Wpisy 3 572 – 3 671
5 października 2007 12:34 → 6 października 2007 23:07, 100 wpisów
Witam.
7.28.33.45.52.68.74.75.
Pozdrawiam.
7.28.33.45.52.68.74.75.
Pozdrawiam.
Hej.
>>> 4~7~13~28~35~39~46~52~67~73 <<<
wszystkim graczom udanej godz.21:55 :-)
>>> 4~7~13~28~35~39~46~52~67~73 <<<
wszystkim graczom udanej godz.21:55 :-)
Wygrana to druga połowa przyjemności. MultiLotek - granie+wygrywanie!
To jakiś żart??? Dla przyjemności to ja gram z dzieckiem w Piotrusia.
To jakiś żart??? Dla przyjemności to ja gram z dzieckiem w Piotrusia.
...no tak,Baryła,a już chyba najwięcej przyjemności człowiek odczuwa w czasie procesu "przynoszenia dziecka przez bociana" :)...też rodzaj gry na literkę M:);)
...niektórzy oglądają "M jak miłość", ja wolę serial "M jak Multi Lotek". Nie dość,że pojawiają się w nim zaskakujące zwroty akcji,to odcinki są emitowane codziennie:) Chociaż naprawdę czasem trudno przewidzieć, jak się akcja dalej potoczy...
...to taka polska "Moda na sukces" -dziś o 21.55 odcinek nr 3805 he,he.:)
WITAM TO DZISIAJ WCHODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!17,47,40,18,25,68,32,22,29
powiem jedno najlepsze rozwiazanie w grze ML to gra tylko na 4 z 4 i nie ma lepszej metody .niema co snic o 10z10 bo wiecej sie przegra niz sie w pore wycofasz .Pozdrawiam typujacych
nie wiem ile ja pogram w lotka bo dostalem dzisiaj oferte wyjazdu za granicę. nie jest to robota wymażona ale 3500 zł idzie odłożyć. Jak dla mnie to sporo. Co sądzicie o wyjazdach?
Podróże kształcą.Na obczyźnie też można coś wygrać. Kiedyś w Wiedniu w Tabaku skreśliłem bez statystyk:) 6 z 45 i trafiłem 4-kę. 417 schilling.Za granicą dużo zależy od szczęścia. Nie wyjeżdżaj, no chyba,że będziesz miał dostęp do sieci:)
a dzisiaj na chybił 16 i 18,szkoda że nie ma plusa bo byłoby 120 zyla
nie Irlandia ale ten pomysł średnio mi się podoba. Narazie kumpel mnie namawia a co z tego wyjdzie zobaczymy.
Opa, Broda -sami wiecie,że wszędzie dobrze,gdzie nas nie ma:) Wszędzie dobrze,a w domu najlepiej:)
...za jakieś 50 lat płace się wyrównają:) trzeba być cierpliwym:) i systematycznie grać:)
witam, ktore zaklady bukmacherskie (w sieci)sa najlepsze? Ktore mi polecicie? Pozdrawiam.
zgadza się Matycz napewno nie ma tam kolorowo. napieranka od rana do wieczora i zawsze się czujesz tym drugiej kategorii.
Tak Broda, jak nie masz wysokich kwalifikacji, nie jesteś np.lekarzem,architektem czy prawnikiem -to musisz mieć właśnie to szczęście do dobrej pracy. Tylko tam zwykła,dobra praca jest doceniana. Tutaj powoli zaczynają doceniać, bo większość wyjechała:)...
ja niestety nie jestem ani lekarzem ani architektem,ktoś powie- trzeba było się uczyć,ale czy nauka jest najważniejsza? nawet ci po studiach nie zawsze tryskają inteligencją
dobrze że tak się dzieje,może nas będą traktować wreszcie jak ludzi,a nie jak jakieś bezdomne psy
robiłem kiedyś w zakładzie przetwórstwa drzewnego,ile ja tam robiłem,miesiąc może dwa,a panowie kierownicy którzy mają staż po kilkanaście lat nie wiedzieli jak zapakować jakieś tam nóżki,opa im pokazał-prawie bez zastanowienia, i co...
