Wpisy 3 584 420 – 3 584 519
1 czerwca 2019 16:25 → 1 czerwca 2019 18:08, 100 wpisów
Galik, jesteś bardzo miły, kulturalny, dobrze wychowany. Dobry materiał genetyczny. Tylko klonowac.Jednak Panu Bogu trochę się konstrukcje pomyliły.
wysylam dzisiaj piatki i jeden kupon na 14 losowan,niech sie losuje,nie bede codziennie do kolektury biegała...
na 14.00 trzeba było stawiać na dzień 1 czerwca w dodatku w plusie razy stawkę
A gdzie intuicja?
Jeśli ktoś kupił zbyt mało zakładów Mini, niech domupi jeszcze kilka. Niech ten dzień będzie dniem rekordowym pod względem sprzedaży zakładów mini. Niech padnie z 10 piątek po 100 000 zł.
Tomi77, gdzie są takie czapki? Już mi się skończyły.
Jeśli jest tak dużo sprzedanych zakładów Mini, to piątek powinno być dużo. W samym Krakowie i Olkuszu będą po 2.
Hmmm, też tak może być, wówczas c, worka będzie płacić 20000 zł.
Czapki nie tylko na głowę a na szyję też.
A w cale się tak ludzie nie rzucą na to Mini jak drożej to raczej odwrotnie. Na rynku czereśnie były po 50 złotych za kg nie jadłem nie kupie nie musze I żyje...
Poczekajmy z tym do wieczora. Będzie kilka. Ludzie grają jak najeci systemowo.Sam kupiłem większą ilość.
Na stronie Multipasko już powinien być aktualny cennik Systemów w Mini. Od 6 do 9 liczb
Tak głupich zestawów na chybił trafił.jak dzisiaj, dawno nie było. Nie tylko jatakie dostałem. Pięciu moich kolegów z uczelni otrzymało prawie takie same zestawy. Stale powtarzsja się liczby małe. Z tego wniosek, że wylosuja duże. Od 18 do 39.
A wta około 60 miejscarośnie nam drugą Radwańska jeszcze mocniejsza
Cześć
To jak pisałem 9 złotych za 6 liczb minii jak dalej żyć premierze
Od dziś Mini po 1,50 zł
Nie narzekajmy tylko cieszmy sie,że dzisiaj jest jeszcze promocja 5
Magduś
Powiem wam że tą podwyżką mini trochę mnie wnerwili
Może pojedynczy zakład jak ktoś puszcza to te 25 zł nie jest dużo ale jak już ktoś gra w systemem to sami widzicie I jak to się cena jak wzrasta
Zobaczymy jak będą wygrane Dzisiaj jest sobota powinno być około między 350 a 380 000 za piątkę sprawdzimy
Ja się cieszę z podwyżek.
A jakby podwyższyli cenę Mini Lotto na 3 zł też byś się cieszył?
trza było puścić na kilka losowań po 1,25 i się cieszyć niska ceną o 25 groszy pozdrawiam znad wody jest pinie cudownie a mam być jeszcze pikniej 30 stopni zapowiadają a ja mam sobie od poniedziałeczku urlopik plaża czyli leżing pleżing smażing przeziębienie minęło to można używać wieczorem final ligi mistrzów Tottenham - Liverpool moi typ 1 a jutro młodzi polacy graja z wlochami w ramach mistrzostw swiata u-20 piłce nożnej poland 2019 przegrają zegnają sie z turniejem to juz nie grupowe spadam miłego i wygranych dzieciaczki pozdrawia dzieciaczek
I wtedy za piątkę być i płacili 500 000 pół miliona byłbyś zadowolony,
Smarzing?
Oczywiście smażing
Walduś kiedy wpadną te twoje liczby powiedz mi
Jadę do domu to sobie pomyślę nad liczbami
Walduś a ty Wczasy już zarezerwowane masz czy jeszcze nie?
Magda chodź do mnie to zrobię ci lemoniadę bardzo pyszną lemoniadę
A można do ciebie Walduś przyjechać na wczasy pod gruszą?
Ale wyżywienie all inclusive ?
Walduś nie przewiduję żadnych animacji ?
Czy nie przewidujesz żadnych animacji?
Magda co wysłałaś Pochwal się
Zbigniew śpi
Wysłałam jeden zakład 5 liczb na 10 losowań....
i jescze inne razem za 57,5zl
Jak dzisiaj nie wygram to przerwę robie w totolotku...
i jescze inne razem za 57,5zl
Jak dzisiaj nie wygram to przerwę robie w totolotku...
Ja na dzisiejszy i jutrzejszy dzień mam w dyspozycji 60 zł na grę ja ale jeszcze się zastanawiam w co zagrać
Magda pojadę do domu pomyślę nad z liczbami i skreśl A może podpowiesz mi chociaż trzy liczby?
To coś z tego wykombinuję
Magda.
Wędrowca netowy
Stałe liczby do MM.
1. 7, 13, 17, 30, 33. Prognoza 1-3.
2. 73, 8, 9, 30, 43 'Krasnalka" Prognoza 1-3/5.
3. 26, 68, 71, 75, 78. Prognoza 1-2/5.
1. 7, 13, 17, 30, 33. Prognoza 1-3.
2. 73, 8, 9, 30, 43 'Krasnalka" Prognoza 1-3/5.
3. 26, 68, 71, 75, 78. Prognoza 1-2/5.
Sebastian: