Wpisy 3 606 109 – 3 606 208
4 lipca 2019 20:30 → 4 lipca 2019 21:25, 100 wpisów
tak nastawiają jeden przeciwko drugiemu podejrzewam że każdego bez wyjątku można ukamienować ludzie uwierzą w to no ale po co samemu myśleć
Pol(i)tyka
Wolę >>> oczywiście polskie
Miłego wieczoru i trafnych P*
Wolę >>> oczywiście polskie
Miłego wieczoru i trafnych P*
Trzeba Pamiętać że za dobrze w Polsce nie jest na rękę zachodowi bo to nie w ich interesie z prostego powodu biznes kaska
MULAG widzę u Ciebie na biurku światełko w tunelu na dom tyle kasy pewnie taką masz tapete wyklejoną
dla tego mają swoich w Polsce już się nie ukrywają ci niby Polscy polityce
tyle tego by to zrozumieć musiał bym spotkanie zrobić podać fakty dowody daty nie miejsce i czas na to tyle kończę ten temat
@Forsami>> Kasa na 500 PLUS jest z kredytu zagranicznego,chociaz musze Ci przyznac czesciowo racje-[drukarka],ze podobno w momencie wydrukowania banknotow o nominale 500 PLN,nie zostaly wycofane z obiegu te stare,jakie mialy byc wycofane.Jesli bylaby to prawda,oznaczaloby to,ze PiS wpuscil do obiegu tzw.:pusty pieniadz",przyspieszajac inflacje i wzrost cen.
Sławek10 nic ale...zapisz te liczby I zobacz wczoraj losowanie keno z godziny 23:06......moje liczby z Multi Multi wyszły w keno 9/10 sprawdzi...8,10,16,22,26,28,36,43,46,60...a ja w Keno nie gram ale tych 3000 tysięcy szkoda...
To jest tak jak patrzę na MM
No niby wystarczyło dac te A te i by by bylo
No niby wystarczyło dac te A te i by by bylo
Na Kano jest fajny sposób, ale nie na forum
Ja grałem tak kiedyś i 7/7 bylo
Ja grałem tak kiedyś i 7/7 bylo
@Mulag>>aby dowiedziec sie prawdy nie mozna ogladac TVN,TVP PIS.POLSAT jako jedyna stacja podaje wiadomosci w miare wywazone politycznie,tylko,ze prawdy dowiecie sie jedynie ze stacji niezaleznych,w internecie,np.Media Narodowe,Real 24.Polecam takze blog Miziaforum-Jack Caleib,na ktorym nie ma zadnej cenzury.
Sławek10 to fajnie że masz pomysły niegram w keno nie moja bajka
Forsami jak chcesz wygrać musisz grać we wszystko rozumiesz czy gów... rozumiesz
69daro
Nie nakręcaj się polityką
Oni i tak mają nas w D......e
Nie nakręcaj się polityką
Oni i tak mają nas w D......e
i systematycznie czyli keno jak jest co 4 minuty to na wszystkie rozumiesz
Mulag tymi rencami najpewniej nam manna z nieba nie leci jak ..tym na pustyni
Prosze losowania Lotto z Plusem I Mini I Ide spać rano do pracy
MULAG taki z Szwecji zobacz na internet.. na przyczepie jak Wóz Dżymały
to 22 ci wystarczy czy 23 bądź twardy po co ci tyle spać szkoda życia na bez celowe leżenie jak cielak na łóżku madejowym odleżyny i tam inne
Zimno jak uj
Forsa
Sław
Kurna na promo mam 3 zl
Sław cinko
Z doskoku drobiazg
Sław ty
I forsa
Dobra do Los. Jutro znów do wariatkowa
@slawek10 nie nakrecam sie,tylko przeraza mnie to,ze sa jeszcze jacys naiwniacy,ktorzy mysla, ze PiS robi cos dobrego dla Polakow,a dali jedynie lapowke wyborcza,finansowana kredytem,Po wyborach jesiennych,ktore wygra PiS[z powodu glupoty obywateli tego kraju],Eskimosi ostro zaczna dociskac w sprawie act. 447....,moze wtedy otworza sie Wam troche oczka i zaczniecie kumac w co gra PiS....I na koniec...,nie jestem za PO....PiS,PO,PSL to ta sama szajka
Za TVN24....Trzesienie ziemi w Kalifornii 6,4 stopnia ,brak ofiar...Byl taki film San Andreas....,moze cos sie szykuje.....
Cześć szukam dziewczyny. Czy są u was wolne ? A mam konto na Fotce. Wejdzie ktoś na kamerkę ?
Ja też szukam dziewczyny a raczej dobija się do jednej... Ale ona pewnie nie wie jeszcze ze jestemprawdziwym meszczysna
Daro69
Poczytaj ja było za PO
Pewnie młody jesteś i Ci w głowie zamacili
Poczytaj ja było za PO
Pewnie młody jesteś i Ci w głowie zamacili
Krzysiu nie szukaj szkoda czasu same problemy sa na zupy ci kaze dac 900 zl a na drugie danie 1200
Ja również szukam dziewczyny nazywa sie mini chce tylko 5 z5 chodzimy razem juz dwa lata
A u was nie ma wolnych ? Mogą być z plaży. Bo z jedną mam się umówić z kamerki na fotce widziałem, ona z Olsztyna.
Islandorka dziś 4 lipca
MULAG aż mnie obudziłeś na zupy 900 złotych Niestety to Prawda 1000+ Alimenty A KOLEGA BEZDOMNY A TAKI PRACOWNIK BYŁ 1000% normy po 16 godzin na kołchozie...
Ale mówiłem że nie pracuje i mieszkam z rodzicami to zagięło ją jednak. Mogłem tego nie mówić.
W tym tygodniu w kolchozie pracują 12 godzin
Pracuje miało być
Trzeba sie na siłach czuć by w to wchodzić a jak wejdziesz to z tego nie wyjdziesz owinie zapląta opkreci zakreci i juz jestes stracony jak kamienie na szaniec
Mulag ty o kobiecie
Trzeba najpierw wrazie czego kupić szafe to podstawa nie rozerwalności związku
Zatopi a jak wyjdziesz z bagna nawet choć to rzadkość to kieszenie będą puste
Nie wierz nigdy kobiecie dobrą radę ci dam