Zupełnie się Opa z Tobą zgadzam, wykształcenie nie ma nic do tego, kto jakim jest człowiekiem. Znam wielu głupich wykształconych ludzi i wielu niewykształconych, a mądrych. Weź przykład z naszych polityków...
właśnie,rządzenie państwem opiera się głównie na matematyce-budżet i te rzeczy,najważniejsze-wystarczy umieć dobrze liczyć
...jakie nóżki pakuje się w zakładzie przetwórstwa drzewnego...?:) A to ciekawe...he,he
ja też lekarzem nie jestem jechalbym pracowac fizycznie.Szkoda że ten kraj nie daje większych mozliwości ale powoli się zmienia na lepsze. Jakby tak coś trafić to bym nie myślał o wyjeździe. Może poczekam do przyszłego roku, dam sobie szanse.Przeciez nastawiłem się na grę. Myśle że jednak tu jeszcze zostane choc czasu mam niewiele bo jutro daje odpowiedź.Dobranoc. (Fajnie bo jutro DL. To lubię!)
Pewnie Broda, przezimuj. Może w zimie fortuna będzie łaskawsza...Dobranoc
nóżki do kompletów,do doniczek czy do ławek,już teraz nie ważne,tylko mnie dziwiło,że miało problemy kilku gości z długoletnim doświadczeniem,a ja im to pokazałem na poczekaniu
tak samo np. w biedronce,kto pilnuje pakowania pieczarek,gniją,bo są szczelnie zamknięte w folię,kto płaci za straty
nie nadają się do spożycia,wiem bo ostatni raz kupiliśmy na wielkanoc i dalej zero zmian
ja obserwuję od jakiegoś czasu 70-tki,popatrzcie-powtarzają się co jakiś czas przynamniej raz w tygodniu 3/4,oby "szły" tak dalej
Wracając jeszcze do wczorajszej dyskusji o pracy,pieniądzach,wykształceniu. Zauważcie,ilu ludzi wykształconych wykorzystuje swoją wiedzę do robienie biznesu na zwykłych, prostych, naiwnych ludziach. Ilu wykształconych pracodawców robi fortuny na ciężkiej pracy zwykłych ludzi? Ilu wykształconych ludzi oferuje 100% systemy np. do ML? Jakie "wykształcone" spece od wizerunku i reklamy nakazały robić show wykształconemu aktorowi Wielebie i wciskać naiwnym ludziom "szczęście częściej"? Dla wielu ludzi pieniądze są jedyną wartością w życiu, potrafią zrobić dla nich z siebie pajaców, będą żerować na czyjejś naiwności...Dla mnie tacy ludzie to DNO. Pozdrawiam
...np.Hubert Urbański życzył sobie 80 tys.zł za 1 odcinek "Tańca z gwiazdami". Jestem ciekawy ile bierze taki Wieleba za 1 odcinek Studia Lotto?
przepraszam -Urbański życzył sobie 40 tys. czyli jakieś 160 tys zł miesięcznie.
Dobrze to wyraziłeś Matycz. Popieram w 100%. Fajnie gdyby dzisiaj cos się trafiło. Może ktos z nas będzie swiętowal wygraną.Ja na dzisiaj mam 12 "kontrowersyjnych" zakladów na DL i puścilem 8 zakładów na Expressa.
No fajnie, że się Broda zgadzasz, bo tak myślę,że tutaj uczciwemu człowiekowi jak chce coś osiągnąć z uczciwej pracy, nie wyjeżdżając z kraju -pozostaje jedynie WYGRAĆ. (lub zostać spikerem lub politykiem:);) Pozdrawiam
Dobrze to wyraziłeś Matycz. Popieram w 100%. Fajnie gdyby dzisiaj cos się trafiło. Może ktos z nas będzie swiętowal wygraną.Ja na dzisiaj mam 12 "kontrowersyjnych" zakladów na DL i puścilem 8 zakładów na Expressa.
Tak i ja na to pocichu liczę. Jestem uczciwym człowiekiem, pracuje w dużym markecie budowlanym i ciężko mi to znieść że zyski firmy są ogromne a zarobki mizerne.Zapierdzielasz na maxa i dostajesz tysiaczka z haczykiem. Smieszne i zarazem żałosne są te wynagrodzenia dlatego wyjście jest w wygranej lub wyjeździe za granicę.
Życzę Ci Broda, żebyś wygrał i nie musiał opuszczać ukochanej Ojczyzny. Ja natomiast zapytałem szefa w połowie września czy gra w Multi Lotka, i czy wie,że koło 20-stego będzie "wybuch" i wielu uczciwych ludzi wygra...i mi podziękował:) oczywiście żarcik he,he. Pączusiu co z "wybuchem" ?
DZISIAJ WYBUCHNIE....12 30,40, 39, 75 ,59.....A W DUŻYM TAKA TROJKA... 14 34 39....
WITAM SKĄD WIEDZIAŁEŚ ŻE TO JA ALE ROSITA PODAWAŁA NAPRAWDĘ MOJE ROZPISKI BO MNIE NIE BYŁO
NA MARGINESIE ROSITA TO MOJA CÓRKA I ONA DO WCZORAJ PODAWAŁA TYPY W DZIALE TYPOWANIA --- SPRAWDZASZ ?
