Wpisy 3 584 320 – 3 584 419
1 czerwca 2019 14:51 → 1 czerwca 2019 16:24, 100 wpisów
Cześć
Ja jestem szerszeń co tam się dzieje o co chodzi
Na 14:00 nie grałem ale na 21:40 szykuję podwojone siły i zaczynamy walkę
Cześć Magda
Przewożę płyty OSB na dachu samochodu
Walduś, patologia powiadasz.Tak, prawie 50% dało się poznać w minioną niedzielę, a 25% zostało w domach bo nawet krzyżyka nie potrafili postawic, albo trzeźwieli za plus 500
Dzięki temu będę miał 6 dych w kieszeni albo i więcej bo Tyle kosztuje transport Iza to sobie zagram jeszcze nie wiem w co
Sebastian graj w każdą grę.
Rozumiem czyli Lotto z Plusem Ekstra Pensja Kaskada multi multi z plusem Mini Lotto i jeszcze coś?
Takie liczby jak dzisiaj mogą być co trzeci dzień.5/5, stawka 10.Skan za chwilę.
Tomi liczyłeś liczyłeś i co I się nie do liczyłeś jaka jest sytuacja powiedz?
Tomi77, to nagroda za uwagi wobec Karola .Wieczorem będzie lepiej
A co to mi powiedział o Karolu?
A tak na marginesie to ja naprawdę nie wiem co ten to mi powiedział do Karola ale jeżeli zwrócił mu na coś uwagę albo powiedział to grzeczny sposób to chyba nic złego
Tommy Przyjeżdżaj do Warszawy zrobiło się ładna pogoda i bardzo dużo dziewczyn Chodzi w mini spódniczkach
A wieczorem zagram sobiew m&m na 10 liczb.
A co ja będę się rozpisywał o moim trzonie Pisałem pisałem nie było zainteresowania to przestałem
Walduś A dlaczego mam wyjechać z kraju?
Sebastian, Ty a trzon
Wieczorem będzie popis na portalu. Nie wspomnę o wygranych.
Walduś ja na przykład w Polsce widzę przyszłość a poza tym Polska mi się bardzo podoba i dziwne to by było gdybym wyjechał gdzieś za granicę i tam pracował No chyba że jako szef swojej firmy to jeszcze drogą umiem ale u kogoś tego nie zrozumiem
Waldus nie kalaj w ojczyste gniazdo
Polska to piękny kraj. Ludzie są ciemniejesi niż ja. Są mili, życzliwi, wzór świata.
Jacunn, wieczorem wygrasz 400 000 zeta
Warunek, byś zagrał liczbami, które Ci podam o 18:08
Waldus, receptę na wygraną masz w swoim profilu.
Sebastian, zobacz jakie otrzymałem perelki.
Waldus, pytanie o pieniądze, dochody, jest nie na miejscu.
Taki zestaw jaki mam na profilu już miałem kiedyś.
Na liczby 1,2,3,4,47,49 20.12.18 r. miałem 5 w Lotto. Na te same 21.11.17 miałem.4 w Lotto plus, system 8.Gram nimi z przerwami, w tym w MM i keno.
Dziwny traf, że ten sam zestaw ponownie otrzymałem dzisiaj na chybił trafił. Coś w tym jest.
W profilu skan z wczoraj gdyby tak człowiek wiedział że upadnie to by usiadł i by dziś to samo wysłał 4/5 w 1 zakładzie
Oglądne 2 połowę i spadam świętować dzień dziecka raz w roku mogę poszaleć a co dobra miłego dzieciaczki i dorośli
Magda, czy trzon 23/17 jest dobry?
Magda, ale nie na sucho
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje
T.S zarobił dzisiaj na MM tylko 318776 zł a wypłacił 885316 zł .To skutek promocji i trafnych 5/5
jak nie czarnogłowi myckarze to murzyny,trochę brudu czuję na tej stronie
Kocham promocje,zwłaszcza takie liczby jak dzisiaj.
Galik Ty się wypowiadasz w imieniu pięcioraczków : galik, Galik1,2,3,4,5 ?
Szymon, Kurt, Karol, Marta, powtórka na wieczór by piątek było 300
Użytkownik Byczekk89 dodał nowy komentarz w temacie:
Mini Lotto - wzrost ceny zakładów od 1 czerwca !
Mini Lotto - wzrost ceny zakładów od 1 czerwca !