Wpisy 3 602 810 – 3 602 909
28 czerwca 2019 22:56 → 29 czerwca 2019 00:38, 100 wpisów
Plock
trafić 5/5 w mini i być jednym z dziewięciu to porażka , choć każda kasa sie przyda
Ja nie gram nie musze ale moge ..sianie propagandy mi płacą....
Aha...dziś ktoś do mnie telefonował...numer kierunkowy to 032 ..chyba a raczej napewno Katowice ciekawe z kąt miał mój numer telefonu jak jest RODO pewnie wnuczek miał wypadek ... wypadało by nierobowi iść do kołchozu ...mam dać ten numer a dzwońcie.... lubie jak jest wesoło....
Ptoszek...powiedz mi jak to jest ...przecież to korupcja komputery ustawka ....a wygrywają
Forsami, jesteś wielokrotnym milionerem, i admi istratrem portalu, zadajesz takie pytania?
do zobaczenia w Sosnowcu w roku 2020 na Ul.Braci Mieroszewskich
Cześć
Forsami wygraliśmy coś?
Zaraz sprawdzę
Zaraz Wam pokażę jakie cisto upiekła mi moja miła koleżanka
Sebek trzemu nie zapodajesz kabaretu jak mie tu nie ma
Boys śpiewa i gra
Zbigniew staram się ale czasem mnie też tu nie ma
Forsami, masz sznur do snopowiązałki?
To sprawdź sebek co tu się działo po 21.40 i ile 5 tek wpadło w mini
Odrazu widać że to nieroby patologia codziennie wygrywa..na cymbałach...chyba
I jedziemy tero z wunglem Kumulacja a co to w Lotto kumulacja w Lotto 3 Miliony
Odrazu można napisać koj na jutro wygro Jurek..kiełbasa I sznurek..aha jeszcze ogórek..
Sławek10 pisz a ja za chwile odpisze..ok...na złość konkurencjii temu co codziennie wygrywa 10/10 w Multi Multi Lotto 6/6 Mini 5/5 kaskada
Sławek10 jest dużo użytkowników Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko..ok..ale skąd to się takie dziadostwo bierze niewiem..bo co ma małego..fiata..126p..I taki chce się dowartościować ale czym swoją głupotą np pisze taka tepa dzida wygrał w Mini 5/5 jak trafienia 5/5 nie było...
Forsami -to malolaty
Powazni gracze sie nie udzielaja, na forum
To proste
Chcesz wygrywac -Przestan pisac .He he
Powazni gracze sie nie udzielaja, na forum
To proste
Chcesz wygrywac -Przestan pisac .He he
Z tego co obserwuje to sporo ludzi odeszlo albo po prostu nie pisze
Dusia,Islandorka,Twojkwiat, Majpan,Doktor,Adis,Forsami,Mulag,Tomi ,to osoby ktore pisaly jak zaczynalem zabawe w Lotto. Teraz mam swoj sposob na gre i dziekuje im za pomoc.
Gimby tego nie rozumieja ,ale trzeba wybrac swoja droge
Arczi tobie tez dziekuje za pomoc.
Dusia,Islandorka,Twojkwiat, Majpan,Doktor,Adis,Forsami,Mulag,Tomi ,to osoby ktore pisaly jak zaczynalem zabawe w Lotto. Teraz mam swoj sposob na gre i dziekuje im za pomoc.
Gimby tego nie rozumieja ,ale trzeba wybrac swoja droge
Arczi tobie tez dziekuje za pomoc.
Dariusz W
Tobie takze dziekuje za pomoc
Szkoda tego forum ,ale takie czasy
Admin tylko liczy kase za reklamy ,a reszta w d.....e
Tobie takze dziekuje za pomoc
Szkoda tego forum ,ale takie czasy
Admin tylko liczy kase za reklamy ,a reszta w d.....e
niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Abudabi89
Dusia-Kochana ,nie moge napisac
To nie to forum.
Dziekuje wam wszystkim za pomoc
.
To nie to forum.
Dziekuje wam wszystkim za pomoc
.
Sławek10 żeś zle zrozumiał mąż Dusi zluko Marka I będzie chryja..
slawek10 hmmm wybaczam nie ma za co problem z głowy nie ma zwady.
Marek w wojsku był napewno był jo widzioł czasze spadochronu korpusówke na profilu
Forsami BOR ośrodek szkolenia podstawowego lato 2002/2003 potwierdzam.
Marek mój kolega był też w BOR..jako funkcjonariusz za czasów prezydentury Aleksandra Kwaśniewskiego
Forsami ja też za Kwacha. eh chłopaki w pałacyku prezydenta od Kwaśniewskiej dostali prezenty.
Marek szczerze nie pamiętam ..jak go spotkam spytam Paweł Smu...tyle bo RODO
Forsami pobór tylko i rok wystarczy.Ale nie ważne i tak to był syf gorszy niż MON. My nie dostawaliśmy wyprawki, a mon na tamte czasy 1500 zł.
Spłacić długi i Kruka
Prawdy się dowiecie w poludnie