Kochany Kaczorku, "rozszyfrowałem" Cię po pisowni i liczbach. Nie trzeba być "łamaczem" Enigmy. Dobrze Ci idzie w typowaniach, gratulki. Czuję,że niedługo będzie TOP. Tak trzymaj, pa
Witam. Przepraszam wszystkich za mój ostatni dość mocny brak czasu. Wkrótce powinno to ulec zmianie. Strona działa szybko i bez awarii i to mnie cieszy. Co do dużego lotka, to myślę, że w tym roku doczekamy się przynajmniej jednej kumulacji 15-20 milionów. Pozdrawiam wszystkich bywalców!
bedziecie grac w Multi Plus?? Ja raz zagram zobacze Hehe jak za pierwszym razem nic nie wygram to dalej nie gram :D
klonek moje typy są cząstkowo podawane w dziale typowania podałem także pod nikiem GREGORY piętro wyżej to tak dla zabawy pozdrawiam
maniek i wszyscy cierpiący z powodu ML+moja teoria jest następująca ale tylko na pierwsze losowanie na 100% wejdzie + a może i coś więcej OT PO PROSTU NAJTANSZYM ROZPISEM ROZSTAWIAM CAŁĄ 80 W 10 ZAKŁADACH PO 8 SKREŚLEŃ KOSZT 50 ZETA a od drugiego losowania od razu na 10 losowań 2-3 zakłady co do liczb no cóz po prostu te same co do ML
niestety ten + daje więsze wygrane ale jak ktoś gra za 20 - 30 zeta w ML to jak bedzie chciał grać w + musi podwoić stawkę a to myślę że drogi sport a więc przynajmniej ja 1-2 zaklady na + a reszta na ML CO WY NA TO
Karusek-ja gram na betandwinie,dla mnie w porzadku,live zaklady fajne,kasa przechodzi szybko,nic tylko obstawiac i trzepac kasiore
To moje numerki na dzisiaj:7,22,25,28,39,40,41,46,47,51,59,65,67,68-te liczby jeszcze nie wyszly w tym miesiacu-cos czuje ze dzisiaj bedzie z 7-8,rozpisalem w lotku i w profesjonalu
dzieki, tak mysle sobie zeby zaczac grac i chyba w jednak betandwin. Kaczor, wtopilem dzisiaj pare zlotych w Twoje liczby. nie zawiedz mnie :) pozdrawiam:)
JA TYLKO PODAJĘ ALE LOSUJE MASZYNA JA TAKŻE PUŚCIŁEM I OCZYWIŚCIE LICZE ŻE W KOŃCU SIĘ ZAJDĄ WSZYSTKIE
ja puscilem 6 liczb ktore typowales w typowaniach. jak wejda wszystkie stawiam Ci flaszke.
Życzę wszystkim powodzenia.Typy na dzisiaj:
3-13-12
12-28-47
25-30-75
40-13-35
13-28-47
7-15-42
70-71-73
73-78-79
15-22-37
3-12-13-28-47
12-28-25-30-40
30-47-73-75-79
3-13-12
12-28-47
25-30-75
40-13-35
13-28-47
7-15-42
70-71-73
73-78-79
15-22-37
3-12-13-28-47
12-28-25-30-40
30-47-73-75-79
ja myślę że dzisiaj wpadną w DL : 3,8,20,29,33,46
2,3,31,34,41,49
jest to ryzykowne ale myśle że warto!!!!
2,3,31,34,41,49
jest to ryzykowne ale myśle że warto!!!!
Szanowny Matycz rozpoczynam typowania mam nadzieję na jakieś wysokie miejsce. myśle że moje liczby pokażą klasę. Zobaczymy. Wiara czyni cuda!!!!
Oczywiście oparte są one na długotrwałej analizie. I niech się nie wydaje moim przeciwnikom że się nie trafią. Ja w to wierze i tak się stanie.
Witam.
6.21.30.42.52.67.78.79.
Pozdrawiam.
6.21.30.42.52.67.78.79.
Pozdrawiam.
Hej Broda nie bądz taki szybki zobaczymy czy pokonasz 'ALIENA'. A gwarantuję Ci to że nie będzie to takie łatwe... hehehe
Witam CiE Alien! mam nadzieję na niezłą rywalizację. Zobaczymy po losowaniu. Pozdrawiam!!! Zyczę wysokiej wygranej ale tak ona powinna byc niższa ode mnie!!!
