Wpisy 359 034 – 359 133
24 czerwca 2011 09:06 → 24 czerwca 2011 09:41, 100 wpisów
vanilla....i jak z tamtymi liczbami? Wykombinowałeś coś wtedy? z tych co tobie wysłałam,wskoczyła połowa

vanilla...te pierwsze 3 liczby weszły jedna po drugiej no ale kto wiedział

no własnie jakby człowiek wiedział że wejdą puściłby tylko te trzy za stawkę
Andro tak,ja oszczędny jestem to mam zkąd pobierać kasiorkę,ale wygrać coś by sie przydało
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
wróciłam do domku z wczorajszej imprezki...ale było zaje fajnie

vanilla..nie ma za co,oby weszło tyle co ostatnio albo jeszcze więcej

Gała mówisz w mini i taki przedział...to ile musiałabym minimum utworzyć zakładów????
kerysieńka....to piszesz,że imprezka się udała.Nam tutaj na czacie też a dzisiaj następna u hanusi

andro oj zaszalałam

w dwie wypiłyśmy prawie dwie flaszki wina cincin
...a spać poszłyśmy ok 4tej ...ptaszki już tak nam śpiewały że tylko było je można słuchać.....

w dwie wypiłyśmy prawie dwie flaszki wina cincin
...a spać poszłyśmy ok 4tej ...ptaszki już tak nam śpiewały że tylko było je można słuchać.....
lilka dokładnie tak ...szczególnie że pobudkę miałyśmy o 8ej bo mój małżonek po mnie przyjechał pół godziny później

andromeda tylko ptaszki
...gdybyśmy my śpiewały to policja zwaliłby się nam do domu o zakłócanie ciszy

...gdybyśmy my śpiewały to policja zwaliłby się nam do domu o zakłócanie ciszy

Liluś oj tak trzyma i to jak.....od wina głowa mi się jeszcze kiwa hahahhahaha

krysieńka....policja nic by wam nie zrobiła,poprosiłaby o śpiewanie trochę ciszej albo śpiewała by razem z wami ha ha ha

liluś być może hahahahaha...ale ja obecna chwilę mam dość policjantó
...cały czas zbieram kasiorkę

...cały czas zbieram kasiorkę

ja się dobrze już czuję ...no może czasami w główce zawiruje ...ale siedzę to daję radę jakoś

skorzystał ktos z mojej dwójeczki na wieczorne losowanie 71 i 77 ?
master12..nie wiem,jak na razie jest mało osób na czacie więc sam rozumiesz,może i ktoś skorzystał 

kurcze znowu mam zawiechę kompa
Lilka moze i dobrze ze nie pracujesz

Lilka moze i dobrze ze nie pracujesz

mam prośbę...możecie mi doradzić???cały czas widzę te cyferki....70,77,79,71,69,66....będzie coś z nich?????

tak 3 maj

jubiler chyba chce dostać w