms że są pieniądze na koncie a niech ich
3 610 420. Mulag 2019-07-11 (19:31)
ale tam są różne było by ci łatwo ale jak wolisz tak
mulag kiedys raz w zyciu zakupiłem jedna zecz przez neta u samego producenta, a mianowicie kupiłem tapczanik sobie do pokoiku , skusiłem sie bo był ładny i akurat pasował mi do pokoiku do mebli, cena tez była atrakcyjniejsza niz w niejednym sklepie meblowym,zakupiłem ten tapczanik, sam go skrecałem sobie bo był zdemontowany,po około 2 latach osd zakupu i uzytkowaniu tego tapczanika który służył tylko do spania, po mniej wiecej 2 latach od zakupu w materacu zaczeły robić sie dziury w róznych miejscach, sprezyny zaczeły wychodzić z niego i wbijac sie w ciało podczas spania,, probowałem to reklamować niestety bez skutku, jak sprezyny wychodziły to je zaginałem i wpychałem do srodka, jak sie niedało to je ciołem nozycami do drutu, jakbys zobaczył jak wyglada, takii materac od srodka, to bys nigdy tego niekupil, co za barany to robiły jak podniesiesz materac od strony kufra na posciel wyglada pieknie , i dobrze, ale od strony siedziska szkodas gadać, przedewszystkim taki materac powinien byc zbudowany w posób nalezyty i estetyczny,od stropnu kufra jest na dlogosc deska potem powinny być takieie pasy potem sprezyny na to nastepna deska gruba na tych sprezynach , potem miekka gabka o dopiero obszyciea ni9e na sprezyny obszycie, i taka trwałosc tego materaca powinna słuzyć klijentowi bynajmniej z 20lat a nie tylko 2 lata niecałe, to jakaś jest porazka tego producenta nie bewde tu zdradzał tej firmy która to produkuje ale niepolecam tego propducenta nikomu oczywiscie na alegro dostał komentarz naganny z mojej strony, niepolecam tego sprzedawcy nikomu, i od tej pory nie kupuja nic przez neta w zadnych sklepach ani nawet u przedsiebiorcyproducenta, jak cos kupuje juz to w sklepie osobiscie tam musze to dotknąć obejrzeć doladnie, nie kupuje kota w worku, jak kiedys ten tapczanik, i niepolecam nikomu nic kupować przez neta, i niekusic sie mniejszymi cenami, jakie oferuja sie przez neta, bo to jest naciagactwo i wyzysk, patrza tylko jak wcisnąć bubel i człowieka oszukać, oczywiscie na tapczanik gwarancji tez niew było ods producenta, poprostu żenada
ale tam są różne było by ci łatwo ale jak wolisz tak
mulag kiedys raz w zyciu zakupiłem jedna zecz przez neta u samego producenta, a mianowicie kupiłem tapczanik sobie do pokoiku , skusiłem sie bo był ładny i akurat pasował mi do pokoiku do mebli, cena tez była atrakcyjniejsza niz w niejednym sklepie meblowym,zakupiłem ten tapczanik, sam go skrecałem sobie bo był zdemontowany,po około 2 latach osd zakupu i uzytkowaniu tego tapczanika który służył tylko do spania, po mniej wiecej 2 latach od zakupu w materacu zaczeły robić sie dziury w róznych miejscach, sprezyny zaczeły wychodzić z niego i wbijac sie w ciało podczas spania,, probowałem to reklamować niestety bez skutku, jak sprezyny wychodziły to je zaginałem i wpychałem do srodka, jak sie niedało to je ciołem nozycami do drutu, jakbys zobaczył jak wyglada, takii materac od srodka, to bys nigdy tego niekupil, co za barany to robiły jak podniesiesz materac od strony kufra na posciel wyglada pieknie , i dobrze, ale od strony siedziska szkodas gadać, przedewszystkim taki materac powinien byc zbudowany w posób nalezyty i estetyczny,od stropnu kufra jest na dlogosc deska potem powinny być takieie pasy potem sprezyny na to nastepna deska gruba na tych sprezynach , potem miekka gabka o dopiero obszyciea ni9e na sprezyny obszycie, i taka trwałosc tego materaca powinna słuzyć klijentowi bynajmniej z 20lat a nie tylko 2 lata niecałe, to jakaś jest porazka tego producenta nie bewde tu zdradzał tej firmy która to produkuje ale niepolecam tego propducenta nikomu oczywiscie na alegro dostał komentarz naganny z mojej strony, niepolecam tego sprzedawcy nikomu, i od tej pory nie kupuja nic przez neta w zadnych sklepach ani nawet u przedsiebiorcyproducenta, jak cos kupuje juz to w sklepie osobiscie tam musze to dotknąć obejrzeć doladnie, nie kupuje kota w worku, jak kiedys ten tapczanik, i niepolecam nikomu nic kupować przez neta, i niekusic sie mniejszymi cenami, jakie oferuja sie przez neta, bo to jest naciagactwo i wyzysk, patrza tylko jak wcisnąć bubel i człowieka oszukać, oczywiscie na tapczanik gwarancji tez niew było ods producenta, poprostu żenada
Oj
Muszę Cię uratować Mulag
Słuchajcie jestem nad morzem i jem sobie ryby
