Wpisy 3 583 286 – 3 583 385
31 maja 2019 07:36 → 31 maja 2019 11:42, 100 wpisów
podam wam oboki i ide jeszcze
2,4,6,9,10,16,17,35,38,52,61,65,67,75,79
2,4,6,9,10,16,17,35,38,52,61,65,67,75,79
Waldus parę liczb z twoich ma potencjał miłego dnia do losowania no i samych 5/5 choćby grane 1 zakładem pa
Lotto de w sobotę:
>> 10 000 000 e <<
>> 10 000 000 e <<
To tylko... 43 000 000 zł.
1 zakład - 1 euro.
1 zakład - 1 euro.
Można spróbować w USA - Mega Miliony:
444 000 000.
444 000 000.
Od jutra... strajk.
Nie gram przez rok w Mini Lotto.
"Precz z TS".
......................
Najwyższa wygrana w Mini: 366 000 zł. Rok 2015.
Nie gram przez rok w Mini Lotto.
"Precz z TS".
......................
Najwyższa wygrana w Mini: 366 000 zł. Rok 2015.
Kędzior.
Ku przestrodze.
Nie grajcie na ch-t.
W celach "naukowych" wysłałem:
4 zakłady MM.
2 zakłady Mini.
Było to "poszukiwanie szczęśliwej kolektury".
..............................
Wynik:
Brak jakichkolwiek wygranych.
Nie grajcie na ch-t.
W celach "naukowych" wysłałem:
4 zakłady MM.
2 zakłady Mini.
Było to "poszukiwanie szczęśliwej kolektury".
..............................
Wynik:
Brak jakichkolwiek wygranych.
Będzie cieplej, ale dzisiaj będzie padać na północnym zachodzie.

Przerwa na
Witam wszystkich
śniły mi się liczby z tego
13,16,36,41,63
36,41 dalej nie pamiętam
śniły mi się liczby z tego
13,16,36,41,63
36,41 dalej nie pamiętam
Siekiera Motyka baba gola Marian Pazdzioch to pierdola
Kupione 10 razy 5/5 oto liczby 2.6.30.45.58 .chodzi o multi na 14sta
Za chwilę Sebastian wychodzi z ciemnej celi Sebastian opisz jak było. I czy kogoś tam poznałeś
Waldek ...kantry kurde oglądałeś to zapomniałem tyś to śpiewał
A jak waldka biorą do wojska
>> uważam <<
Komórka mi tak dala wędrowca pisze z komórki
Idę spać po 3 zm
Pasko powinien przysyłać chętnemu do lochu taką informacje:
"Wykorzystałeś LIMIT WEJŚĆ NA CZAT"
Jeśli chcesz dalej pisać musisz... poczekać.
"Wykorzystałeś LIMIT WEJŚĆ NA CZAT"
Jeśli chcesz dalej pisać musisz... poczekać.
Zaq.
Ja nie sprawdzam pisowni, to był taki... żart.
Ja nie sprawdzam pisowni, to był taki... żart.
Hej... Na sekundę liderzy śpiochów
30-21 losowan
02-20
26-18
Pocieszające jest to że wczoraj wieczorem 42 się Łobudziła po 17 losowaniach więc albo wleca 2 śpiochy tj 02 i 30 albo żaden albo tylko 30 z ewentualna 26 albo dalej te liczby będą śpiochami jeśli 30 dziś będzie tylko w mini daje ja na jutro jako pewniaka to tak wsio na marginesie powodzenia pa
30-21 losowan
02-20
26-18
Pocieszające jest to że wczoraj wieczorem 42 się Łobudziła po 17 losowaniach więc albo wleca 2 śpiochy tj 02 i 30 albo żaden albo tylko 30 z ewentualna 26 albo dalej te liczby będą śpiochami jeśli 30 dziś będzie tylko w mini daje ja na jutro jako pewniaka to tak wsio na marginesie powodzenia pa
W miejscowości Strzelin padła wysoka wygrana w zdrapce EKSTRA PENSJA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Poznaniaki wybrali Millera do Uni... To ten co bary mleczne kazał zamykacno tak we wlkp bezrobocie 4 % a ludziska 500 + do skarbonki kładą... Matki jeżdżą suvami a obiady jedzą w restauracjacha emeryci żyją bo żyją ale kogo to... Liczą się glosya z Warszawski ani Kopacz ani Miller szans by nie mielimyślałem z e Poznaniaki czegoś się nauczyły ale trudno... Słabe maja mozgi rozwalone od patrzenia w smarkfony
Jelonek, Hiszpan3110
Brylanty zwrot krzyżówka xl mmm
szybkie 10 zwrot milion w banku pusta
szybkie 10 zwrot milion w banku pusta
Witam wszystkich
Ufffffffff
Było ciemno
Sebastian jadłeś coś tam.Czy tylko dostales stare kupony do zjedzenia i wode deszczówkę?
Było sobie przyświecać... smartfonem.
