Wpisy 3 579 167 – 3 579 266
26 maja 2019 19:34 → 26 maja 2019 21:22, 100 wpisów
By wygrać trzeba zdjąć klątwę. Trzeba oczyścić się ze złej energii.
Loczek weszles
Romer22 ,
jak ci coś przeszkadza na czacie, wpisy, błedy itp to najzwyczajniej w świecie wypieerdaalaj stąd , wyloguj sie , usuń konto, wyczysc historie przegladanie, zmien operatora, wyslij kilkadziesiat lub kilkaset systemowo lotto/mini i badz szczesliwy, to przeciez takie proste...
jak ci coś przeszkadza na czacie, wpisy, błedy itp to najzwyczajniej w świecie wypieerdaalaj stąd , wyloguj sie , usuń konto, wyczysc historie przegladanie, zmien operatora, wyslij kilkadziesiat lub kilkaset systemowo lotto/mini i badz szczesliwy, to przeciez takie proste...
3 579 160. Forsami tak też to czytałem o tym zabójstwie wczoraj na przestanku autobusowym ze gość został ugodzony nożem kilka razy , i tym się nie zajmą tylko, głupotami się zajmują innymi, tak będzie w polsce coraz częściej jeszcze niech wpuszcza do kraju siuksów z afryki amazońskiej, to dopiero będą tu mordować ludzi więcej, pchajmy się jeszcze dalej do europy,brawo parlamentarzyści,
3 579 161. Roamer22 witaj dzieki za miłe słowa, ja wiem że robię błędy tutaj w pisowni ,ale nie zważam na to że piszę z błędami , gdybyś był inteligentny to byś nie zwracał na to zbytniej uwagi mi gdzie jest jaki błąd tylko na to co piszę i czym się z Tobą dzielę jaką informacją, chcesz to płacz mi nic do tego jest, jeśli chodzi o honorarium to mi nie musisz nigdzie nic wysyłać, weż sobie je, albo przeznacz je na jakiś szlachetny cel, może na 500+ dla polityków, bo im zawsze jest wszystkiego mało, ja pisze tak jak chcę, a Tobie nic tu do tego, a co do polonistów to nie jestem nauczycielem jezyka polskiego i wali mnie to co oni myślą na temat mojej pisowni, jeśli cię to tak strasznie razi ta moja pisownia to nie czytaj tego co piszę , a honorarium wsadż sobie w dupę za te błędy moje, nic od Ciebie nie potrzebuje i nic nie przyjme zebyś sie nawet tu zesrał na miękko,możesz mnię w goła dupę pocałować przez papierek lakmusówy pocałowac a nie zajechaćodwal się odemnie ok,
3 579 161. Roamer22 witaj dzieki za miłe słowa, ja wiem że robię błędy tutaj w pisowni ,ale nie zważam na to że piszę z błędami , gdybyś był inteligentny to byś nie zwracał na to zbytniej uwagi mi gdzie jest jaki błąd tylko na to co piszę i czym się z Tobą dzielę jaką informacją, chcesz to płacz mi nic do tego jest, jeśli chodzi o honorarium to mi nie musisz nigdzie nic wysyłać, weż sobie je, albo przeznacz je na jakiś szlachetny cel, może na 500+ dla polityków, bo im zawsze jest wszystkiego mało, ja pisze tak jak chcę, a Tobie nic tu do tego, a co do polonistów to nie jestem nauczycielem jezyka polskiego i wali mnie to co oni myślą na temat mojej pisowni, jeśli cię to tak strasznie razi ta moja pisownia to nie czytaj tego co piszę , a honorarium wsadż sobie w dupę za te błędy moje, nic od Ciebie nie potrzebuje i nic nie przyjme zebyś sie nawet tu zesrał na miękko,możesz mnię w goła dupę pocałować przez papierek lakmusówy pocałowac a nie zajechaćodwal się odemnie ok,
Dla Dobrych Ludzi pewniaki:
56,68,18,37,41,72,42,63,2,4, 32,55,65, 77,67 ,51,70,47 ,23,39
Wedlug kolejności losowania. Super Szansa 5029742
56,68,18,37,41,72,42,63,2,4, 32,55,65, 77,67 ,51,70,47 ,23,39
Wedlug kolejności losowania. Super Szansa 5029742
dokładne zarobki euroosłów
eurodeputowany na rękę dostaje 6 824,85 euro, czyli równowartość ok. 29,340 tys. zł.
Oznacza to, że przez trwającą pięć lat kadencję, każdy europoseł zarobi na czysto ok. 1 mln 760 zł.
Za każdy dzień pracy (w Brukseli lub Strasburgu) dodatkowo dostaje też 320 euro dziennie (ok. 1375 zł) na zakwaterowanie oraz inne koszty z tym związane.
