Wpisy 3 595 331 – 3 595 430
17 czerwca 2019 14:37 → 17 czerwca 2019 19:33, 100 wpisów
Z drugiej strony Głowacki był spięty zamiast rzucić się na przeciwnika chciał go zmęczyć
Nic dziś nie gram i myślę że Multi raczej na 4 liczby bo na 8 połowę. Trzeba trafić A to trudne grając jedna dziesiątka
Nie 0 tylko mają oddać w Totolotku.
Bo oszustwo.
Pisałem, aby Krzysztof c zapisał się na kurs... kierowania dronami.
Potrzebna jest lekcja na własnym grzbiecie.
Nie graj za 200 a za 20.
Nie graj za 200 a za 20.
Rano mówili że złapali tego co zabił dziewczynkę.
Teraz z radia:
Przyznał się do zbrodni.
Przyznał się do zbrodni.
Lewy.
Trochę w tym prawdy, ale K c nie jest... milionerem.
Trochę w tym prawdy, ale K c nie jest... milionerem.
Przerwa.
Już zatypowane może dobrze,może żle ale już nie zmieniam,mam tylko nadzieję,że chociaż mi się za grę zwróci
ale na 14 było fatalne losowanie,na wieczór będzie lepiej mam nadzieję
Tyle analiz tabelkę i w głowę belkaale nie grałem choć coś mi mówiło by zagrać
A w ogóle to mam fajne dwa trzony po 4 liczby każdy,które bardzo często padają ,dodam do nich po jednej liczbie i wyślę 2 x 5 liczb na 14 losowań,tylko najpierw muszę coś wygrać....70zł konkretnie
Tomi chciał 30 -stkę
Cześć
Czyli dla Tomiego 39 będzie dobra tak ?
Tomi my cały czas myślimy o Tobie
Ok
Co prawda wolę powyżej 18
Powyżej 18 i tak jak w Kaskadę do 24
Sebastian twoje kosy wpadły 66 69 i znowu nie zagrales
Polski autobus z młodzieżą z Podkarpacia wjechał do rowu na Węgrzech.
Kilka osób jest lekko rannych.
Kilka osób jest lekko rannych.
Magda.
Deficyt budżetowy. Po pięciu miesiącach ponad 2 mld zł na minusie
Od stycznia do maja dochody budżetu państwa były o 2,2 mld zł niższe niż wydatki - wynika z najnowszych danych Ministerstwa Finansów. Dużym obciążeniem okazała się wypłata "13 emerytury".
Od stycznia do maja dochody budżetu państwa były o 2,2 mld zł niższe niż wydatki - wynika z najnowszych danych Ministerstwa Finansów. Dużym obciążeniem okazała się wypłata "13 emerytury".
czy ktoś policzył wczoraj pytania zadane
przez nieznającego
4-letniego
Sebastiana M ???
bo on chyba jeszcze nie umie liczyć
przez nieznającego
4-letniego
Sebastiana M ???
bo on chyba jeszcze nie umie liczyć
mowi do was mistrz
swiete ikony skany w lipcu
swiete ikony skany w lipcu
Po 8 latach rządów ekipy PO i PSL mamy gigantyczną dziurę budżetową (46 mld zł na 2015 i aż 54,6 mld zł 2016), największe zadłużenie i dług publiczny w historii (oficjalnie ok. 1 bln zł, dług ukryty szacowany na 3 bln zł), podniesiony wiek emerytalny, podniesione wszystkie możliwe podatki, zlikwidowane wszystkie ulgi, zrabowane oszczędności emerytów z OFE, wyprzedany majątek narodowy. Po 8 latach rządów ekipy PO i PSL mamy gigantyczną dziurę budżetową (46 mld zł w tym roku i aż 54,6 mld zł w przyszłym), największe zadłużenie i dług publiczny w historii (oficjalnie ok. 1 bln zł, dług ukryty szacowany na 3 bln zł), podniesiony wiek emerytalny, podniesione wszystkie możliwe podatki, zlikwidowane wszystkie ulgi, zrabowane oszczędności emerytów z OFE, wyprzedany majątek narodowy
Krótko mówiąc 8 lat życia na kredyt z banku światowego, a w tym czasie opowiadanie bajek o rozwoju i handel państwowymi firmami poprzez uprzednie doprowadzenie ich do upadłości. Za to wiele osób powinno beknąć w kryminale na 20 lat plus konfiskata majątku do 3 pokoleń wstecz
Po lipcu deficyt budżetowy powinien wynosić 21,13 mld zł
Deficyt budżetowy po sierpniu to 15,6 mld zł
Deficyt budżetowy po sierpniu to 15,6 mld zł
taka różnica jak pisałem, fakt jest deficyt ale wtedy większy a nie było rozdawnictwa i co i nic
Niemiecki rząd stoi w obliczu deficytu budżetowego w wysokości około 100 mld EUR do 2023 roku
U nas się dogadali i w pisali do konstytucji ile ma nie przekroczyć specjalnie
Rząd USA zamknął rok fiskalny 2018 z olbrzymim minusem, największym od sześciu lat. Dług idzie na kolejne rekordy, a rosną koszty jego obsługi. Cały rok skończył się jednak na olbrzymim minusie 779 mld dol. To najgorzej od czasu rządów Baracka Obamy, a konkretnie od 2012 roku.
Jak widać nie jest to nic dziwnego, ale manipulacja jak to jest wysoko w Polsce a i tak jest mniejszy niż za rządów PO i PSL a realnie większość Polaków nic od rządu nie dostawała jedynie cięcia i podwyższanie podatków a deficyt był większy sporo niż teraz a dlaczego skoro nie było rozdawnictwa a Kowalski pas miał już nie na brzuchu tylko na szyi jak to wytłumaczyć jedynie tym, że kaska szła też w rozdawnictwo tylko nie dla przeciętnego Kowalskiego i tu jest różnica dane nie kłamią.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 817 000
No komuś trzeba zabrać problem w tym że podwyższać najniższą jest ok co u mnie 15 procent firm pisze najniższą resztą do lapy...Begry,Piotrowscy, Kubiaczyki...itd