Wpisy 359 134 – 359 233
24 czerwca 2011 09:41 → 24 czerwca 2011 10:18, 100 wpisów
krysieńka...70,79 i 69 mnie się podoba ale pewnie innym podoba się co innego więc wiesz jak to jest

korn748,,,,mi wyrzygał wczoraj 4200 i na tym koniec a dzisiaj lepiej nie napiszę ile bo szału mogę dostać

gała dzięki....lilka tobie również dziękuję za opinię...moze te % mi mieszają

krysieńka...niech mieszają,ważne żeby dobre liczby skreślić na pukonie a reszta się nie liczy

lilka ..no właśnie..właściwe.....liczby....ale co tam...coś wymyślę na miejscu....
pytanie do wszystkich za 100 punktów: co myślicie o otworzeniu własnego punktu lotto?
dzisiaj byłem świadkiem wypłacania prowizji w wysokosci 700 zł
to chyba nie mało?
witaj lila
dzisiaj byłem świadkiem wypłacania prowizji w wysokosci 700 zł
to chyba nie mało?witaj lila

gała w tym sklepie jest totek a obok flaszeczki z mocnymi trunkami

ja kiedyś poszedłem do kolektury tam buła taka sympatyczna kobieta ok 35 lat a ja do niej poproszę dużego loda zamiast dużego lotka a się cieszyła
no cóż ja zmykam....trzeba zrobić zakupy...wysłać pukony....i do domowej pracy sie wziąść

miłego klikania i wysokich wygranych o 14 życzę 

Gała oj faceci tak robią.....widziałam....

Gała oj faceci tak robią.....widziałam....
wiesiek77 nie odpowiadam bo nie wiem nic na ten temat....ale zapytam pani w kolekturze....
wiesiek77.....wiesz co,musiałbyś się aniqa zapytać ona prowadzi tez lotto,pewnie by Tobie jakoś doradziła i nie płakuniaj

wiesiek77 jak masz miejsce i duży ruch...bo to zalezy od tego ile będzie u Ciebie puszczało osób i musisz otworzyć działalnoś gospodarczą...odlicz od tego opłaty za prąd itd i czy Ci sie to opłaci...musisz zrobić biznes plan..i małą analize czy w pobliżu nie ma lub ktoś nie chce otworzyć kolektury
vanilla....te liczby na następne tygodnie wyślij mi mailem jak możesz,wpiszę je sobie i nie będę musiała się cofać na forum zbyt daleko żeby je znaleźć.

wiesiek otworzy kol to bedzie można się puszczać u niego to ja jade tam
ponoć nawet nie które kolektury zarabiają 2 tysiące..ale nie wiem czy to prawda.
Andro do ciebie to nie jade bo bym nie wyjechał zywy,wszystkie soki bys ze mnie wyssała i nie tylko

robią przeszkolenie na maszynie...zakłada sie działalnosć i jedzie z koksem
Gała nie bądz taki skromny masz takiego powera ze to ja bym padła

Gała..ja???...no co Ty...zregenerowałabym Cie po i znów być mogł

Cześć dziewczyny.Zaraz cieplej się zrobiło
jak dwie laski "tu chcą a tu nie" dogadać.He,he,he.
Życie jest krótkie i pić się chce.
jak dwie laski "tu chcą a tu nie" dogadać.He,he,he.
Życie jest krótkie i pić się chce.

wiesiek77....niee dlaczego Wrocław? Otwórz gdzieś w pobliżu siebie,no chyba,że mieszkasz we Wrocławiu

Lila a co to za nowa fotka?
Zwolnij trochę bo już tych fotek nie łapę!
Zwolnij trochę bo już tych fotek nie łapę!
ale u mnie po padało..czekam aż trawka przeschnie żeby kolekture nawiedzić

powodzenia

działalnośc mam własna.