Wpisy 3 602 838 – 3 602 937
28 czerwca 2019 23:22 → 29 czerwca 2019 00:48, 100 wpisów
I jedziemy tero z wunglem Kumulacja a co to w Lotto kumulacja w Lotto 3 Miliony
Odrazu można napisać koj na jutro wygro Jurek..kiełbasa I sznurek..aha jeszcze ogórek..
Sławek10 pisz a ja za chwile odpisze..ok...na złość konkurencjii temu co codziennie wygrywa 10/10 w Multi Multi Lotto 6/6 Mini 5/5 kaskada
Sławek10 jest dużo użytkowników Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko..ok..ale skąd to się takie dziadostwo bierze niewiem..bo co ma małego..fiata..126p..I taki chce się dowartościować ale czym swoją głupotą np pisze taka tepa dzida wygrał w Mini 5/5 jak trafienia 5/5 nie było...
Forsami -to malolaty
Powazni gracze sie nie udzielaja, na forum
To proste
Chcesz wygrywac -Przestan pisac .He he
Powazni gracze sie nie udzielaja, na forum
To proste
Chcesz wygrywac -Przestan pisac .He he
Z tego co obserwuje to sporo ludzi odeszlo albo po prostu nie pisze
Dusia,Islandorka,Twojkwiat, Majpan,Doktor,Adis,Forsami,Mulag,Tomi ,to osoby ktore pisaly jak zaczynalem zabawe w Lotto. Teraz mam swoj sposob na gre i dziekuje im za pomoc.
Gimby tego nie rozumieja ,ale trzeba wybrac swoja droge
Arczi tobie tez dziekuje za pomoc.
Dusia,Islandorka,Twojkwiat, Majpan,Doktor,Adis,Forsami,Mulag,Tomi ,to osoby ktore pisaly jak zaczynalem zabawe w Lotto. Teraz mam swoj sposob na gre i dziekuje im za pomoc.
Gimby tego nie rozumieja ,ale trzeba wybrac swoja droge
Arczi tobie tez dziekuje za pomoc.
Dariusz W
Tobie takze dziekuje za pomoc
Szkoda tego forum ,ale takie czasy
Admin tylko liczy kase za reklamy ,a reszta w d.....e
Tobie takze dziekuje za pomoc
Szkoda tego forum ,ale takie czasy
Admin tylko liczy kase za reklamy ,a reszta w d.....e
niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Abudabi89
Dusia-Kochana ,nie moge napisac
To nie to forum.
Dziekuje wam wszystkim za pomoc
.
To nie to forum.
Dziekuje wam wszystkim za pomoc
.
Sławek10 żeś zle zrozumiał mąż Dusi zluko Marka I będzie chryja..
slawek10 hmmm wybaczam nie ma za co problem z głowy nie ma zwady.
Marek w wojsku był napewno był jo widzioł czasze spadochronu korpusówke na profilu
Forsami BOR ośrodek szkolenia podstawowego lato 2002/2003 potwierdzam.
Marek mój kolega był też w BOR..jako funkcjonariusz za czasów prezydentury Aleksandra Kwaśniewskiego
Forsami ja też za Kwacha. eh chłopaki w pałacyku prezydenta od Kwaśniewskiej dostali prezenty.
Marek szczerze nie pamiętam ..jak go spotkam spytam Paweł Smu...tyle bo RODO
Forsami pobór tylko i rok wystarczy.Ale nie ważne i tak to był syf gorszy niż MON. My nie dostawaliśmy wyprawki, a mon na tamte czasy 1500 zł.
Spłacić długi i Kruka
Prawdy się dowiecie w poludnie
A jak by tak hakerzy z Rosji zablokowali nasze banki, jak kupisz w Biedronce? Jak wypłacisz kasę z bankomatu? hmmm moja przepowiednia. Trudno dostane bolka.
było cudnie tego bylo mi trza od mala imprezka nie moge napisac z jaka smietanka towarzyska juro inna imprezka sie bedzie dzialo do rana
07 zgos sie tu rybka lubi plywac 07 zglos sie tu sie nie odpoczywa ..
ona tu jest i tanczy dla mnie jeny nawet juz nie na trzezwo nie da sie przy tym bawic
Mewa to facet
lub innaczej mareczku zeby nie bylo trzeba czasem sam na sam czytaj z kims inteligentnym pogadac a pozatym mareczku jesli chcesz powaznie porozmawiac lub sobie popisac smialo byle bez obrazania byle wesolo
mareczku bedziesz wiedzial chyba lepiej wspanialych ludzi swego czasu z 15 lat temu sie poznalo w laziskach gornych pasionatow kregli klasycznych
Mewa jak mi poszlo w piątek w grach
Mewa z inteligentnymi tu pisałem i jest tu wielu.Nie piszą że się pobawili jaka to śmietanka 18 % czy 36 %
Cześć
Co robicie ?
Liczymy kasę
czyli mareczku mam nie pisac nie marudzic znaczy sie no to strzelam focha i nie zasmiecam nie bede trollem zamykam sie w sbie jak cos chyba ze o cos zapytasz grzecznie t sie odezwe jak by co milego zycze
Super
Sebastian_M Mewa się pobawiła ale zabawa trwa do 6 - 7 nie do 0.30
Mewa dzięki
Podobno ktoś z naszych trafił 5
Marek
Mewa jesteś już w podeszłym wieku ?