Wpisy 358 783 – 358 882
23 czerwca 2011 22:56 → 23 czerwca 2011 23:59, 100 wpisów
hosiu,maskotkę hipcio nie trzymaj na szafce przy łóżku,ale ogrzewaj przy piersiach bo muszę odpeszyć licho

Hej. Witajcie
czarny21 - piszesz, ze na zegarku osoby, ktora byla w studiu lotto byla godz 15, to znaczy, ze losowanie bylo nagrane, czyli ts robi PRZEKRETY.
czarny21 - piszesz, ze na zegarku osoby, ktora byla w studiu lotto byla godz 15, to znaczy, ze losowanie bylo nagrane, czyli ts robi PRZEKRETY.
Wpisy 358 730 i 358 731.
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Kumulacja Lotto: 3 000 000 złotych
friend a ostatnio grałem w mini na chybił,na 6 zakładów,gdybym puścił te liczby dzisiaj wyszłoby tylko jeden raz 2z5
jocia zmniejszę racje żywnościowe doradcy,może jak poczuje małego głoda to się zastanowi nad swym podpowiadaniem

trzeba prędko coś wygrać bo niedługo grecja pociągnie unię na dno i będzie cieńko,a już w polsce niewiele do sprzedania
szkoda,że nie ma partii bałwanów,bo bym do niej zapisał swego doradcę

Bonus Multi Multi: 480 000 złotych
jociu podpowiedz hipciowi jakieś liczby,bo obawiam się,że dochodzę w bilansie do minusa

Dzisiejsze ilości wygranych w Kaskadzie :
12 0 250 000.00
11 3 1 000.00
10 225 25.00
9 2617 8.00
8 13560 2.00

12 0 250 000.00
11 3 1 000.00
10 225 25.00
9 2617 8.00
8 13560 2.00

hipcio..nie jestem najlepsza,..moze jak cos wymysle..to umieszcze w hipciowym profilu..

ja tylko raz zagrałem w kaskadera,z wynikiem zwrot 2zeta i odpuściłem

Użytkownik joker007 dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
Użytkownik joker007 dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
jocia mi się wydaje,że np.grając na chybił trzeba więcej zainwestować,aby pan lotto uznał,ze gracz jest poważny i pozwolił czasem wygrać

jociu jutro zajrzę w twój profil,ale będę grał dopiero na wieczorne losowanie

Tylko PiS ujął się za O.Rydzykiem więc widać że to warta głosu partia w wyborach w październiku
oki..wpisze na Twój w kg ...ale to po południu wpisze..nie potrafie typowac wczesniej

a ostatnio grałem w kolekturze wybierając zdrapki liczby,wynik:5zeta w plecy,a wygrane były jedynie po 1zeta,a raz 2zeta

jeszcze miałem zwrot na zdrapce:koty,2zeta a tak byłem zamulony,ze o mało nie wyrzuciłem tej zdrapki do kosza
Użytkownik Monsiu dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
wiesz w zdrapkach to naprawde trzeba miec szczescie...w mm..to czesto juz sam system gry nam pomaga

jocia jak nie zdrapki,to może chociaż maskotkę hipcio podrapiesz pazurkami po plecach

patrze na mapy w multipasko.pl i obstawiam albo te które sie w miare czesto powtarzaja albo te które w ogóle nie padły.
ale powiem Ci ze lubie grac na chybił trafił.. nie wiedziec czemu czesti mam 3/4
powiem Ci szczerze ze nie obstawiałem ale na chwile obecna...5,9,11,14,17. to z tych liczb mozna zrobic cos

witam wszystkich grać na 4 trochę nie racjonalnie, bo mała różnica w wygranej w porównaniu z 3 a prawdopodobieństwo trafienia drastycznie spada...lepiej grać na 3 niż na 4.
niby racja anzu...ale to zalezy od szczescia..jam osobiscie lubie 4-ki..juz kilka razy udało mi sie 4/4 trafic

jolcia ja narazie czekam na minimum 4/4 potem robie system na 3 w MM i ...czekam 

5 pada sporadycznie...ale jest duza szansa ze padnie..patrzac na wczesniejsze losowania

dla mnie jednak na jutro to 24 tylko nie wiem w którym losowaniu ..chyba o 14:00
o tak 70 to fajna liczba i napewo sie pojawi jak nie jutro to napewno pojutrze. 5 i 70 obstawiam jutro w trójkach

2/3

moze hipciowi