Wpisy 3 609 922 – 3 610 021
11 lipca 2019 10:50 → 11 lipca 2019 11:51, 100 wpisów
witam wszystkich niewitanych niema jak jesć kwasne wisnie
Jagawisia
mam zbierałem koleżanka sąsiadka daje wiśnie na twarz cała twarz jak we krwi podobno to pomaga na coś ale się nie zdążyłem dowiedzieć na co
Przed podwyżką Mini Lotto nie można było puścić na 10 losowań ponieważ TS było szkoda straty kilku zł. A to był następny ich błąd
Mulag to pomaga na cerę
maseczka z wisni na twarz, to chyba na sciagniecie porów i maskowanie zmarszczek
Jagawisia zaraz dam pewniaka
szkoda ze Jezus na calunie turynskim nie zareklamowal jakiegos znaku, co za strata, taka reklama sie zmarnowala
Walduś piona
a ja mam pożyczki też se dam na twarz chcę być piękny i bogaty a jak wiem najpierw zaczynamy od piękności tak kobiety robią później bogactwo przychodzi
Jeżeli Twoja skóra jest zmęczona i zniszczona zaaplikuj sobie błyskawiczną maseczkę ze świeżych owoców wiśni i czereśni
3 609 939. jagawisia 2019-07-11 (10:55)
Jeżeli Twoja skóra jest zmęczona i zniszczona zaaplikuj sobie błyskawiczną maseczkę ze świeżych owoców wiśni i czereśni
polecam ogórka zielonego bardziej na twarz
polecam ogórka zielonego bardziej na twarz
69 pewniak
7 pewniak
Arczibalik73 7 też i 37
na lotto polecam sprawdzone liczby na dziś pewne na 100% zobaczycie o 21 40 100% pewne
sebastian M bardziej widze liczby takie 7,21,39,43,47
W miejscowości Gniezno padła wygrana 108 203,20 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Chrzanów padła wygrana 108 203,20 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Lubartów padła wygrana 108 203,20 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
W miejscowości Bydgoszcz padła wygrana 97 904,40 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Lotto.pl padła wygrana 97 904,40 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Warszawa padła wygrana 250 000,00 zł w grze Kaskada
W miejscowości Warszawa padła wygrana 30 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Legnica padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Dziwnów padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Kraków padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
oto one któreś z nich padną na 100% podaje 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46 wystarczy z mojego systemu wybrać te sześć ale to już będzie banalnie proste
a gdzie znajduje sie ta miejscowosc lotto.pl gdzie takie coś jest w polsce co? chyba ktoś tu szachraji nas nie zle co?
3 609 964. Mulag czyli niema , bo głowna siedziba TS to nie jest miejscowość czyli jednym słowem oszustwo
zmieniając temat jak wrażenia po meczu ja jestem miło zaskoczony bardzo dobra gra Piasta z gospodarzami spodziewałem się gorszej gry Piasta bardzo ładnie zagrali
Piast gra dobrze i miałem nawet nadzieję że wygra. Ale dobry i remis
dobra ja uciekam ,muszę jechać gdzieś za jakimś bojlerem do łazienki się rozejrzeć,na razie wszystkim, do wieczora, zycze wszystkim grajacym dziś wysokich wygranych
Jagawisia odwiedź,aj nas częściej
rewanż teraz będzie przed nami oby dali radę awansować było by to dla nich pierwsze wyeliminowanie przeciwnika
kto dzis przez 5 minut bedzie kontemplowal moj znak mocy ten moze liczyc na 2 zl z multi
20 najlepszych numerow na dzis
20,56,17,32,75,46,52,58,8,15,19,33,50,51,57,61,62,73,78,5
zaraz powiem ktore wchodza
20,56,17,32,75,46,52,58,8,15,19,33,50,51,57,61,62,73,78,5
zaraz powiem ktore wchodza
3 609 972. megamocny z tego co tu podałeś tylko liczba 46 jest na tak reszta niestety na nie
Arczibalik73
19 liczb na nie A tylko 1 na tak ?
Podbudowałeś megamocnego bardzo
nie ma takiej mozliwosci zeby 1/20 poza tym to nie sa moje numery tylko zbior najlepszych dzis
Megamocny jak trafisz 8/ 20 jesteś dobry
Mulag jesz jeszcze masło?
dzisiaj beda małe liczby raczej w multiku niz te co megamocny podaje tu, jeszcze moze pojawić sie liczba 15 w porywach wiatru ale raczej chyba jednak jej nie bedzie, tak mi podpowiada intuicja która mnie nigdy nie zawodzi, coś tak czuje ze dzisiaj plusem bedzie liczba 39
Dziś nie ma porywu wiatru
czuje ze beda powtórki liczb z wczoraj, moze być 5 liczbz 14 i 5liczb z wieczora i to da cała 10 wygrana
Dziś swieci słońce i jest ciepło. Zaraz idę nad morze
Arczibalik73 gramy na 21.40 czy też na 14 ?