I jaka wygrana chyba niewielka.Jeżeli chcesz to odezwij się na gg mój numer to 9719407. Pogadamy wymienimy spostrzeżenia pzdr.
Dzięki-Broda---ale tak się jakoś zacięło że nic uskrobać się nie da.Bardzo ciekawe dyskusje prowadzicie -- i na różne tematy.Czas mnie trochę ogranicza --ale lubię tu zaglądać --życzę wszystkim celnych strzałów i obfitych łowów.Trzeba chyba przeczekać i poczekać na lepsze czasy --trzeba rozejrzeć się za jakimś innym młynkiem który tak zmiksuje aby osiągać jakieś wyniki.
Pozdrawiam i najlepszego.
Pozdrawiam i najlepszego.
pozdrawiam wszystkich tych co przegrali w szczególności nie martwcie się na każdego przyjdzie pora...... a to pod rozwagę typy na jutro......10,80,30,79,78,3,25,12
Kochany Broda -prawdziwego faceta można poznać nie po tym jak zaczyna,ale jak kończy:) Fajnie,że też zacząłeś typować. Nie szanowny tylko matycz co czasem mataczy:) Wieleba tak zaczarował maszynę,że mógłby robić za szamana :) Szkoda gadać.
Droga
Droga Multicorko! podałem liczby ktore mam nadzieję że trafia się w najbliższycz 10 losowaniach. Nie jestem w stanie przewidzieć konkretnie liczby na losowanie.Chodzi o to ze przewidujemy liczby które trafia się w najbliższym czasie.
Droga Multicorko! podałem liczby ktore mam nadzieję że trafia się w najbliższycz 10 losowaniach. Nie jestem w stanie przewidzieć konkretnie liczby na losowanie.Chodzi o to ze przewidujemy liczby które trafia się w najbliższym czasie.
zgadza się Matycz liczby nie z tej ziemi. Mam nadzieje że to sie zmieni w najblizszych losowaniach. Narazie kiszka ale to się zmieni. Zobaczycie!!!!
KACZOR001, Broda odezwijcie się na gg 9719407 na pewno będzie z tego obustronny pożytek pzdr.
matycz pamietasz jak nasz geniusz wysmiewał sie z moich Tablic rejestracyjnych czyli 41 43 WYSZŁY znowu
Kaczor, weszly 2/6 w tym jedna ostatnia, jakby to byl ML+ to zarobilbym 10 zl a tak nic. jutro tez jest dzien i losowanie rowniez. tak nawiasem mowiac: ale ten prowadzacy to blazen.
Jest tylko jeden sposób,żeby wygrać, a mianowicie trzeba trafnie określić większość liczb, które będą namalowane na kulach wypychanych przez strumień powietrza z maszyny losującej:) A to nie zawsze jest takie proste...:)
Oczywiście--podziękowałem za życzenia powodzenia---tak prawdę mówiąc wszystkie liczby są bardzo dobre i bardzo często nawet podobają się /mówię o swoich/---ale przed losowaniem- tak mówię ponieważ ja typuję na zasadzie tzw. wyliczanki -czyli przeróbki wczorajszych liczb.Na tzw. logikę -czyli/powinna pójść ta lub tamta / u mnie kompletnie się nie sprawdza i zaniechałem.Ostatnio i wyliczankimają jakieś ciężkie zapalenie płuc.Okresowo jednak wyliczanki zawracają na szlak więc na nie najwyrażniej muszę poczekać.
Karusek co do twojej bukmacherki Bwin dobry wybór ale jak chcesz robić i tam kase drugie konto załóz u innego bo nie wszyscy oferują takie same zestawy gier do obstawienia
To jasne--Kaczor jest urodzony pod szczęśliwą liczbą.
...a dlaczego znowu Kaczor weszły -bo większość liczb klei się do siebie i okresowo występują w większych grupach -parek, trójek, czwórek -itd. Naszym zadaniem jest "przewidzieć" kiedy znowu się pojawią.
no może nie pod taką szczęśliwą bo akurat teraz śmiem w to wątpić
Kaczorku z Twoją intuicją -nie tylko urodziłeś się pod szczęśliwą gwiazdą, ale przewiduję, ze niedługo zostaniesz prawdziwą gwiazdą:)
OBY OBY-- MATYCZ TWE SŁOWA W CZYN SIE ZAMIENIŁY A NAGRODA NA PEWNO NIE OMINIE TWEJ OSOBY JAKEM KACZOR001
dzieki, wezme to pod uwage. a jesli chodzi o te liczby co typowales, czyli 12, 25, 30, 40, 47, 75 beda wchodzic w najblizszych dniach? bo ja je puscilem do czwartku...