Wpisy 3 581 433 – 3 581 532
28 maja 2019 22:32 → 28 maja 2019 23:11, 100 wpisów
sebastian M umnie w stałych w mini znów tylko 3/5 ale to tylko w profilu
Radomiak47
On ma kupony online ja też mam
Dowód na to, że nie warto dawać skana bo jakiś wykształciuch z klasy życia podważa wiarygodność
3 581 429. krzysztof c ja nigdy w życiu nie grałem u bukmachera i nie zagram też a piłka mnie tyle interesuje co zeszłoroczny śnieg, wiem że niby u bukmachera i w kasynie nieraz można coś wygrać ale nie gram w takich miejscach, a za wygrana Twoja
ale onlain nie ma MM ... jest tylko duży, EJ i mini
tak to można i w tej chwili wejść zaznaczyć te zakłady. Daj oszukańcu jeden kupon lub skan żeby było widać że wysłałeś te zakłady. Myślisz , ze wejdziesz tu i możesz się nabijać z ludzi parówiarzu jeden chytry z Radomia. Ktoś CIE musi na ziemie sprowadzić i niech będę to ja
Radomiak47 a co to sa za kupony takie niebieskie bo ja takich w kolekturze nie widziałem czy to są może wyświetlone przez online?
nie wiem w co gra chyba że w te gry
Jednak na swoim rano 18.900
Teraz 7.000/8500
Wydałem ponad 26.000
Teraz 7.000/8500
Wydałem ponad 26.000
Arczibik one są zagrane online
Radomiak47 wygrałes prosze pokazac skan a nie niebieskie paski w proofilu
Zaraz pokaże jeszcze inne z kolektury. Mało wiecie. Wyjdzie na miasto do ludzi bo zgusniejecie na tej stronce
Bajarze i jak teraz zasnąć co tym razem 5/6 lotto 8/12 w mini 9/10 z plusem od Joli Kasi marka z pluszem to nie podziw zazdrość To współczucie
3 581 448. HANS33 2019-05-28 (22:40) Dziś przegrałem
Już nigdy systemem wole swoje 5/5 stawka
pisałem tak: 3 581 427. 1405259_40 2019-05-28 (22:30) kiedyś w mm 1mln+
wygrać trzeba umieć ... bo przegrać każdy potrafi... |Hans33 graj tak samo zanim cokolwiek wygrałeś , a teraz pomyś grałeś 2 lata nagle się fartło i przegrałeś w dwa dni
Już nigdy systemem wole swoje 5/5 stawka
pisałem tak: 3 581 427. 1405259_40 2019-05-28 (22:30) kiedyś w mm 1mln+
wygrać trzeba umieć ... bo przegrać każdy potrafi... |Hans33 graj tak samo zanim cokolwiek wygrałeś , a teraz pomyś grałeś 2 lata nagle się fartło i przegrałeś w dwa dni
Weźcie go stąd bo tylko zawala to forum tymi durnymi wpisami. Każdy wie że po zawarciu zakładu kupon można przesłać na mail lub wyświetlić go w historii zawartych zakładów
Arczibalik73, chciałem coś napisać. Nie chcę być źle zrozumiany. Przemilcze.
3 581 451. szpaku20 masztu duzo racji i to prawda jest co piszesz
Radomiak spadaj stąd jak Ty taki światowy. Szoruj do tego swojego Radomia, bo według Ciebie to my jesteśmy deb le. Przegiąłeś. Szoruj i to szybko
Arczibalik73, Ty jesteś z Baranowa?
Arczi to są zakłady aktualne rozumiesz każdy żyje w innym wymiarze i przestrzeni
Szpaku wal na Nowogrodzka
Zagraj online, dostaniesz podobne potwierdzenie
A ta kumulacja Lotto taka licha... Tyle to ma Czarnecki Rychuw Uni.. Ale się po il jak miliony mu uciekalyjednak Konfederacji polegli w ostatnim liczeniui Ryszard będzie jeszcze bogatszy a społeczeństwo jeszcze glupsze
Radomiak47, po co się chwalisz jakimś combu?
Brawo Radomiak.Nie chwal się chwast
om
nie chwal się ale się chwali wygrałem ale nie dam skana lub dam jakieś dziwadła to jest brak szacunku do stronki i użytkowników za takie coś ban powinien być to powoduje zatracenie wiarygodności stronki podziałeś a powiedź b lub się nie chwal nie ma problemu tępić w zarodku takie ośmieszanie stronki
Fajnie sobie ludzie tu wchdodzą i gadają a zawsze się trafi co nie ma pojęcia a mądrzy się. I spamuje tylko
Mulag a jakie Ty masz dziwadła na profilu
Sloikorz
ty nie rozumiesz nawet co napisałem he eh a przecież a szkoda pisać he eh dzieci i tyle spadam
mulag tak tak inny wymiar i inna galaktyka
3 581 462. karolkania 2019-05-28 (22:44) Podróże kształcą.
nie nie jestem z baranowa ,a dlaczego pytasz czy jestem z takiej miejscowości jest takie coś wogóle w polsce bo pierwszy raz słyszę
3 581 462. karolkania 2019-05-28 (22:44) Podróże kształcą.
nie nie jestem z baranowa ,a dlaczego pytasz czy jestem z takiej miejscowości jest takie coś wogóle w polsce bo pierwszy raz słyszę
Baranów jest i to nie jeden
Baranów Sandomierski
Baranowo wieś w woj. mazowieckim powiat ostrołęcki
Grodziski też
Jest taka wieś. Ale przecież Ty Arczibalik73 mieszkasz gdzieś indziej prawda ?
W Wielkopolsce też jest
3 581 492. Mulag no tak tak wie lepiej oczywiscie wszyscy wiemy, niech dalej sobie to tak tłumaczy dobrze mu to wychodzi
Ale numer
Jest też Gamoniow
Tylko dlaczego pytał czy tam mieszkasz ?
Nie łatwiej mu było spytać gdzie mieszkasz ?
Arczibalik73 koło Wałbrzycha
Mulag, mózg mają wyborcy
bez
Znów pada
Mulag takie zupki jedza biedni to trutka
Czas iść spać wyjście 6 -9 bez jedzenia tylko woda czysta z kranu chlorowana
kto kreśli Lotto od liczby 23 powinni blankiety do Lotto być takie że liczby nie pokolei..
Jak się gra w lotto zajada się zupkami chińskimi
Ale cymbał zemnie mam 5/12 lotto przecież to 94 446,10 zł a nie 8 590,30 zł
Tak więc jestem do przodu
Tak więc jestem do przodu
niech leje, a mocno na tereny gdzie głosowali na kota i tapira z nowogrodzonej
Sory grajcie tylko systemem błąd sie wdał
Toruń 5/12 na 6systemowych
Toruń 5/12 na 6systemowych
tak życzycie wody a fala wezbraniowa płynie I kazdego może zalać...
Emeryt mieliście kocie głosowanie?
Pochwal się na kogo Ciebie wybrali
Pochwal się na kogo Ciebie wybrali
Emeryt ostrzygli Ciebie na tapira ?