Wpisy 3 585 934 – 3 586 033
3 czerwca 2019 17:34 → 3 czerwca 2019 18:52, 100 wpisów
W załączeniu foto zakupionych zakładów lotto, bez plusa, dla udowodnienia, że takie kupony są. Publikuje je dlatego, że ktoś kiedyś kogoś krytykował, że takowych kuponów nie ma. Przez 2 dni nie typowalem, a grałam z do rym skutkiem. 900 zł za MM i prawie 500 zł za Mini. Polecam zdrapke Brylaty. Dzisiaj kupiłam dwie, wygrywajac 200 zł. 140 zł na plusie. Wybierałem sama. Pozdrawiam juz z Miasteczka Śląskiego.
Przepraszam za literówki.
Gosiu, dlaczego? Mam jeszcze jeden na jutrzejsze losowanie. Nie wierzysz, że takie są?
Gosiu, przyjrzyj się dokładnie. Celowo taki zakupiłam.
Wieczorem pokaże coś więcej.
Tak, liczby, liczby zakrylam bo tymi liczbami zagram online na Mini.
Jednak gram 4 liczby x stawka 10,bo jest większa szansa...jak trafię chociaż dwie to mi się przynajmniej większość zwróci...
Trochę pomyślałam,jednak to nie boli
Trochę pomyślałam,jednak to nie boli
Gosia ,być może ale dzisiaj spróbuje na 4 ...jutro może na więcej
ostatnio grałam w sobotę,mam 52 zł z wygranej i nie chce od razu wszystkiego utopić....
najlepiej nie grać codziennie,tylko 2-3 dni w tygodniu jak się jest w miarę pewnym liczb....
Gosia mi się karma przypomniała ale dla kota....kiedyś sąsiadka dałą mamie 5 kg suchej karmy dla kota...cały dzień nie chciały jej jeść ,dopiero ja przeczytałąm,ze to był żwirek dla kota...do kuwety
Co tam dziewczyny
Każdego dnia mamy nadzieję nadziwje
Też mam 40 ale inne
Tzn do tego 47 40
1
1.6...
I widzę 4
Ale...
Oszolom
Do tego 28
Mieczyslaw i Janusz.Przyjrzyjcie sie ukladom liczb.Islandorka, kto jest oszolomem?
No tak sami znawcy
Islandorka mam przeczucie,że wpadnie dzisiaj 18 i ją skreśliłam...
Lisek ty
Tekst 993
Lisek chyba jesteś milionerem
Islandorka, piekne dzieki za mile slowa.Jestes wspaniala kobieta.
Widzę takie pier.... Dolenie to ręce opadają
Lisek
Trójka do mini 23,09,41 nie pamiętam co na forum z mini jest może i to samo mam tą 3 na kuponie
Madzia mówisz nie odouszczasz
Lisek skąd ja znam te teksty
Islandorka,przez pol roku T.S.bedzie na Tobie zaranial, a Ty bedziesz dokladac do mojej EP.za co dziekuje.
Nie mam czasu na liczby... Teraz zerklam tak ...
Lisek o dziwo trochę wygrałam ostatnio
No tak ale przeca ty jasnowidzacy
O aż tak
Lisowski się wyrazasz fiu fiu a tak po tym to czasem nic nie pisałeś że wyjeżdżasz i nigdy czy w grudniu 2843 wrócisz
A dupek jak się mówi
Szkoda czasu na czuba