Wpisy 3 602 893 – 3 602 992
29 czerwca 2019 00:24 → 29 czerwca 2019 04:50, 100 wpisów
slawek10 hmmm wybaczam nie ma za co problem z głowy nie ma zwady.
Marek w wojsku był napewno był jo widzioł czasze spadochronu korpusówke na profilu
Forsami BOR ośrodek szkolenia podstawowego lato 2002/2003 potwierdzam.
Marek mój kolega był też w BOR..jako funkcjonariusz za czasów prezydentury Aleksandra Kwaśniewskiego
Forsami ja też za Kwacha. eh chłopaki w pałacyku prezydenta od Kwaśniewskiej dostali prezenty.
Marek szczerze nie pamiętam ..jak go spotkam spytam Paweł Smu...tyle bo RODO
Forsami pobór tylko i rok wystarczy.Ale nie ważne i tak to był syf gorszy niż MON. My nie dostawaliśmy wyprawki, a mon na tamte czasy 1500 zł.
Spłacić długi i Kruka
Prawdy się dowiecie w poludnie
A jak by tak hakerzy z Rosji zablokowali nasze banki, jak kupisz w Biedronce? Jak wypłacisz kasę z bankomatu? hmmm moja przepowiednia. Trudno dostane bolka.
było cudnie tego bylo mi trza od mala imprezka nie moge napisac z jaka smietanka towarzyska juro inna imprezka sie bedzie dzialo do rana
07 zgos sie tu rybka lubi plywac 07 zglos sie tu sie nie odpoczywa ..
ona tu jest i tanczy dla mnie jeny nawet juz nie na trzezwo nie da sie przy tym bawic
Mewa to facet
lub innaczej mareczku zeby nie bylo trzeba czasem sam na sam czytaj z kims inteligentnym pogadac a pozatym mareczku jesli chcesz powaznie porozmawiac lub sobie popisac smialo byle bez obrazania byle wesolo
mareczku bedziesz wiedzial chyba lepiej wspanialych ludzi swego czasu z 15 lat temu sie poznalo w laziskach gornych pasionatow kregli klasycznych
Mewa jak mi poszlo w piątek w grach
Mewa z inteligentnymi tu pisałem i jest tu wielu.Nie piszą że się pobawili jaka to śmietanka 18 % czy 36 %
Cześć
Co robicie ?
Liczymy kasę
czyli mareczku mam nie pisac nie marudzic znaczy sie no to strzelam focha i nie zasmiecam nie bede trollem zamykam sie w sbie jak cos chyba ze o cos zapytasz grzecznie t sie odezwe jak by co milego zycze
Super
Sebastian_M Mewa się pobawiła ale zabawa trwa do 6 - 7 nie do 0.30
Mewa dzięki
Podobno ktoś z naszych trafił 5
Marek
Mewa jesteś już w podeszłym wieku ?
Mewa chwaląc się ze swojego życie robisz widowisko wiec mam gdzieś co piszesz i nie będę Ciebie komentował.Nara.
Emerytka ?
Sebastian trafiłeś juz w eurojacku 4/5
ale mareczku postanowienie jest jedno by zylo nam sie lepiej w zgodzie byle jak ale sie zachowywac pozadnie no to jak cos lukam nie zasmiecam jak cos odpowiem w miare mozliwossci
Zbogniew jeszcze nie
Najwięcej trafiłem 3+1
Czekam na więcej
twoje zdanie szanuje ok aczkolwiek wg mnie nie robie widowiska milego wieczorka a raczej nocy mareczku
A byłeś tu o 20 stej jak dali wyniki bo jo nie
Zbigniew o 20 byłem na basenie i robiłem wygłupy
mareczku szczerze nie wiem co to hejter nie chce mis ie lukac w gogle powaga
nie wiem co to klon troll dobra milcze jak cos lukam milego i przepraszam jak cos nie marudze juz
Mewa, a kogo to interesuje że pobawiłaś się? To STRONA O lotto,spostrzeżeniach,typowaniach, trafieniach a nie o życiu prywatnym. Jak chcesz się chwalić idź na czat Interii.
Haker To osoba która wyraża agresywne i klotliwe komentarze w necie
Hsjter
Hajter
Sebastian mało masz punktów
masz racje tylko ze jak sam wiesz na tej stronie byc moze bo nie zbyt czesto widze twoj nick pisze sie o wszystkim bynajmniej wiekszosci niz o ewentualnych pewniakach liczbach niestety
Mało bo rzadko typuję. Gdybym typował regularnie to bym miał dużo więcej
Zbigniew mam mało czasu i zapominam zatypować
Sebastian a widziałeś moje stałe zestawy eurojacka
Zbigniew nie widziałem A co ?
Są warte przejrzenia ?
najlepiej marek jesli kazzdy by patzyl na siebie i pisal tylko z kims z kim chce no i co najwazniejsze by bylo wesolo i byla zgoda i bez obrazania
Nic sebek
Mewa pracuję na hali i tam jest 40 st C. To też Działa niekorzystnie na samopoczucie.
Zbigniew A co byś trafił?
Zbogniew nie zagrales6a trafiles?
mareczku naprawde cudowny z ciebie czlowiek taki wspanialy polak moze nie patrz co pisze ja nie bede co ty
Marek79 zdaza się w jeden dzień w eurojacka 4/5 w mini 4/5 i w multi 4/5 cuda się zdążają Marek79
Zbigniew jak typujesz to graj bo szkoda kasy
https://www.youtube.com/watch?v=2nyFaXMO0lY
https://www.youtube.com/watch?v=vBhKFnHoXp4
Na pociechę
https://www.youtube.com/watch?v=vBhKFnHoXp4
Na pociechę
No nic trzeba leciec na balety na jakies laseczki poderwac
Mewa ale te dzisiejsze gry po godzinie 20:00 dały mi tylko 4/5 na sucho
zbigniewie mimo ze na sucho nawet nie chce lukac kiedy zapisane szkoda ze nie zagrane mimo to
Cala Piła dzis pije
07 zglos sie tu rybka lubi plywac 07 zglos sie tu sie nie odpoczywa ..
Damian A gdzie idziesz na balety ?
Bowling rodlo
Gogo