Wpisy 3 579 609 – 3 579 708
27 maja 2019 00:02 → 27 maja 2019 09:55, 100 wpisów
Max 3 liczby
Nie więcej
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
Wygrał gość 10/10 podjeżdżają karki i mówią dawaj kupon
bierze kupon podpala zapalniczką i mówi dowidzenia
bierze kupon podpala zapalniczką i mówi dowidzenia
3 579 523. Forsami masz duzo racji prawda popieram
3 579 608. krzysztof c no to
hans33 wybacz ale nic z tych cyferek nie bedzie bo ludzie z TS juz to spisali tu z czata i łasnie wrzucili do komputera i jutro wyjda zupełnie inne numery niz sie spodziewasz nie takie jak TY tu podajesz , zaówazcie ze wszuystkie liczby tu z czata zawsze wychodza na nie, i nie sa losowane a sporadycznie wpadaja tylko niektóre z nich
HANS33 ty wiezysz w takie bajki, jeszcze
1.5.7.13.15.19.23
Przepowiednia jasnowidza-twój anielski przekaz
Przepowiednia jasnowidza-twój anielski przekaz
3 579 627. HANS33
ja jakbym wierzył w takie bajki to już dawno bym z torbami poszedł pod most mieszkać ile jej dałes aby ci te liczby podała które i tak nie wyjda bo jakby miały wyjść te liczby, to wróżka sama by nimi zagrała i nie podała nikomu tych numerów tylko ze ona nie gra w gry losowe ona zbija kase na ciołkach któży do niej dzwionią i prosza o wróżbe za minute ile 4,70gr placisz ?czy wiecej, bo napewno to nie jest linia bezpłatna te 700 co nie? tylko za kase, bo z tego co sie orientuje to linia bezpłatna zaczyna sie od numeru tel. 800, i 801, a nie linia 700
ja jakbym wierzył w takie bajki to już dawno bym z torbami poszedł pod most mieszkać ile jej dałes aby ci te liczby podała które i tak nie wyjda bo jakby miały wyjść te liczby, to wróżka sama by nimi zagrała i nie podała nikomu tych numerów tylko ze ona nie gra w gry losowe ona zbija kase na ciołkach któży do niej dzwionią i prosza o wróżbe za minute ile 4,70gr placisz ?czy wiecej, bo napewno to nie jest linia bezpłatna te 700 co nie? tylko za kase, bo z tego co sie orientuje to linia bezpłatna zaczyna sie od numeru tel. 800, i 801, a nie linia 700
sławek10 dostałes teraz odemnie @
ok dziekuje tez odpisałem juz, narazie uciekam, miłej nocki zycze w pracy dobranoc
te wyniki wyborcze wczoraj świadczą tylko to,że mamy prymitywne społeczeństwo,no bo jeżeli więcej głosuje na zboczeńców niż na patriotów,to o czymś to świadczy,z drugiej strony,ludzie w Polsce jak barany głosują na PO-wców,którzy chcą nas sprzedać niemiaszkom i na pisowców ,którzy chcą nas sprzedać żydom o jankiesom,mentalność i świadomość Polaków mnie zadziwia,czy nie widzicie do czego prowadzi wasza naiwność,jeżeli zwyciężą te dwie partie,które wygrały wczoraj,to po wyborach jesiennych Polski nie ma,będzie za to polin,gdzie będziemy parobkami we własnym narodzie w najlepszym przypadku,w gorszym możemy podzielić los Palestyńczyków,Polacy opamiętajcie się
Żadnego info, że Mini Lotto podrożeje?
Witam wszystkich
Jest info że Mini Lotto drożeje od 1 czerwca 2019 r.
Drożeje do 1.50 zł A poszczególne wygrane będą wyższe o około 20%
Jest komunikat że teraz w Mini Lotto będzie możliwa wygrana za 5 400 000 zł
Oczywiście do 400 000 zł
2019-05-20
Nowa cena i wyższe wygrane w Mini Lotto
Daj szczęściu szansę i zagraj nawet o 400 000 złotych! Już od 1 czerwca do wygrania w Mini Lotto może być nawet 400 000 zł! Wszystko to dzięki niewielkiej zmianie ceny zakładu, który od losowania w dniu 1 czerwca będzie kosztował 1,50 zł. Wyższe wygrane każdego stopnia. Nowa cena oznacza wyższe wygrane w każdym stopniu. Zwiększyć szanse i wygraną można grając systemem i typując nawet 12...
