Wpisy 3 606 009 – 3 606 108
4 lipca 2019 16:07 → 4 lipca 2019 20:30, 100 wpisów
gorzej jak przyjdzie ulewa po suszy to będą podtopienia bo ziemia nie wchłonie tyle wody
Krzysztof C jak takie solidne obuwie to poco zachwalać ...z marszu się sprzedają
Mulag o ile prawde piszesz z dzialka masz zdrowie chyba że na nocach
Kupcie od niego te rzeczy chyba nie chcecie by szedł do pracy a za te rzeczy sprzedane oddali pójście do pracy
Krzysiu jest okey zawsze dawał skany wygranych uczciwie krzysiu jestes okey
Ale żarty żartami poważnie pracy jest dużo jak nigdy nawet w moim mieście 49 tys zakładów sporo jest w czym wybierać od gumy farby mięsa owoców warzyw metal folia papier logistyka tyle zakładów z tych rodzajów
Był czas nie tak dawo ze było ciężko o prace ale teraz sam jestem w szoku gdy w 2018 na początku roku upadła firma w której pracowałem po złożeniu aż 7 zyciorysów samych az 5 telefońów do mnie
Mulag prawda ja olałem dwa zakłady w trzecim pracuje a ten czwarty ponad rok temu pi 13 latach mojej w nim pracy ogłosił upadłość...
A tera ciekawostka...
Multi10/10
Kaskada 12/12
Co łatwiej trafic
Multi10/10
Kaskada 12/12
Co łatwiej trafic
Tomi chyba ty jako jedyny ze strony grasz w ta kaskade żeby ci nie było glupio zagram w następnym tygodniu puki co moje ulubione zabawki multi i mini
Dopiero zacząłem ale
Multi 10/10... 30.06
Kaskada... 19.06,23.06,25.06
Ja już wybralem
Tylko że nic nie trafiłem jeszcze
Multi 10/10... 30.06
Kaskada... 19.06,23.06,25.06
Ja już wybralem
Tylko że nic nie trafiłem jeszcze
Cześć Brawo Magdo Linette, wygrałaś z Amando, choć bardzo piękna Amerykanka Rosyjskiego pochodzenia. Mi się tamta podoba, a kurs na Polkę 4.05 a tamtą 1.26 !!!
wiadomo tak się tylko mówi a każdy grosz by człowiek przyją z uciechą
tak każdy grosz zagrasz systemem np w lotto czy tam mini przewalisz powyżej 1000 a wygrasz 40 zł radość po niebiosa
No mecz wyrównanymiała Amanda szansę ale nie wykorzystałaTeraz Kwitowa zmierzy się z Madzia
Pozdrawiam Kasiębędę o Ciebie walczył jak Kaczyński o swoją partię
>>do Krzysztof c >> Nie szukaj pracy w tym tekturowym kraju nad Wisla,istniejacym jedynie teoretycznie,tylko pakuj walizke i wyjezdzaj z tego PIS-olandu,bo masz aktualnie najlepszy wiek,aby zarabiac i zyc NORMALNIE,a nie klepac bide,orajac w jakiejs montowni,za smieszne grosieta,w systemie 3-rzy zmianowym,z sobotami wlacznie[bo taka lipa jest proponowana najczesciej dla szukajacych pracy]...
sprzedam diament i medale z socjalizmu z najwyższymi oznaczeniami
tekturowe Państwo się sypnęło w 2015 teraz idziemy cały czas do przodu
Jak trafię coś ciekawego to wam dam skantylko kiedy to będzie?i czy dożyję tej chwili przy tej służbie zdrowia
służba zdrowia nie do wyleczenia żaden rząd nie dał rady żaden minister
jest jeszcze taka Alternatywa. Wygrać w Lotto I być bogatym nie pracować a za granice tylko zwiedzać
jaka zagranica tylko Polska walczyć budować chodzić na wybory zmieniać rzeczywistość dawniej nikt nie myślał o wyjazdach z Polskich a było gorzej niż teraz walczyli umierali slogan lewicy liberałów wyjechać zostawić to wszystko a my tu zrobimy po swojemu o nie o nie dobra zmiana
Ja jestem już dorobiony. MULAG znasz moją historie do pracy chodze bo chce narazie...a zawsze mogę się zwolnić..
dorabiajmy się pięknej czystej duszy i dobrego serca walczmy razem możemy zmienić ten świat
@Mulag>>faktycznie,idziemy do przodu,w strone.....przepasci.Ceny w sklepach szaleja,od nowego roku uwolnienie cen pradu dla odbiorcow indywidualnych,to bedzie poczatek koszmaru..,do tego non-stop zadluzanie kraju przez szalencow z PiS.Program 500 PLUS jest finansowany z kredytu zagranicznego-info ogolnie dostepne w necie.
kolego nic nie wiesz widzę z prądem podpisali za Po podwyżki zgodzili się a podwyżki żywności były zawsze spójrz na klimat susze są
Jak masz polski organizm, siedż i pracuj w w Polsce
Za granicą niejeden polski bogaty organizm się przekręcił ...
Za granicą niejeden polski bogaty organizm się przekręcił ...
a jak za Po dali 24 miliardy na ratowanie Grecji i Hiszpanii z naszych podatków to co
Może I tak...ale za komuny pracowaliśmy dla naszych towarzyszy a jak chciałem kupić chleb to stałem pod piekarnią z dwie godziny...to dopiero był dobrobyt...
nic nie było a ni 500 plus i było zadurzanie jak to wytłumaczysz no jak
Dobrze że jest Lotto bo mi to teraz już wszystko lotto I to z Plusem
nie wiem kto ci to powiedział na wciskał kitu ale jesteś oszukiwany ale wiem że piszesz to w dobrej wierze
MULAG idź zagraj w Lewiatanie mój Panie. Poco ci kredyt.. 2,5,8,23,35+2 Ekstra Pensja Plus Ekstra Premia
Miarą rządu jest jak się żyje zwykłemu Kowalskiemu pisałem tłumaczyłem to już od 10 lat wreszcie mnie zrozumieli z PIS przynajmniej
Pieniędzy poprostu niema I nie będzie... Wystarczyło tylko drukarke włączyć I już są
ja mam własne myślenie nikt absolutnie nikt nawet PIS co wole tą partie nie wciśnie mi własnego myślenia
dziwne że zadurzenia Państwa było większe niż teraz zobacz sobie wskaźniki a dziwne skoro nie było rozdawnictwa dziwne
rozdawnictwo jest jak się daje we własnym kraju własnym rodakom to jest złe be be zadurzanie a jak się rozdaje innym nie Polakom to jest okey to nie jest rozdawnictwo no dziwne myślenie
DZIWNYYYY JEST TENŚWIAT..GDZIE jeszcze wciąż pełza zamiast Leksusem jeździć powinien wąż...jako mąż I nie mąż