3 583 327. tomi77
dla tego ja tez na wybory żadne nie chodzę, bo nikt mi nie będzie narzucał jakiś oszołomów z listy jakichś tam parti narzucał , nigdy bym nie zagłosował ani na milera a tym bardziej na kopaczową , czy jeszcze kogokolwiek, a kandydatów takich zawsze wybierają którzy nic nie robią dla polski i polaków,tylko dla siebie, ja śledzę od czasu do czasu ten cyrk z wiejskiej i widzę co się tam wyrabia, afera za afera po prostu szkoda gadać, postanowiłem sobie ze dopóki w tym cyrku nie będzie normalnych ludzi , którzy mówia 1 głosem i coś faktycznie robią , ale dla wszystkich ludzi ,nie dla jednostek wybranych jak 500+ i innych jeszcze, to niedostaną mojego głosu nigdy tomi77 piszesz tu że ludzie w poznańskim poszli głosować na milera i kopacz , no poszli zagłosowali bo na kogo mieli głosowac , jak takcy ludzie z ich rejony byli narzuceni, czy pani kopoacz czy pan miler są pochodza z tych rejonów ? napewno nie, ale CI co ustalaja te wybory imnarzucaja widac im kandydatów na kopgo mają głosować, i ludzie dlatego ich wybrali, ale mogli zrobic tak jak ja nnie isc i wcale na nich nie głosować, wtedy by ktoś powiedział o ludzie myślący nie zagłosowali na te osoby,nie poszli głosowac a tak, wszyscy idą jak barany do tych urn i głosuja na byle kogo, aby tylko oddać głos bo to obowiązek polaka, nic więcej mylnego jaki obowiązek pytam? chce to głosuje a nie to nie głosuje, ostatnio czytałem ze jurek owsiak sie zbuntował ze bardzo dużo młodych i nie tylko młodych ludzi olało wybory do EP, że ileś tam chyba 27 % nie poszło na wybory i jak to może być ze w wolnej demokratycznej polsce ludzie nie ida głosować,powiedział ze dlaniego niema żadnego wytłumaczenia ze ktoś nie mógł iść np. ze powinien iść i koniec, rozśmieszył mnie ten gość czy on nie widzi ze młodzież w końcu przejrzała na oczy i maja wyrąbane na wybory, przecierz wiadome jest to ze młodzież tylko patrzy aby po skończeniu szkoły czy studiów wyjechać gdzies do europy do pracy, mało tu kto chce siedzieć za śmieszne grosze i dogorywać
dla tego ja tez na wybory żadne nie chodzę, bo nikt mi nie będzie narzucał jakiś oszołomów z listy jakichś tam parti narzucał , nigdy bym nie zagłosował ani na milera a tym bardziej na kopaczową , czy jeszcze kogokolwiek, a kandydatów takich zawsze wybierają którzy nic nie robią dla polski i polaków,tylko dla siebie, ja śledzę od czasu do czasu ten cyrk z wiejskiej i widzę co się tam wyrabia, afera za afera po prostu szkoda gadać, postanowiłem sobie ze dopóki w tym cyrku nie będzie normalnych ludzi , którzy mówia 1 głosem i coś faktycznie robią , ale dla wszystkich ludzi ,nie dla jednostek wybranych jak 500+ i innych jeszcze, to niedostaną mojego głosu nigdy tomi77 piszesz tu że ludzie w poznańskim poszli głosować na milera i kopacz , no poszli zagłosowali bo na kogo mieli głosowac , jak takcy ludzie z ich rejony byli narzuceni, czy pani kopoacz czy pan miler są pochodza z tych rejonów ? napewno nie, ale CI co ustalaja te wybory imnarzucaja widac im kandydatów na kopgo mają głosować, i ludzie dlatego ich wybrali, ale mogli zrobic tak jak ja nnie isc i wcale na nich nie głosować, wtedy by ktoś powiedział o ludzie myślący nie zagłosowali na te osoby,nie poszli głosowac a tak, wszyscy idą jak barany do tych urn i głosuja na byle kogo, aby tylko oddać głos bo to obowiązek polaka, nic więcej mylnego jaki obowiązek pytam? chce to głosuje a nie to nie głosuje, ostatnio czytałem ze jurek owsiak sie zbuntował ze bardzo dużo młodych i nie tylko młodych ludzi olało wybory do EP, że ileś tam chyba 27 % nie poszło na wybory i jak to może być ze w wolnej demokratycznej polsce ludzie nie ida głosować,powiedział ze dlaniego niema żadnego wytłumaczenia ze ktoś nie mógł iść np. ze powinien iść i koniec, rozśmieszył mnie ten gość czy on nie widzi ze młodzież w końcu przejrzała na oczy i maja wyrąbane na wybory, przecierz wiadome jest to ze młodzież tylko patrzy aby po skończeniu szkoły czy studiów wyjechać gdzies do europy do pracy, mało tu kto chce siedzieć za śmieszne grosze i dogorywać
Musiałem cały czas sprawdzać kupony prze świeczce . Telefony tam zabierają
Gosia.
Jedzenie tylko raz na 8 godzin i to truskawki i koniec
3 583 342. jacunn dobre
Gosia
Arczi mam dla Ciebie wiadomość
Walduś brachu
Jacunn
Arczibalik73 jesteś?
Cezary , Marek_K , Zamalowany
Trzymajcie tak dalej i wygrywajcie
Zbigniew gra konsekwentnie i to mi się podoba
Skoda4 ,Harnaś, Zakamuflowany
Na dziś
1,6,30,58,64
1,6,30,58,64
I Zbigniewa też
Eurojackpot 50 zakładów w Brzesku, Tarnowie i Krakowie. Wszędzie po 50 zakładów
Moja mewka kupila na Helu 10 zakładów EuroJackpot, a brat w Płocku 20
Jeszcze w Puławach kupię po 14tej
W miejscowości Brzesko padła główna wygrana w grze EKSTRA PENSJA !
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane