Wpisy 3 601 648 – 3 601 747
26 czerwca 2019 16:37 → 26 czerwca 2019 20:23, 100 wpisów
Ja dzisiaj puszczę te nasze liczby w końcu zacznę grać w Mini Lotto
Panoramix.ix
Wczoraj nie zagrałem swojej Ekstra Pensja Plus Premia było 3/5 2,5,8,23,35 +2 ale jak patrze na tabele to wygrana powala z ryżem 10 złotych
Słuchajcie w Warszawie jest 41 stopni Celsjusza zaraz na moim profilu pokażę
Forsa mi idzie spać
Ja o łapie promienie słoneczne cały czas
I zjadam 3 kostki masła dzień w dzień
A po co for sami ma się opalać całymi dniami jak się tak opalić pali to go nie poznasz
Dzis dwa kefiry dwa masła waniliowe i duzo wody ale zrobiłem kompot z wiśni super
Takie masło jest okej do tego jogurty śmietany kefiry maślanki
Sojusz wiśnie ja jeszcze ich wiśni nie widziałem
Jak to panoramiks człowiek to też czasami cielak a nie mówi się ty jesteś jak ciele
Ja piję takie trunki że mogę jeździć cały czas trunki typu kefir jogurt maślanka ewentualnie woda
O byku z plastiku nie słyszałem
To kara ze głosowali na opozycje myślę ze ludzie mają dość upałow i tylko obecna władza wygra wyborach to nie bedzie takich upałów a tak cierpimy przez błedy nie ktorych ludzi
Ciśnienie sie podwyższa idzie to w atmosfere i mamy upały proste jak budowa cepa
Komary kleszcze to sa plagi egipskie ziemia popękane jak po trzęsieniu ziemi z tych upałów gruszka drzewo jak ktos nie wie uschło same badyle nie urodzaj zobaczycie podwyżki wszystkiego będą niestety plagi egipskie faraona sa u nas niech sie każdy zastanowi czy nie przyłozył reki swoimi czynami i myślami
No to jest śmieszne... Przed przejściem dla pieszych były poziome prostokąty oznaczające ustąp pierwszeństwa a babka 26 letnia tłumaczyła że nie zauważyła pieszej i ja potrącił... No kur#$ gdzie 2y macie oczy? w telefonie?
Maślanka dobra... na najlepszy jogurt... Na dobre staniew goraczce
to proste
Jak nie ma nic ciekawego co ty piszesz tyle ciekawych rzeczy jest
MULAG ile macie stopni nahali u mnie 31 Pan Staś a pfuu a fuu apfuu pfuu
Idę zaraz zagrać w Ekstra Pensja Plus Premia I Mini to samo od 17 lat
MULAG do mojej firmy jest przyjęcie poważnie ..zapraszamyyy dobra kasa sodexo
Sprawdzony zestaw do Lotto de;
>> 21 liczb <<
Prognoza: 3-5/21.
Jest: 3/21.
>> 21 liczb <<
Prognoza: 3-5/21.
Jest: 3/21.
Dzisiaj było:
+38,2 C.
+38,2 C.
Przerwa na
Kupiłem równe 100 zakładów Multi Multi z plusem, stawka 10 i wysłałem na zagraj ponownie po 3 razy. Wszystkie w Rzeszowie
Jeszcze kupię 50 pojedynczych na 2 losowania, na stawce, tym razem znów w Bochni.