Wpisy 3 608 302 – 3 608 401
9 lipca 2019 00:14 → 9 lipca 2019 08:46, 100 wpisów
sebastian spokojnie nie ta to inna
Pytałem. Powiedziała że przyjdzie jak wygra 5/5 W MM i czy się na to zgadzam.
Nie zgodziłem się.
Sebastian to musisz przedłużyć urlop...Magda. trafi 5/5 i przyjedzie
Arczibalik73 czekam na nią do jutra. Jak nie przyjdzie trudno idę się bawić. Nie będę czekał w nieskończoność
Gosia
Gosia A jak nie trafi ?
Arczibalik73 tego kwiatu jest pół światu
Nie ma zamiaru przyjechać niech powie i tyle.
Tak A jak trafi w grudniu ?
To ja mam tu siedzieć i czekać do grudnia ?
3 608 307. Sebastian_M moze jeszcze przyjedzie, kto wie?może coś jej wypadło niespodziewanie,i nie moze przyjechać, nieraz i tak bywa, a moze zgubiła telefon do ciebie PODAWAŁEŚ SWÓJ NUMER?
Miałem jej kupić kostium kąpielowy
Gosia jest super ale ja muszę wracać do pracy. Poza tym mam w sierpniu zaplanowany następny urlop.
Arczibalik73 umówiliśmy się bez podawania nr tel.
3 608 319. Sebastian_M
Aha rozumiem,
Aha rozumiem,
Dziś siesiedziałem w umówionym miejscu i trzymałem w ręku latarnię morską. Ręka mi zdrętwiała i latarnia wypadla z rąk i się potłukła
Trzymałem tę latarnię bo to był sygnał że to ja. Tak miała mnie rozpoznać
Nap i sała?
latarnie morska trzymałes w reku nie siedziałes pod latrnia morska? i reka az ci zdretwiała nie moze być i się potłukła
Coś mi się wydaje że Magda mnie wysterowała
Trzymałem latarnię morską zrobioną z ceramiki . Taka duża i ładna. A byłem koło Domu Rybaka. To było to umówione miejsce. We Władysławowie każdy wie gdzie jest Dom Rybaka
Kurs?
Na jaki ?
widzisz sebastian tak to jest sie umawiac z kobieta pod latarnia morska nie lepiej gdzies w kawiarni
Jak można zmienić kurs bez uprzedzenia ?
Umówiłem się koło kawiarni tak jak puszesz
Nie umówiłem się pod latarnią Arczibalik73
3 608 319. Sebastian_M popłyneła w iina strona nie pod ta llatarnia gdzie sie mieliśćie spotkać chyba
Latarnię trzymałem w ręku jak znak rozpoznawczy
Arczibalik73 nie czytasz co do Ciebie piszę. Nie umówiłem się pod latarnią rozumiesz ?
Dokładnie napisałem gdzie będę na nią czekał
ja bym trzymał raczej czerwona róze . bo kobiety wola róze niż jakas latarnie zawsze mogliscie sie udać pod loatarnie o zachodzie słonca np.
Gosia dpbranoc
Arczibalik73 co za różnica co trzymałem w ręku. Najważniejsze że nie przyszła
A mogłem trzymać nawet telewizor
Mieliśmy wspólne plany
no rozumie sebastian umówiliście się pod kawiarnią a znakiem rozpoznawczym miała byc morska latrnia a raczej jej swiatełko, reka Ci zdretwiała i latarenka sie potłukła ,ok rozumiem, sebastian spokojnie jeszcze poczekaj, moze jeszcze przyjdzie może nie odebrała tego sygnału
Napisałem. Poczekam do jutra. A Magda jest tu codziennie na czacie i rozmawiamy.
