Wpisy 3 608 002 – 3 608 101
8 lipca 2019 15:15 → 8 lipca 2019 19:58, 100 wpisów
W miejscowości Łeba padła wysoka wygrana w zdrapce KOCHAM ZDRAPKI
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Cześć wow trafiłem 4/10 !!! A w drugim zakładzie 2/10.
Jestem na 23 miejscu w typowaniach 238 punktów ładnie.
Ale mnie wkurza jak Marek odnosi się do Karoliny, chodzi mi o Kruszwila.
Szanuję gościa, ale niech tak nie traktuje dziewczyny, bo pojadę i dziewczyna ze mną wróci w moje strony, jak mnie pozna. A teraz wiem mieszka w Szczecinie, a myślałem że Poznań. A na walkę nie chce FAME cwaniak. Kto chce walkę Kruszwil vs Krzysztof łapka w górę ? FAME 6.
Kruszwil ten znany Youtuber, choć sam miałem 4 filmy, ale usunięte.
Pewnie Kozaczy jak magical dziwię się że ludzie oglądają takie ustawione bzdety
No ja oglądam, bo ciekawe co będzie w następnym odcinku. Ale widzisz ważne że hajs się niemu zgadza, no bo nieźle kosi. Też możesz nagrywać.
E nagrywać głupoty by zarabiać kasęnapnie się jakiśzgarnie gościa i zostanie po nim pamięć
hi all
Mulag też ostatnio jadłam bób i popijałam wodą zimną....i dale sobie wyobraż co się stało
??? na gastroskopie magda mogłaś odrazu iść
Muszą rozdać bonus to wymyślają promocje...przecież prezes by nie dokładał do biznesu
Magdo stopki ? Proszę
,, ściema i bzdety dla ludu ciemnego ,, jaśnie pany kupiły se 100 ton złota , ,, mają wygwizdane na kowalskiego ,,
Kto kupił 100 ton złota?
Megamocny ?
Megamocny ?
Czyli Polska tak ?
To źle?
To źle?
To znaczy że Polska ma rezerwy które dobrze lokuje
To nasze polskie złoto... tylko że brudzi, śmierdzi i trujepewnie kupiły to jakieś chu#$&
Seba zrezygnowałem z e wszystkich gier i postawiłem na kaskade ale tylko 4 x w tyg po 2
A ja powoli zaczynam się rozkręcić. Zacząłem od Mini. Teraz dołączam MM i czasami EP oraz EJ
Kaskada jest nieprzewidywalna i trzeba trafić 8 liczb. Tego nie wiedziałem. Wolę jednak Mini za 1.50 zł A liczby wybieram ja A nie maszyna.
Dziś końcówki 7 i całosci
Oj ciężka jest kaskada... No zawsze jednej brakuje ciekawe kto to wymyślił i gdzieś musieli robić probe
Czuję że niedługo wpadnie mi niezły kąsek
Tomi jak Ci brakuje tylko jednej to graj w to cały czas. Mnie wchodzi tylko 7 a za 7 nie chcieli mi zapłacić
Tomi czyli założyłeś sobie plan że do końca któregoś bliżej nieokreślonego roku trafisz całą kaskadę tak ?
Może i masz dobry plan ale jak dla mnie za dużo w nim niewiadomych
Może i masz dobry plan ale jak dla mnie za dużo w nim niewiadomych
Ja wolę konkret. Założyłem sobie że do końca tego roku trafię po raz drugi 4/5 W Mini
Poza tym w ciągu 3 miesięcy mój plan przewiduje trafienie 2x 5/5 W MM
Grałem w multi, mini, Lotto ale poleglem. Wziąłem się za siebie i ustaliłem limit na grę w tyg. Ciekawe ile tyg wytrzymam
Gosia
U mnie jest doborze
Jest plan i zobaczymy
Jak nie zrealizuję planu wtedy pomyślę co dalej
Do tej pory nie miałem planu wygrania w MM 10/10
Gosia zacznij tak jak ja od trafienia 1 liczby i jedź w górę
W moim przypadku popełniłem błąd i przeskoczyłem z 5/5 które trafiłem od razu na 7/7
Gdybym jechał po kolei to już bym miał trafione 6/6 I teraz spokojnie bym czekał na 7/7
A tak to jest jak się idzie na skróty
Gdybym jechał po kolei to już bym miał trafione 6/6 I teraz spokojnie bym czekał na 7/7
A tak to jest jak się idzie na skróty
Sebastian czy by im ubyło gdybyśmy raz wygrali w końcu też dorzucamy do tej skarbonki
Mam też plan jak trafić 7/7 I od dziś będzie test
Nic im nie ubędzie pod warunkiem że to nie będzie MM tylko inna gra
Gosia Ty typujesz ja gram
Jak dam Twoje liczby to robimy spotkanie w celu przedyskutowania co zrobić z pieniędzmi
Tylko jest jeden mały problem.
Ok Gosia niech tak będzie i nie chcę się kłócić
Ty dajesz liczby - Ja wygrywam
Tylko daj takie liczby żeby weszły
Gosia zaczniemy od jutra spokojnie
Gosia ale jak zaczynamy od razu 10/10 ? Czy jak ?
moze dziś moje się pokryją , więc
ktoś przy tym majstruje inaczej liczby nie układałyby się tak logicznie
To może zaczniemy od 5/5 ?
1405
1405 jak Ci idzie gra ?
gram systema za 60 zeta na losowanie w miesiącu prawie 4tysie inwestycji a ok połowa jest zwrotu... raz lepiej raz gorzej
ogólnie tak przez ok 2 lata juz z małymi przerwami parodniowymi
1405 no to fajnie... znajomy gra za sprzedana ziemię... Ale topi się, tera za 50 wysyła na losów.. Dla mnie kupa kasy... zwoty ma ale ty piszesz uczciwie.. On też ją mówił 40% zwrotu to do ty miesiac
Czas żeby wygrać coś grubszego
Tomi jaką Kasię?
tak 50tysi poszło przez 2 lata a moze i 80 bo czasem się dopuściło jak się wygrało
I dlaczego ona Ciebie nie trawi ?
50 tyś zł przegrałeś ?
no miesięcznie 2tys przez 2 lata
1405 to lepiej przeznacz te 50 tyś na coś innego.
Ja z 50 tyś oczywiście wirtualnie zrobiłem 6 milionów przez ok 6 miesiącu.
Miesięcy
przeznaczam określoną pulę na lottttttto 2tysie max mogę być w plecy
Ale grałem tak jak by to była moja kasa.
Dziennie poświęciłem na to ok pół godziny
I udało się tyle wygrać
NP: jak zarabiasz 1800netto puszczasz multi 2 kupony srednio na losowanie masz kwote 300zł to jest pewnie około 18% , ja zarabiam więcej i tracę 2000zł i też jest to podobny %%