Nowa cena i wyższe wygrane w Mini Lotto
Daj szczęściu szansę i zagraj nawet o 400 000 złotych! Już od 1 czerwca do wygrania w Mini Lotto może być nawet 400 000 zł! Wszystko to dzięki niewielkiej zmianie ceny zakładu, który od losowania w dniu 1 czerwca będzie kosztował 1,50 zł. Wyższe wygrane każdego stopnia. Nowa cena oznacza wyższe wygrane w każdym stopniu. Zwiększyć szanse i wygraną można grając systemem i typując nawet 12...
https://pinimg.icu/wall/0x0/hd-wallpaper-Efcbb82cbd256decaf779c073a746826e.jpg?t=5cc6e3a0c1029
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Nie dzwonić do wróżki z TV:
1 minuta - 4,92 zł.
1 minuta - 4,92 zł.
witam wszystkich obecnych na czacie
czy ktoś coś wie o wyższej stawce za multika od 1 czerwca?
tylko pytam, bo jesli mini podnoszą do stawki 1,590 to tylko patrzeć jak inne gry pójdą w górę a to juz rozbój w biały dzień jest
tylko pytam, bo jesli mini podnoszą do stawki 1,590 to tylko patrzeć jak inne gry pójdą w górę a to juz rozbój w biały dzień jest
Typniete mam co prawda a może coś w 5/5 namieszać dodać 42,58,55 i taka 8/8 stworzyć
3 579 653. Mewa z tych liczb co podałas trzech tylko liczba 55 jest na tak dwie pozostałe niestet ale na nie
Co będzie wstyd w tej brukselce masakra to tak na marginesie tutaj nic nie zrobili oprócz bałaganu
3 579 655. Mewa tam tez nic niezrobia, i nadal beda szkodzic polsce jak tutaj robili była premier kopacz , cimoszewicz, i inni jak znam zycie niezrobili tutaj nic i niezrobia nic tam gdzie bedą teraz , wstyd dla polski, tusk jest załamany widac po zdieciach jego
Arci Tusk jest załamany bo będzie sie spotykać z Beatą co chodzi z broszką na wierzchu
Spodziewał się kogoś z kompetencjami a tu gospodynie wiejskie jadą na salony na wycieczkę pozwiedzać to tak jakbyś kogoś mieszkającego w lesie 30 lat tam wypuścił
Kaczyński ma media Kaczyński ma władzę46%babcie ruszyły i matki 500 +
Tylko co będzie jak dzieci wyrosna babcie umra kiedyś nie będzie miał kto głosować kogo manipulować co te matki zrobia jak latami brały no i te dzieci nauczone że naród w pocie czoła robi to im się należy nie roby nie robow
Podkarpackie pis 65 %
widać gdzie najwięcej sie sprzedało za +++ , po kościele głosować jak proboszcz przykazał
widać gdzie najwięcej sie sprzedało za +++ , po kościele głosować jak proboszcz przykazał
Zamiast dać ludzia zarobić jak w tej funi to ci ceny itp do uni a zarobki na etapie afryki za pędzić młodych do pracy starych na emerte a nie jednym zabrać podwyższyć by lewusa dac myślą że jak sobie za nic nagrody Dada pensie to tak każdy ma i jest z czego brać
U mnie koalicja wygrałaAle wschód i biednde podkarpacie tam PiS jednak wczoraj gość w Radio Maryja mówił że głosowała na PiS bo tam duże bezrobocie
3 579 662. Mewa dobre koło gospodyń wiejskich
tomi77 jak ty mozesz na kobiete powiedzieć "broszka"? Trzeba byc nieukiem i chamem ostatnim, żeby tak napisać. Broszkę to ty masz w gaciach i tez nie wiadomo jaką.....co za szrłota siedzi na tym czacie. politycy od 7 boleści...a nieuki, że az wstyd czytać co i jak piszą....
