Wpisy 359 847 – 359 946
24 czerwca 2011 15:07 → 24 czerwca 2011 15:42, 100 wpisów
Cała prawda o kobietach
Wszystkie kobiety są wredne, ale niektóre mają duże cycki.
Kobieca definicja słowa "już" zawsze zawiera zwrot "jeszcze tylko..."
Kobiety nie można zmienić, tzn. można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.
Jeśli laska ma króciutką spódniczkę, to facetowi powiewa czy jej torebka pasuje do butów.
Ziewając mężczyzna pokazuje swoje złe wychowanie, kobieta swoje możliwości.
Kobietę znacznie łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać zgodnie z jej życzeniem.
Niekiedy kobieta traktuje faceta jak budzik. Najpierw go nakręci, ale skończyć nie da.
Uszczęśliwić kobietę można bardzo szybko, tylko jest to bardzo kosztowne.
Jeśli zaprosiłeś dziewczynę do tańca, a ona się zgodziła, to się tak nie ciesz. Najpierw będziesz jednak musiał z nią zatańczyć.
Kobieta, która przynosi rankiem piwko na kaca jest nie tylko mądra, ale i piękna!
Biust - ozdoba czy ciężar? Gdyby ozdoba - kobiety nosiłyby go na wierzchu, gdyby ciężar - na plecach.
Kobiety mają dwa rodzaje pretensji: nie mają co na siebie włożyć i mają za mało miejsca w szafie.
Gdy mężczyźnie źle - szuka żony, gdy mężczyźnie dobrze - żona jego szuka.
Jeżeli spotkałeś kobietę swoich marzeń, to o pozostałych marzeniach możesz śmiało zapomnieć.
Jaka jest różnica między mężczyzną a kobietą? Kobieta wymaga wszystkiego od jednego mężczyzny, a mężczyzna wymaga jednego od wszystkich kobiet.
Wszystkie kobiety są wredne, ale niektóre mają duże cycki.
Kobieca definicja słowa "już" zawsze zawiera zwrot "jeszcze tylko..."
Kobiety nie można zmienić, tzn. można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia.
Jeśli laska ma króciutką spódniczkę, to facetowi powiewa czy jej torebka pasuje do butów.
Ziewając mężczyzna pokazuje swoje złe wychowanie, kobieta swoje możliwości.
Kobietę znacznie łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać zgodnie z jej życzeniem.
Niekiedy kobieta traktuje faceta jak budzik. Najpierw go nakręci, ale skończyć nie da.
Uszczęśliwić kobietę można bardzo szybko, tylko jest to bardzo kosztowne.
Jeśli zaprosiłeś dziewczynę do tańca, a ona się zgodziła, to się tak nie ciesz. Najpierw będziesz jednak musiał z nią zatańczyć.
Kobieta, która przynosi rankiem piwko na kaca jest nie tylko mądra, ale i piękna!
Biust - ozdoba czy ciężar? Gdyby ozdoba - kobiety nosiłyby go na wierzchu, gdyby ciężar - na plecach.
Kobiety mają dwa rodzaje pretensji: nie mają co na siebie włożyć i mają za mało miejsca w szafie.
Gdy mężczyźnie źle - szuka żony, gdy mężczyźnie dobrze - żona jego szuka.
Jeżeli spotkałeś kobietę swoich marzeń, to o pozostałych marzeniach możesz śmiało zapomnieć.
Jaka jest różnica między mężczyzną a kobietą? Kobieta wymaga wszystkiego od jednego mężczyzny, a mężczyzna wymaga jednego od wszystkich kobiet.
jac11.....ok fajnie a możesz kopiować tą całą tabelkę i dopisujesz tylko swój typ i już

czyli ja też mam już niezłą głupawkę,ciekawe czy mnie z pracy dzisiaj nie wyrzucą

