Wpisy 359 947 – 360 046
24 czerwca 2011 15:42 → 24 czerwca 2011 18:50, 100 wpisów
jac11.....przekombinowałes
pomieszałes liczby innych,zaraz to naprawię
pomieszałes liczby innych,zaraz to naprawię
jac11,,,,ja pisałam,że jak raniutko zanim inni by się wpisywali to kasować ich stare liczby a tak jak już ktoś zatypował to wystarczy skopiować wkleić i wstawić swoją liczbę.
00 osób na czacie a pisze tylko kilka,chyba nie chcą pisać z takimi debilami jak my lila masz racje
Oferta Totolotka:
[b]9981A. Małysz ukończy rajd Dakar 2012? Tak/Nie 2.0 1.6[/b]
[b]9981A. Małysz ukończy rajd Dakar 2012? Tak/Nie 2.0 1.6[/b]
dla wszystkich schorowanych pechowców,których codziennie spotykają nieszczęścia oferta specjalna,po jednym pączku

dlaczego jedni wygrywają a inni przegrywają oto jest pytanie.najlepiej spytać się o to czarownika w wiosce.po prostu ktoś rzucił urok

przypominam o trzymaniu w domu co najmniej jednego bałwana na szczęście
przypominam,że wieczorem najlepiej przed snem słuchać radia ojca Rydzyka

jak przeczytałem na czacie,o osobie która trafiła trzy 6tki o 1400,to się zafiksowałem i na wieczór tez puszczam szóstki,tylko,żeby ten
nie mieszał w kulkach
nie mieszał w kulkachmonisia nauczyła mnie tego lila,a teraz trudno zerwać z nałogiem

tylko potrzebuję osoby do zbierania puszek po piwie,aby był porządek

monisia,przeczytaj wcześniejsze wpisy,na czacie.mokate powiadomiła,że ma 6tkę razy 3

po jej wpisie,wszedłem pózniej w zakładkę wygrane aby zobaczyć,że padło siedem szóstek

mi monisia udało się trafić niedawno tylko5z6w multi,a potem kilka razy 4z6 a pózniej coraz słabiej.

jocia co w tej paczuszce,bo mam jedną rękę mniej sprawną,czy pewniaki na wieczór?
czeka mnie jeszcze dzisiaj wizyta w kościele,co na pewno nie spodoba się temu

jako ciekawostkę napisze,że widziałem miesiąc temu jak podczas modlitwy egzorcysty niektóre osoby padały,a ja niestety nie
rozmawiałem z egzorcystą,choroba nie odpuściła a ten depcze mi po piętach

xelom
dzieki za to

teraz jeszcze ściągam muza MP3 Stars Of The Disco Polo Vol.1 (2011)

dzieki za to

teraz jeszcze ściągam muza MP3 Stars Of The Disco Polo Vol.1 (2011)

45 osób nic nie piszą na czacie hmmm
ja uciekam

ja uciekam

a co ja mam powiedzieć

:faja

i zmykam 

profilku