Wpisy 3 595 027 – 3 595 126
17 czerwca 2019 00:08 → 17 czerwca 2019 08:18, 100 wpisów
3 594 943. tomi77 to co piszesz to sa tylko TWoje domysły i nic pozatym, ja to sledze na bierzaco od poczatku zabojstwa tej dziewczynki bo to mialo miejsce 10 km odemnie na tej wiosce mam znajomych ktorzy zemna pracowali kiedys, jesteśmy w kontakcie, wszyscy mieszkancy sa w szoku, policja jest tam dzien i noc, sa wzmozone patrole, pomimo ze wytypowano i złapano potencjalnego zabojce,policja nadal tam pracuje,ludzie nie puszczaja dzieci do szkoły wioska jest w szoku zreszta jak i połowa polski, śledztwo jest w toku, mam nadzieje ze ten oprawca zostanie surowo ukarany chociarz ludzie rzadaja dla niego z tej wioseeczki kary smierci, ale w polsce czegos takiego niema wiec podobno dostanie dozywocie za to co zrobił nie 25 lat, ministerstwo sprawiedliwqosci wprowadziło pewien zapis nowego postepowania wobec takich ludzi najwyzsza kare za taki czyn, parlament pood tym sie podpisał teraz tylko czekamy na podpis prezydenta, który ma to podpisać, i wtedy te przepisy wejda juz unas i beda stosowane,potwierdził to minister sprawiedliwosci zbigniew ziobro który przekazał ze dołozy wszelkixch staran zeby ten przestepca dostał najwyzszy wyrok za to zrobił
3 595 024. slawek10 , sebastian i inni witajcie
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Arczi witaj
Arczi od jutra zaczynam grę
Tylko zastanawiam się w co
3 595 032. Sebastian_M no ja narazie niegram jeszcze w nic,przerwałem gre narazie w co kolwiek narazie gry odstawiłem na bok teraz filuje to co sie dzieje w mojim rejonie, dotyczace zabójstwa tej kristinki 10letniej o której wczesniej pisał tu tomi77, jesli chodzi o gre w mini to mysleze dopiero zaczne od nstp wtorku od nastepnego tygodnia
Witam
wczorajsze losowania
ts nie daję nic większego wygrać
zagrałem ostatnie trzy dni ep z ekstra pensja i nic
3 595 029. slawek10 2019-06-17 (00:12)
Arczi @
piszesz @ a nic nie mam od CIEBIE czyzbyym niedostawał od Ciebie zadnych wiadomosci, nierwiem czemu?
Arczi @
piszesz @ a nic nie mam od CIEBIE czyzbyym niedostawał od Ciebie zadnych wiadomosci, nierwiem czemu?
niby małe te wygrane w ekstra premii. ale jeden plus przedtem za 5 zł 1 gra, a teraz dokładasz 1 zl i masz 2 gry za 6 zeta
Obserwuje co piszecie mam nadzieje ze dostanie dozywocie a w kryminale wykonają kare smierci
naraz wszystkim
Gonzaga dlaczego nie śpisz?
Ale co ma bomba do spania ?
Jeszcze do tego wodorowa ?
Może chodzi Ci o seksbombę ?
Ja też do seksbomby mówię sloneczko Ty moje i ona wtedy wybucha
Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Tylko 2 dni ?
I co robisz przez ten czas ?
Co robisz w tym czasie jak nie śpisz?
Człowieku czyli marnunesz czas
Czyli jesteś bardziej leniwy od tego który śpi A później idzie wyspany do pracy
Makinero ja nie mam stołka
myslisz, ze ja ci powiem prawde co robie, po prostu tak gadam zeby ci odpowiedziec durna odpowiedzią na twoje głupie pytanie
Czyli oszukujesz mówiąc że oglądasz filmy i siedzisz na fb
Robisz dobre ?
Myślę makinero że powied, mi prawdę co robisz
Tak myślę
Makinero te siedzenie i niespanie po nocach źle na Ciebie wpływa rozumiesz czy nie ?
Wyjadasz wszystko z lodówki?
Wszystko co popadnie ?
To nie jest zdrowy tryb
Panie te wszystkie pierdoly o zdrowej żywnosci to panie co ja bym mial z tego zycia panie jak bym mial sobie zalowac tego czy tamtego, panie teraz wszystko co dobre jest niezdrowe panie
Musisz się nad tym zastanowić i coś zmienić. Nie powinno się jeść o tej porze siedząc cały dzień w domu i oglądając tylko filmy
Jest dobrze piwko sie leje, telewizor gra, jest ogolnie milo i przyjemnie
Makinero A ile Ty ważysz?
A masz przy boku jakąś panienkę ?
175 kg ?
Panie a na cholere mi panna na boku, jak chce kogos mądrego posłuchac to se panie włanczam radio
Tyle co majpan ?
Chodzi mi o jakaś dziewczynę
Z dziewczyną jest milej spędzać czas
Panie dziewczyna to se zaraz zazyczy jakichs ciuszków, świecidełek, panie gdzie z nią nie pojdziesz to zaraz trza na jakąs dyske wyprowadzic, panie, mi sie nie chce, ja panie nie mam siły na to, panie
Jak wazysz 75 kg to jesteś lzejszy od majpana o 100 kg
a kilka godzin ogladalem se walke Tysona Fury, fajne uniki robil w ringu
Zazyczy sobie ciuszki ?
Swiecidelka ?
A nie lubisz kobiecie kupować?
Swiecidelka ?
A nie lubisz kobiecie kupować?
Nie lubisz chodzić na dyskotekę?
Jesteś przecież makinero prawda ?
A makinero to nie byle kto prawda ?
Makinero ile masz cm wzrostu ?
A kto daje spokój w tych czasach ?
Makinero grasz w coś?
Ok makinero daję Ci już spokój. Idę spać
Dobrej nocy
Dobrej nocy
Witam wszystkich
Gdzie jest Walduś?
Niedługo podam liczby
Arczibalik73, jednak te wsiowe buroki z okolic Świdnicy to typowe niedorozwoje. To pseudokatolicy.
Euro... tanieje.
Niedawno było: 4.30.
...........
>> 4,25 <<
Niedawno było: 4.30.
...........
>> 4,25 <<
Forsami.
Czołg i glizda???
Dusia.
Wczoraj straszyli alarmem przed burzami:
- ani jednej kropli deszczu.
- burzy też nie było.
- ani jednej kropli deszczu.
- burzy też nie było.
Pisałem aby uważać na burzę pomiędzy: Szczecinem a Koszalinem.
Zaq.
troszkę się ochłodziło zaraz lepiej się spało ,teraz jest 20 stopni