Jest siedmiu krasnoludków.Na stole leży siedem szklanek z mlekiem i sześć ogórków.Czego jeden krasnoludek nie dostanie?
jac11...jeżeli w danym dniu rano wpisujesz typ jako pierwszy to najedż myszką na pole tam gdzie są wszystkie niki,kliknij lewym przyciskiem myszki zjedź od góry na dół,pokaże ci się na niebiesko,kliknij prawym,zapisz i potem dodaj wpis i wklej to usuń wszystkie stare typy a wklej swój
nie wiem czy to dobrze wytłumaczyłam ale się śmieję i jakoś mi nie wyszło chyba zbytnio
Jest zakończenie roku szkolnego. Każde dziecko przyniosło prezent z własnego zakresu możliwości. Pani wiedząc, gdzie pracują rodzice dzieci próbuje zgadnąc, co dostała bez otwierania prezentu. Najpierw prezent daje Ania. Pani wiedząc, że jej rodzice pracują w kwiaciarni, potrząsa pudełkiem i mówi:
- Aniu, czy to są kwiaty?
- Skąd pani wiedziała?
Później prezent daje Waldek. Pani wie, że jego rodzice pracują w sklepie ze słodyczami. Potrząsa pudełkiem i mówi:
- Waldku, czy to są czekoladki?
- Skąd pani wiedziała?
Sytuacja powtarza się kilkanaście razy. Pani zawsze bez problemu zgaduje co dostała. Jako ostatni daje prezent Jasio. Pani wie, że jego rodzice pracują w branży monopolowej. Nim potrząsnęła pudełkiem zauważyła, że z pudełka coś wycieka. Postanowiła to polizać.
- Jasiu, czy to jest szampan?
- Nie...
Pani postanowiła jeszcze raz "skosztować":
- No to może ajerkoniak?
- Nie...
- Poddaję się, Jasiu. Co to jest?
- Świnka morska!

- Aniu, czy to są kwiaty?
- Skąd pani wiedziała?
Później prezent daje Waldek. Pani wie, że jego rodzice pracują w sklepie ze słodyczami. Potrząsa pudełkiem i mówi:
- Waldku, czy to są czekoladki?
- Skąd pani wiedziała?
Sytuacja powtarza się kilkanaście razy. Pani zawsze bez problemu zgaduje co dostała. Jako ostatni daje prezent Jasio. Pani wie, że jego rodzice pracują w branży monopolowej. Nim potrząsnęła pudełkiem zauważyła, że z pudełka coś wycieka. Postanowiła to polizać.
- Jasiu, czy to jest szampan?
- Nie...
Pani postanowiła jeszcze raz "skosztować":
- No to może ajerkoniak?
- Nie...
- Poddaję się, Jasiu. Co to jest?
- Świnka morska!

Siedzą dwie Góralki na płocie i plotkują, plotkują po czym jedna mówi do drugiej:
- Oj Maryna trza mi Cię będzie pożegnać, widzę że idzie Franek z kwiatami, trza mu będzie dupy dać!
- A co to u was flakona ni ma?!
- Oj Maryna trza mi Cię będzie pożegnać, widzę że idzie Franek z kwiatami, trza mu będzie dupy dać!
- A co to u was flakona ni ma?!

Tatry. Mgła jak mleko. Przy szlaku siedzi baca z turystą. Ćmią
fajeczkę i papierosa:
- Oj baco, baco...
- Łoj turysto, turysto...
- Oj lubicie wy owieczki, panie baco, lubicie...
- Łoj, łodwalcie się! Nie trza było leźć w góry w tym kozuchu, panie
turysto...

fajeczkę i papierosa:
- Oj baco, baco...
- Łoj turysto, turysto...
- Oj lubicie wy owieczki, panie baco, lubicie...
- Łoj, łodwalcie się! Nie trza było leźć w góry w tym kozuchu, panie
turysto...

100 osób na czacie a pisze tylko kilka,chyba nie chcą pisać z takimi debilami jak my

Lila bo my jesteśmy oryginalni jak jeansy,płyty ze stadionu 10 lecia
jac11...teraz już nie musisz bo vanilla skopiował i dopisał Twoją ale następnym razem będziesz wiedział jak to zrobić.

tez chce rozciągać