3 608 344. Gosia__77 2019-07-09 (00:36) żeby wygrać trzeba grać
Dobranoc Arczi Sebastian
Gosiu 77 Dobranoc spokojnych snów
Dobranoc Arczi Sebastian
Gosiu 77 Dobranoc spokojnych snów
Arczibalik73 powiem Ci coś
3 608 348. Sebastian_M rozumiem wspolne plany, skad ja to znam,i natym zawsze jest koniec na wspólnych planach
a to z Magda sie umowiłeś aha
a to z Magda sie umowiłeś aha
Tak z Magda6a co ?
3 608 354. Sebastian_M nie no nic, no
Myślisz że nie było warto ?
Arczibalik73 ile zrobiłeś słoików wiśni?
3 608 356. Sebastian_M nie wiem tego czy by ło warto czy nie, a magda jest panna, wolna? a moze jest zajeta?
62 słoikiwtym kilka 1
62 słoikiwtym kilka 1
1litrowych reszta takie baniaczki 05 litrowe
Pisała ze nie ma męża
To dużo tych słoików narobiłeś
jutro wqidze zaczyna sie promocja na 7 liczb i połowa stawki czyli 50% chyba bedzie trzeba swoje pewniaki wdrozyc w gre
Jutro zagram na 7 liczb
Trudno
Od jutra do piątku promocja na 7 liczb
Grasz stawką x 1?
no ja chyba tez , dzisiaj wysłałem tak na odczepnego 1 multika i na 2 dni mini lotka i dfzisiaj jak to w poniedziałek lipa po całosci,ale było blisko liczby które postawiłem na mini wyszły w multiku tak gram stawka x1 na kilka losowań, a w szczegolnosci tak jutro zagram w tej promocji
Wejdzie najmniej oczekiwanym momencie
Jak masz wygrać to wygrasz nawet jednym zakładem
W promocji za 7 liczb płacą 9000 zł
Może dać stawkę x 2 ?
3 608 368. Sebastian_M dokladnie tak bedzie, zaóważyłem ze ostatnio liczby które wytypuje wychodza z tzw, 1 dniowym opóżnieniem mam tak od jakiegoś czasu, dokładnie tak jest jesli masz wygrać to wygrasz i 1 zakładem jesli ma być to bedzie
sebastian jesli chcesz mozesz i dać stawke nawet 3x ja GRAM STAWKA x 1
sebastian jesli chcesz mozesz i dać stawke nawet 3x ja GRAM STAWKA x 1
3 608 370. Sebastian_M tak tylko najpierw traf ta cała 7/7 a wtedy bedziesz soe cieszył z tej wygraneja to nie jest tak łatwo to od tak trafić choć tak sie wydaje acoo tam taka 7/7 trafic
jutro w multika kilka powtórek liczb z wieczora powinno sie znależć
3 608 376. gonzaga ale czy tak bedzie to zobaczymy, czas pokaże
Gonzaga odpowiadasz mi z tak dużym opóźnieniem że juz6nie pamiętam nawet jakie pytanie Ci zadałem
Ale numer. Ja pytam Cię o cos6a Ty mi odpowiadasz po tygodniu i weź człowieku pamietaj o co pytałeś
3 608 378. gonzaga z tego co tu podałes to jestem na tak tylko na liczbe 46 dwie pozostałe na nie
Mam inne zajęcia-niż śledzenie na bieżąco o czym TU sobie bleblacie
Ha ha ha
Nie wiem czy się śmiać
Czy płakać
Czy płakać
Gonzaga jakie masz inne zajęcia?
Myślę że jutro 7,17,27
sebastian jutro moze pojawic sie montaga 46 moje 64 i Twoje 27, jestem na te liczby na tak , wszystkie 3 mi sie tu pojawiaja też wiec 3/3 już jest
sorki nie montaga tylko gonzaga numer 46,zaszła mała pomyłka narazie wszystkim dobranoc
W miejscowości Poznań padła wysoka wygrana w zdrapce Krzyżówka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Dzisiaj będzie padać na północy i północnym wschodzie.
Zimno i wietrznie.
Zimno i wietrznie.
Dusia.