3 579 666. Mewa 2019-05-27 (08:15) AC/DC-Highway to hell
Tylko co będzie jak dzieci wyrosna babcie umra kiedyś nie będzie miał kto głosować kogo manipulować co te matki zrobia jak latami brały no i te dzieci nauczone że naród w pocie czoła robi to im się należy nie roby nie robow
dzieci po skonczeniu szkół beda robic to samo co teraz robia, mianowicie wyjezdzaja na zachód do pracy, dopoki rzad rozdaje pieniadze za friko i ta patolohgia będzie rosła w siłe , tak jak jest teraz, rodzice ich tez będą starsi kiedyś i będą nadal na tych ludzi głosowac, nadal tylko co bedzie jak np jeden z europosłów z żabolandi który dostał sie do europarlamentu chce aby żabolandia wprowadził spowrotem granice jak było kiedyś i analitycy juz podaja na forach ze unia sie rozleci, anglia wyjdzie z tym brexitem i emiraty niemieckie sie rozlecą, wtedy polska i inne kraje zostaną w czarnej d.... NO chyba ze koło wiejskich kobiet coś zrobi w tym temacie, prawdopodobno czarnecki sie nie dostałdzis w nocy czytałem na wp te wiadomosci i na twiterze u jednago goscia
dzieci po skonczeniu szkół beda robic to samo co teraz robia, mianowicie wyjezdzaja na zachód do pracy, dopoki rzad rozdaje pieniadze za friko i ta patolohgia będzie rosła w siłe , tak jak jest teraz, rodzice ich tez będą starsi kiedyś i będą nadal na tych ludzi głosowac, nadal tylko co bedzie jak np jeden z europosłów z żabolandi który dostał sie do europarlamentu chce aby żabolandia wprowadził spowrotem granice jak było kiedyś i analitycy juz podaja na forach ze unia sie rozleci, anglia wyjdzie z tym brexitem i emiraty niemieckie sie rozlecą, wtedy polska i inne kraje zostaną w czarnej d.... NO chyba ze koło wiejskich kobiet coś zrobi w tym temacie, prawdopodobno czarnecki sie nie dostałdzis w nocy czytałem na wp te wiadomosci i na twiterze u jednago goscia
zabolandia chce powrotu granic tak jak było kiedys przed powstaniem uni ewropejskiej
arczibalik ty nie wypisuj tutaj tych swoich mądrości i nie narzekaj, tylko idź do pracy i zacznij pracować. Podejrzewam, że większośc z was to pensjonariusze ZK, bo całe dnie tutaj jesteście i piszecie głupty z takimi błedami, jak dziecko z pierwszej klasy podstawowki.
Mrówka takie tomi ma zdanie w sumie ma rację dobrze ze boberka nie było widać
w niedziele w dzien matki patrzy sie w kalendarz. pierwsza to 5 ostatnia to 26 w dniu
leci sie dalej po 7 az do konca gry 59 niedziele. najwyzsza mozliwa to 54
5.26.54 i odbiera 4 tys zl za 5 zl
leci sie dalej po 7 az do konca gry 59 niedziele. najwyzsza mozliwa to 54
5.26.54 i odbiera 4 tys zl za 5 zl
bramki dnia
6.13.20.27.34.41.48.55.62.69.76 tj 27.48.55
w pon zawsze 1 albo 3
6.13.20.27.34.41.48.55.62.69.76 tj 27.48.55
w pon zawsze 1 albo 3
ale w dzien matki za pierwsze i ostatnie w kalendarzu placili 800 funtow piekna okazja szok
5.26.54
5.26.54
3 579 678. mrowka faraona posłuchaj ja tu nie wpisuje swoich mądrości tylko stwierdzam zawsze fakty,ja zawsze wszystko widzę w czarnych kolorach, zobaczysz co się będzie działo , a ja się będę wtedy śmiał ze wyszło po mojemu, jeśli chodzi o moja pracę to się nie martw tym, po co mi pracować jak jutro wygram główna wygraną w mini lotku, zobacz politycy nic nie robią a się na stanowiska wyżej dostają ,to może wytłumacz jak oni to robią, a ty szary człowieczku musisz zapierdzielać za miskę ryżu niczym mrówka faraona bez obrazy, a nie pomyślałeś ze może specjalnie robię te błędy tak dla zabawy co?
ja dzis zarabiam z 3 stowki bez pracy bank holiday. reszte sie wygra
3 579 689. czaroit
Zagrane na 14 sta 5/5 stawka 10 ..
1.6.30.45.59
1.6.30.45.59
wczoraj 3 stowki dzis 3 stowki dzien bez 3 stowek to dzien stracony
Ja się nie dziwię... PiS obiecał ale dał Platforma obiecała... Nic nie dała
3 579 697. Mewa 2019-05-27 (09:10) AC/DC-Highway to hell
31 58 63 cudo
z tego tylko widzę liczbę 63 na tak i może wejść 43
31 58 63 cudo
z tego tylko widzę liczbę 63 na tak i może wejść 43
dobra lecę frunę pobujac sie na wśród fal do potem czy tez puzniej
Orzeszeeeeee
Trzeba dużo grać by wspierać rząd. Kocham PiS.
malpazielona nie zgadzam sie z tym co masz w profilu jak sie nie ma czasu dla bliskich stracilo sie nie tylko zycje stracilo sie ludzkosc ale jak kto woli milego nie odpisuj nie chce mi sie cofac czata ps jak sie z tym utozsamiasz to co tu robisz chociaz wlazac na jakis czas pa