Wpisy 3 608 744 – 3 608 843
9 lipca 2019 14:48 → 9 lipca 2019 17:08, 100 wpisów
Sebastian widziales moje 4/5 z wczoraj
gdybym wzial cala twoja nazwe byloby 7 stow i numer 50 ale nie wzialem M i wyszlo 49
gdybym wzial cala twoja nazwe byloby 7 stow i numer 50 ale nie wzialem M i wyszlo 49
Megamocny i to był błąd
Ale
Ale
tera co spojrze na te twoje M to mi brakuje 680 zl w portfelu
No widzisz Megamocny nigdy nie lekceważ mojego M
Magda Megamocny nie pije
moze i mialem pare zlotych ale tyle razy kupony przerabialem anulowalem ze w koncu nie mam
dzis se rano mysle dobrze by wyslac takie trojki
5,9=58 = 59, = 60
za 7,5 byloby 58 ziko
5,9=58 = 59, = 60
za 7,5 byloby 58 ziko
musimy jednak znow podejsc do budki, za kazdym razem przeklinam ich ze nie ma przez neta
Magda powiedz mi szczerze. Przyjedziesz do mnie czy nie bo muszę sobie jakoś ułożyć tu pobyt
najpierw trafia dusia od razu po niej krasnalek i tego sie trzymac
Czyli teraz krasbalek ?
I później kto ?
Megamocny dlaczego ?
Megamocny gdzie teraz jesteś?
3 608 767. megamocny 2019-07-09 (15:08) wejscie drewnianego tygrysa!
na Magde nie przejdzie
Mega obys się nie zdziwił,jeszce będziesz płakał
na Magde nie przejdzie
Mega obys się nie zdziwił,jeszce będziesz płakał
Mega scigamy sie do 1 września,kto bedzie miał więcej pkt.ten wygrywa
Megamocny a jak Ty przegrasz to co wtedy ?
Zdjęcie nago Megamocny?
Megamocny to daj zdjęcie
nie masz sliniaka
50 plusz poszlo na 5 jak obiecane teraz 33 na 66 albo 33
50 plusz poszlo na 5 jak obiecane teraz 33 na 66 albo 33
Ok idę nad morze
magda
https://www.youtube.com/watch?v=xuM-qLHSed8&list=RDQuLgvbfnUe8&index=2
https://www.youtube.com/watch?v=xuM-qLHSed8&list=RDQuLgvbfnUe8&index=2
od kiedy w wawie jest morze, dzis nie warto nigdzie lazic pada
Kobieta dzwoni do radia i mówi:
- Znalazłam portfel, a w nim 3000 zł i czek na tysiąc euro. Portfel jest pana Stanisława Kowalskiego zamieszkałego przy ul. Czerskiej 10a w Warszawie. I mam gorącą prośbę... Proszę panu Stasiowi puścić jakąś fajna piosenkę ode mnie.
- Znalazłam portfel, a w nim 3000 zł i czek na tysiąc euro. Portfel jest pana Stanisława Kowalskiego zamieszkałego przy ul. Czerskiej 10a w Warszawie. I mam gorącą prośbę... Proszę panu Stasiowi puścić jakąś fajna piosenkę ode mnie.
Abudabi siostra byłej mojej dziewczyny znalazła portfelpojechaliśmy pod adres...oddaliśmy A gość się pyta?gdzie jest jeszcze 50 zł?No brak słów na takiegonie warto być uczciwym
Sąsiadka mówiła,że ktoś jej kiedyś oddał portfel z dokumentami ale bez pieniędzy i była kartka wsadzona -uczciwy złodziej
ładnie leje i 14 C pełnia lata , a tym nad morzem i mazurach nie zazdroszczę cały tydzień ma lać
Kędzior na razie się nie ruszam z domu,jak wygram coś konkretnie to jadę na Teneryfę pływać z delfinami
Kędzior jesteś powiedz mi dobry człowieku co sadzisz o 60 i 70 tkach które właśnie ślę
Ostatni raz bylem w punkcie lotto kilka lat temu.,...ale sie wyleczyłem