Wpisy 3 609 822 – 3 609 921
11 lipca 2019 10:15 → 11 lipca 2019 10:50, 100 wpisów
A za 5 w Mini nic się nie zmieniło
tak można porównywać z maja czy tam z kwietnia i teraz i w cale nie jest lepiej podobnie czasem lepiej teraz czasem lepiej wcześniej kantują nas jak coś
Nawet przy tak dużej sprzedaży zakładów było tylko 330 tyś zł
jedyne co jest na 100% ważne i się sprawdza to że teraz płacimy 1,50
Jaka znowu spółka?
ja przestałem grać jak zobaczyłem jak bogaty pazerny TS nie pozwolił zagrać za 1,25 np. w maju 30 przecież by na tym nie stracił to zmniejszał liosć już nie na 10 losowań co za pazerność
I co wygrała ta spółka?
mam stawkę za 1,25 mam prawo jak by byli uczciwi do grać i na 10 losowań to nie daje do myślenia
To grajcie w EJ. Tam jest możliwość trafienia fortuny. Rozpisać 12 liczb na 30 zakładów.
Mulag to prawda tak było. Też chciałem zagrać na 10 los A tu nie dali
nawet nie ma gwarancji żadnej że tyle jest zawartych to ich dane nich ich nie sprawdza
On pisze o 30 zakładach A nie o 12
granie skończyło się prawdziwie uczciwe jak ludzie losowali ale to było dawno
Sebastian, spółka, inaczej spółdzielnia. Wczoraj pewniaki były jak na tacy. Mądrzy nimi grali.
No dobrze grali i co wygrali pytam ?
Mulag, ruletka zawsze wygrywa. Tam gdzie pieniądze, nie ma uczciwości.
Gdzie te pewniaki byly?
Na jakiej tacy ?
Gdzie ?
Gdzie ?
Kiedyś w multilotku miałam kilka razy w tygodniu parki albo trójki,a teraz nic,ciekawe czy nie podkręcają maszyny
I skąd wiesz że spółdzielnia grała takimi stawkami ?
i tak 20 % tylko na wygrane o 80 na co innego nawet przy tu 20% kombinacje daje do my myślenia
Grałeś nimi ?
Mulag masz rację
Chyba trzeba przestać w to grać
Chyba trzeba przestać w to grać
Odpuścić sobie wszelkie gry i skupić się na pracy bo ona przynosi korzyści
nawet jak się trafi nie zakładajmy że jak by zagrał to bym tym wygrał bo by porostu nie weszło
Jak tak dłużej będzie to też przestanę grać real,tylko wirtualnie będę typować i skończy się wyzysk człowieka przez mafię Ts
W pracy też jest walka ale masz na to wpływ. Tu nie
typować bawić się nie założysz TS jest jedynym tworem wszystko inne ma nie być
Magda nie pozwola6Ci na to
Ja jak przerwę grę to typować nie będę bo i po co ?
ludzie opierają się i sprzeczają że tak że tyle zakąłdów przecież Ts podaje ile zawartych zakładów a może było więcej nikt tego nie sprawdzi wszystko TS rozdaje wyniki co ile a jaka prawda sam tylko wie to jest granie z wiatrakami
Kiedyś nie wysłałam i kilka liczb moich było to myślałam ,że zemdleję
Tajemnice watykanskie po części zostały ujawnione. Tajemnice T. S. nie do końca.
Tyle Polaków gra i nawet 7/7 nikt nie trafi albo jedna osoba najwyżej ,cos tu nie gra
Magda zobacz moj znak mocy z czaroitu
wiecej kulek nie mialem
wiecej kulek nie mialem
coś dadzą by uwiarygodnić a to na ludzi działa jak lep na muchy i już ludzie z kolan wstają i zaczynają wierzyć a ts ręce zaciera w psuci klakierów co na piszą i co nie niedowiarki można wygrać a ludziska no faktycznie można
pierście=wzmacniać intuicję, rozwijać zdolności paranormalne, pobudzać telepatię i jasnowidzenie.
jedziemy z nimi kosmiczna moc pieknie mi nad biurkiem wali w leb
do tego wykonany z czaroitu ale pewnie podorbki kulki, kamiem jasnowidzow
podwojna moc
podwojna moc
Wystarczy popatrzeć na liczby aby stwierdzić ze TS popsuł... Mini.
1. Przed podwyżką:
10 maja:
- zakłady: 1 432 000
- wygrana 1 x 335 000 zł
------------------------------
2. Po podwyżce:
10 czerwca:
- zakłady: 1 083 000
- wygrane: 3 x 108 000 zł.
....................
>> 349 000 << --->> Tyle mniej zawarto zakładów.
ale nikogo nie zniechęcam każdego indywidualna sprawa byle się tylko w skarpetkach dziurawych nie obudzić a na zmianę nowych nie będzie
Znam kobiety ,które są uzależnione od zdrapek,wszystkie pieniądze zarobione wydają na nie....
otwieramy sie na przeslania z kosmosu, losowanie o 14 juz tam jest znane
Magda.
obrońcy podwyżki nowych zmian podkreślają że zawartość zakładów no to patrzę i są przypadki że za 1,25 było mniej zawartych wygranych a wypłaty dla graczy lepsze
ale nie ma co się nakręcać gra polega na datkach na TS i fajnej zabawie a jak wiemy zabawa kosztuje
a co niemozna grac na 10 losowań juz?
Najwyższa wygrana w Mini za 1,25:
>>366 000 zł <<
>>366 000 zł <<
a zwrot czasem uwiarygodnia już zainfekowanego gracza że w końcu trafi fortune, oboki sroki dają nadzieje jak zeszłoroczne słońce
cena podwyżki pietruszki to winna graczy zobaczyli że ludzi stać skoro stać na granie z TS to i na pietruszkę hojnie dadzą od 30 do 35 zł by się żyło lepiej TS i pietruszce
intuicja idzie w gore razy 1000
Magda nie masz znaku atlantow, nie masz czaroitu, nie masz intuicji nie masz nic na tsa docelowo nie masz kasy z gry
Magda nie masz znaku atlantow, nie masz czaroitu, nie masz intuicji nie masz nic na tsa docelowo nie masz kasy z gry
na pietruszkę szkoda dać 30 zł chyba nie dasz i masz możesz z nią zrobić co chcesz wyrzucić ugotować upiec z siarkować przepalić itp czy nie warto chyba warto
3 609 904. Mulag witaj
no ja też dopiero wszedłem ia czytam tu takie teksty ze nie można zagrac na 10 losowań niby to po co grac za 10krotna stawke z plusem i na 10 liczb jak nie mozna tego puscic na 10 losowań
no ja też dopiero wszedłem ia czytam tu takie teksty ze nie można zagrac na 10 losowań niby to po co grac za 10krotna stawke z plusem i na 10 liczb jak nie mozna tego puscic na 10 losowań
Witajcie
Słuchajcie to jest tak
Wyjaśniam tym którzy dopiero weszli i pozdrawiam ich serdecznie