Wpisy 3 601 665 – 3 601 764
26 czerwca 2019 16:48 → 26 czerwca 2019 20:52, 100 wpisów
Sojusz wiśnie ja jeszcze ich wiśni nie widziałem
Jak to panoramiks człowiek to też czasami cielak a nie mówi się ty jesteś jak ciele
Ja piję takie trunki że mogę jeździć cały czas trunki typu kefir jogurt maślanka ewentualnie woda
O byku z plastiku nie słyszałem
To kara ze głosowali na opozycje myślę ze ludzie mają dość upałow i tylko obecna władza wygra wyborach to nie bedzie takich upałów a tak cierpimy przez błedy nie ktorych ludzi
Ciśnienie sie podwyższa idzie to w atmosfere i mamy upały proste jak budowa cepa
Komary kleszcze to sa plagi egipskie ziemia popękane jak po trzęsieniu ziemi z tych upałów gruszka drzewo jak ktos nie wie uschło same badyle nie urodzaj zobaczycie podwyżki wszystkiego będą niestety plagi egipskie faraona sa u nas niech sie każdy zastanowi czy nie przyłozył reki swoimi czynami i myślami
No to jest śmieszne... Przed przejściem dla pieszych były poziome prostokąty oznaczające ustąp pierwszeństwa a babka 26 letnia tłumaczyła że nie zauważyła pieszej i ja potrącił... No kur#$ gdzie 2y macie oczy? w telefonie?
Maślanka dobra... na najlepszy jogurt... Na dobre staniew goraczce
to proste
Jak nie ma nic ciekawego co ty piszesz tyle ciekawych rzeczy jest
MULAG ile macie stopni nahali u mnie 31 Pan Staś a pfuu a fuu apfuu pfuu
Idę zaraz zagrać w Ekstra Pensja Plus Premia I Mini to samo od 17 lat
MULAG do mojej firmy jest przyjęcie poważnie ..zapraszamyyy dobra kasa sodexo
Sprawdzony zestaw do Lotto de;
>> 21 liczb <<
Prognoza: 3-5/21.
Jest: 3/21.
>> 21 liczb <<
Prognoza: 3-5/21.
Jest: 3/21.
Dzisiaj było:
+38,2 C.
+38,2 C.
Przerwa na
Kupiłem równe 100 zakładów Multi Multi z plusem, stawka 10 i wysłałem na zagraj ponownie po 3 razy. Wszystkie w Rzeszowie
Jeszcze kupię 50 pojedynczych na 2 losowania, na stawce, tym razem znów w Bochni.
Boguchwała Bogu Chwała 14 Milionów na Podkarpaciu będzie na kampanie ...
Nie wiem gdzie wlać pelikana... do kufla?
Do szklanki?
Czy do gardla
Do szklanki?
Czy do gardla
Najlepiej wlej do umywalki
Forsami jaką stronę kupileś?
Nie grałem w kaskadę
Dziś gram w MM
Forsami ja też wiem
Aha dostałem sms..a od podwładnego z Totalizatora..likwidują metode chybił trafił bo za dużo tych wygranych z tej metody muszą z swoich oszczędnosci dokładać pracownicy... a analfabeci się nauczą pisać I cytać ..
Tomi pijesz pelikana ja kupiłem takie ksiądz znaczy książ...pijesz pijesz a trzeźwy chodzisz wciąż.
Cześć zaraz startuje w wyścigu mi GP Chin na 7 miejsca. Na którym ukończę ? Jak ktoś trafi stawiam czteropaka.