Arczibalik73 zauważyłeś jedną rzecz czy nie ?
3 609 987. Sebastian_M no umnie tylko 20 stopni w słoncu a tak to zimno
no jak chcesz myślę zeby zagrać i na 14 i wieczorem tez, i te same liczby
no jak chcesz myślę zeby zagrać i na 14 i wieczorem tez, i te same liczby
To dobrze dziś robię wyjątek i zagram też o 14.00
3 609 990. Sebastian_M znaczy co zauważyłem?
Arczibalik73 zauważyłeś że to my rozkręciliśmy Mini Lotto ?
Zaczęliśmy w to grać i od tamtej pory coraz wiecej ludzi w to grało. Po podwyżce przestalusmy grać w Mini i dużo osób też tak zrobiło
To my rozkręciliśmy Mini
3 609 995. Sebastian_M a tak tak rozkeciliśny mini lotka aż tak ze TSpodniósł stawke za gre i teraz mało kto gra, ja narazie sobie mini odpuszczam, gram w multika tu gdzie coś wpada od czasu do czasu, lepszy rydz jak nic tak dlatego proponuje teraz przerzucić sdie wszystkim na jakiś czas na multika a mini lotto odpuscić sobie
Dobryptak pisał o spółdzielniach do Mini Lotto.
Może i takowe istnieją ale nie te o których on pisze.
Taka prawda.
Taka prawda.
najpier trzeba wygrać coś w multika zeby pózniej mozna było zaszaleć w mini lotka i póscic kilka np. systemów w mini lotka takich powiedzmy na 10 liczb
A co do Mini to się zastanawiam co dalej z nim zrobić
Podwyżką zepsuł i tę grę to fakt
W MM mówisz Arczibalik73?
ja sobie mini narazie odpuszczam i gram tylko w multikana 7/7 i 10/10
Ostatnio w MM słabo mi idzie. Może dlatego że nie gram systematycznie. Kto wie.
Póki jest promocja na 7 liczb to warto to wykorzystać
Zaraz usiądę i pomyślę nad liczbami. Wezmę do tego sztabkę złota i wtedy będzie lepsza trafialność
sebastian ja tez nie gram systematycznie i codziennie, puszczam wtedy jak mnie na jakies liczby ciagnie, i wtedy albo coś wpada albo i nic,to jest gra ja wczoraj pomimo promocji na 7/7 wysłałem sobie 2xmulti na 10/10 i w 1 i 2 trafiłem 5/10 jakbym złozył te liczby z 1 i 2 kupony razem miałbym cała 10/10 ale niestety niezłozyłem ich do kupy i jest tylko po 4zeta trafione
Arczibalik73 dobre i to
dzisiaj tez planuje posłać na 14 sobie 10/10 x1 uklad multika i moze taki sam układ liczb tylko juz na 7/7 te same liczby - 3 pozostałe
sprawdzilem te 20 moim zlotym pierscieniem atlantow i jest tam z 8 dobrych i to nie jest 46
Walduś A ile byś chciał 7/7 ?
Obrastam w siłę bronię się.
Nie złoszczę się, nie złoszczę się.
Lubię chleb,więc sobie zjem.
I po brzuchu się poklepię.
Nie złoszczę się, nie złoszczę się.
Lubię chleb,więc sobie zjem.
I po brzuchu się poklepię.
megamocny ja nie sugeruje ze te liczby które podałes ze one niewejda, moga i być, chociarz ja ich raczej nie widze , ja nie korzystam z pierscienia atlantów do wrózenia liczb, bo pierśćień atlantów służy raczej do ochrony własciela i odpychania złowrogiej energji,od osoby która go nosi, mi sie tu pojawiaja dwie liczby 46 i 47 i według mnie moga i wyjsc razem, choć niemowie ze napewno beda teraz o 14 moga byc dopiero wieczorem o 21,40,
spoko wytrenujemy sie nikt nie urodzil sie arcy miszczem
ide wyslac 3,5,7
ide wyslac 3,5,7
moga wejsc np teraz 7,9,77,78,80 też ale jak znam zycie to własnie osoby z TS juz zanotowali je na NIE, i juz nie wejda w losowaniu,
megamocny znasz historie dotyczaca pierścienia atlantów, skad pochodzi i gdzie został znaleziony i co powoduje, wiesz ze kośćiól katolicki zakazuje uzywania tego pierścienia i noszenia go na rece
megamocny znasz historie dotyczaca pierścienia atlantów, skad pochodzi i gdzie został znaleziony i co powoduje, wiesz ze kośćiól katolicki zakazuje uzywania tego pierścienia i noszenia go na rece