Wpisy 3 586 089 – 3 586 188
3 czerwca 2019 19:33 → 3 czerwca 2019 21:41, 100 wpisów
kiedyś tu na czacie jeden się chwalił że to ktoś z jego rodziny i usunął konto
Normalnie szok az muszę tu napisać kim trzeba być bo człowiekiem ani robalem nawet nie 45 latka po wyprowadzce syna postanowiła pozbyć się psa namówiła swojego brata 48 letniego koleś powiesił psa oboje pod wpływem ich teraz należalo by powiesić po co oni społeczeństwu sorki jak coś do losowania
to poszalałaś...powodzenia a 18 na pewno wpadnie tylko czy dzisiaj ?
Mewa a to jak 22 latek jeździł po psie tam I z powrotem jeszcze to dał do sieci nagranie
No forsato drugi głupek kota za nogi do drzewa przywiazal... Małe kary i tyle
Byłem zagrać w Mini 1 zakład na dwa losowania daje kase a Pani 3 złote a tak tak zapomniałem nie moge się przyzwyczaić do nowej ceny
Cześć
W Błoniu koło Warszawy wygrał ktoś szóstkę w Lotto 2600000 zł
Tam jest szczęśliwa kolektura dlatego że już drugi raz w tym roku była bardzo wysoka wygrana możecie sobie sprawdzić Błonie Rynek 2
Nie będę dociekał Kto wygrał w każdym razie było to na chybił trafił z maszyny
Ktoś zagrał za 4 zł i wygrał 2600000 zł
Dziś byłem tam w Błoniu i aż huczy przed tą kolekturą Szkoda że nie zrobiłem zdjęcia
Wszyscy wszystkich pytają czy to nie czasem On wygrał 6
No tak ale przed tą colę którą jest straszne zbiegowisko ludzi
Kolekturą
Forsami już nic nie jedz
Jemy do godziny 20 stej
Sebastian Mimi znaczy Mini mam zdjecie na profilu a dziś nowy kupon już w portfelu z data na dziś I jutro
Zaraz zobaczę
A co to za liczby masz od czwórki się zaczyna?
2 losowania i 3 zł?
Forsami jesz kiełbasę z dżemem?
Nie dam im 3 zł za Mini
Sebastian, kiełbasa bardzo smakuje z dżemem z braków
Kiełbasę jem raz na pół roku
Zastanawiam się czy dzisiaj w ogóle coś puszczać
Sebastian 4 to numer zakladu na 2 losowania dlatego 3 złote na blankiecie jest od 1:8 kolejność bez znaczenia
Sebastian zagram, a Ciebie, i dla Ciebie za te obelgi jakie bezprawnie i bezkarnie kierował pod Twoim adresem nie równoważny
Marcin dzięki
Zaraz na moim profilu Coś Wam pokażę
Nie zdążyłem zrobić zdjęcia i nic już nie będzie niestety
Deser ?
Marcin A jakie dasz liczby ?
Cześć dzisiaj wygrałem w wirtualnym systemie piłki nożnej 63.80 zł za 10 postawione. A i mam 14 kuponów na eliminacje do ME. Z czego dam dwa koledze i już po dwa dałem rodzicom. A wy coś wygrywacie w zakładach bukmacherskich ? Postawiłem że w meczu Niemcy - Polska do przerwy będzie remis. W tym wirtualnym, szkoda że więcej niż dałem.
Ładnie mi w profilowym weszło.
Gosia podejmę decyzję w ciągu tygodnia
Dlatego mam przerwę
Sebastian żartowałam nikogo nie namawiam na grę...każdego indywidualna decyzja
Wiem Gosia
A gdzie Zbigniew ?
Dziś pewniak 2
2,3,8
Duzo ludzi sie pochorowalo,a szpitale nie przyjmuja chorych z braku wody