Arczi teraz wszystko jest tak robione że ma po gwarancji się sypać prawie ze wszystkim tak jest a po to by znów kupić a nie mieć 20 lat jak dawniej
chyba że dasz kilkanaście tyś to będzie jak za dawnych czasów ale większość ludzi nawet z tymi grubszymi portfelami kupuje masówkę i tak to właśnie wygląda
3 610 426. Mulag 2019-07-11 (19:50)
a ja w zakładzie widziałem taki mały nad kranem fajny pasuje sobie w domu zamontować
to co widziałes w pracy nad kranem to sa teraz takie małe termy lub przepływowe urzadzenia grzewcze które umnie w domu sie nienadaja i niesprawdzaja szybko pala sie w nich grzałki, maja one dyzy pobór pradu a efekty wogdy ciepłej sa bardzo słabe zac pobór mocy pradu do zagrzania wody to poprostu szkoda gadać, niepolecam tego nikomu
to co widziałes w pracy nad kranem to sa teraz takie małe termy lub przepływowe urzadzenia grzewcze które umnie w domu sie nienadaja i niesprawdzaja szybko pala sie w nich grzałki, maja one dyzy pobór pradu a efekty wogdy ciepłej sa bardzo słabe zac pobór mocy pradu do zagrzania wody to poprostu szkoda gadać, niepolecam tego nikomu
czasem można coś upatrzyć ale trzeba poświęcić dużo czasu bo jak tak na szybkiego to dziadostwo jest
nie znam się Arczi fajnie to w zakładzie wyglądał w wc dla pracowników
Do zakładu się nadaje A w domu to żre prąd jak glupi
To jest wygodne A czy dobre ?. Jak niezła firma to posłuży
Legia gra z Giblartarem
36 min 0-0
mulag wszystkier te podgrzewacze pieknie wygladaja i sa zachwalne aby tylko kupić nic wiecej mylnego to jest zwykły szajs i nic pozatym, nipolecam nikomu tego czegoś kupowa no chyba tylko tym co spią na kasie i wysykoi rachunek za prad im nieprzeszkadza to ok
A my dziś gramy na 7 liczb w MM
Arczibalik73 jak ktoś ma formę i wszystko wrzuca w koszty to spoko
Na dworzu ciepło to w kranie może być zimna
mały podgrzewqacz wody, pobór pradu 2000 Watt
sebastian M ja na wieczór testowo 2x multik 10/10, jesli ma byc to brdzie, a jak nie to nie,ważne ze zatyowane i wysłane i gramy w grze teraz tylko czekamy na wygrane eszystkim zycze wysokich wygranych
sebastian M ja na wieczór testowo 2x multik 10/10, jesli ma byc to brdzie, a jak nie to nie,ważne ze zatyowane i wysłane i gramy w grze teraz tylko czekamy na wygrane eszystkim zycze wysokich wygranych
dużo watt a ja ma stare druty aluminiowe to mógł bym być bez prądu
Mulag zmień całą elektrykę
mulag ja tez jeszcze mam instalacje aluminiowa wiec spokojnie , nie wszyscy jujeszcze maja miedziana instalacje w domu
Ale jak ktoś ma pieniądze to warto pomyslec6o zmianie
nie wiem czy tak wyciągną trzeba kuć może gdzieś wyjdzie ale to około 2500 za wymianę u mnie do 3 tys sporo kaski zostanę przy starych na razie nie stać mnie
jak bytm moał kase to bym mieszkał w pałacuzle niema tyle kasy i musze sie zadowolic małym mieszkankiem w bloku i narazie taka instalacja jaka jest narazie nic niezmieniam dopoki niewygram kasy na cos wiecej, jak tylko waciki do uszu
Mulag nie masz 3000 zł?
hi all
Arczibalik73 marzy Ci się pałac?
Ha nawet jak jutro wygram 75 000 000 zł w EJ to nie kupie6sobie pałacu
Ha nawet jak jutro wygram 75 000 000 zł w EJ to nie kupie6sobie pałacu
1405
3000 zł to prawie każdy ma
To jest jedna skromna wypłata
noo 3 tys
no ja mam takie zaskurniaczki w portfelu
Myślałem że jak masz służbę to Leżysz na złocie
1405 3000 zł to dla Ciebie zaskurniaczki ?
ja mam na rękę 1800 a za to muszę opłacić rachunki i żyć nie ma tego od pierwszego do pierwszego
jak by na szybko trzeba było mm puścić ... jak by wena twórcza w sprawie liczb wszła
1800 zł? Na miesiąc?
Mulag nie żartuj. Mówisz poważnie?
To jak utrzymujesz tę rodzinę która u Ciebie pracuję?
no ja muszę mieć 1 tys euro i ze 3tys zł pod ręką na codzień
mulag ja niamam nawet tego tu z mama co Ty masz, jst coraz gorzej ale jakoś zyjemy, mamy 1200zł na miesiac, poprostu szkoda gadac to jest na 2 osoby
Teraz 1800 zł to raczej mię ma takiej wypłaty chyba że na 1/2 etatu
każdy mój pracownik ma 300zł i 300e na wydatki co tydzień .. dwa
1405 ile Twoi pracownicy zarabiają na miesiąc?
Oczywiście jeden
Oczywiście jeden
więC x4 robi się kwota 1200e +1200zł + moje w portfelu 1000e+1000
OK 5 TYSI
Mulag to teraz sam tam mieszkasz ?
ok 5 tysi na miesiąc 1 zarabia
3 610 508. Sebastian_M sa sa takie wypłaty jeszcze , i niekoniecznie takie, sa i mniejsze nie karzdy mieszka zaraz w warszawie i nie siedzi przy korycie na wiejskiej
1405 u mnie za 5 tyś to nie chcą pracować. Chcą 7-8 tyś zł
oczywiście netto brutto z zus koszt 8-9 tys mnie kosztuje