Ponadto europoseł każdego miesiąca otrzymuje 4513 euro (19,4 tys. zł) na pokrycie wydatków związanych z pełnieniem mandatu europosła
Kolejną korzyścią z bycia europosłem są darmowe podróże. Zwracane są im pieniądze za bilety lotnicze i kolejowe (maksymalnie za klasę biznes), a także inne koszty podróży, jeśli wykonuje ją w związku ze działalnością deputowanego UE. Za każdy kilometr przejechany samochodem Unia zwraca swoim przedstawicielom 53 eurocenty. Maksymalna kwota, jaką polityk z tego tytułu może otrzymać to 4454 euro miesięcznie (ok 19,1 tys. zł).
Unia Europejska zwraca 2/3 kosztów, w związku z opieką medyczną, jakie poniosą nie tylko europosłowie, ale także członkowie ich rodzin.
Po zakończeniu kadencji każdy europoseł otrzymywać będzie tzw. odprawę na pożegnanie.
Każdy europoseł ma też prawo do unijnej emerytury, którą otrzymuje po skończeniu 63 lat.
Po pełnej, pięcioletniej kadencji europoseł będzie dostawać więc ok. 1530 euro miesięcznie (przy obecnym kursie to ponad 6,5 tys. zł).
I po co grać w LOTTO lepiej być euroosłem
eurodeputowany na rękę dostaje 6 824,85 euro, czyli równowartość ok. 29,340 tys. zł.
Oznacza to, że przez trwającą pięć lat kadencję, każdy europoseł zarobi na czysto ok. 1 mln 760 zł.
Za każdy dzień pracy (w Brukseli lub Strasburgu) dodatkowo dostaje też 320 euro dziennie (ok. 1375 zł) na zakwaterowanie oraz inne koszty z tym związane.
Ponadto europoseł każdego miesiąca otrzymuje 4513 euro (19,4 tys. zł) na pokrycie wydatków związanych z pełnieniem mandatu europosła
Kolejną korzyścią z bycia europosłem są darmowe podróże. Zwracane są im pieniądze za bilety lotnicze i kolejowe (maksymalnie za klasę biznes), a także inne koszty podróży, jeśli wykonuje ją w związku ze działalnością deputowanego UE. Za każdy kilometr przejechany samochodem Unia zwraca swoim przedstawicielom 53 eurocenty. Maksymalna kwota, jaką polityk z tego tytułu może otrzymać to 4454 euro miesięcznie (ok 19,1 tys. zł).
Unia Europejska zwraca 2/3 kosztów, w związku z opieką medyczną, jakie poniosą nie tylko europosłowie, ale także członkowie ich rodzin.
Po zakończeniu kadencji każdy europoseł otrzymywać będzie tzw. odprawę na pożegnanie.
Każdy europoseł ma też prawo do unijnej emerytury, którą otrzymuje po skończeniu 63 lat.
Po pełnej, pięcioletniej kadencji europoseł będzie dostawać więc ok. 1530 euro miesięcznie (przy obecnym kursie to ponad 6,5 tys. zł).
I po co grać w LOTTO lepiej być euroosłem
emeryt opanuj się w końcu
Emeryt już jeździłem na hulajnodze a ty ?
Johno i jak tam jest ?
Nie trzeba ich pilnować z wygranymi ?
3 579 166. Mewa ja pisze jak pisze nie zwracam uwagi na interpunkcje wcale, i czy pisze to poprawnie czy nie, pisze jak chce, nie chce od nikogo żadnego honorarium i nie przejmuje sie takimi burakami pseudo polonistami, który uwarzają się za nie wiadomo kogo, każdy człowiek jest omylny, niema ludzi idealnych, wszyscy robię błędy jakieś czy to w pisowni czy innych żeczach i ja ,je tez popełniam , nie mówię że nie, bo tak jest, ale gdyby ta osoba była inteligentna to by komuś nie zwracała takiej uwagi, a le widać ze nie jest na zbyt inteligentna osoba i robi to co robi, ja jeśli widzę nawet ze ktoś zrobi jakiś błąd w jakimś wyrazie , słowie czy nawet zdaniu, to mu tego nie wytykam publicznie, a tacy pseudo poloniści jak roamer22 za jakich się mają tak robią właśnie,
i on wcale nie musi mi nic płacić, ja będę sobie pisał jak będę chciał a jemu nic do tego jest najwyzej nich nie czyta tego co pisze jeśli go to razi zbytnio i kole w oczy
radomer 22 nie potrzebuje Twoich liczb do grania sam typuje swoje LICZBY i nimi gram, i na pewno częściej trafiam swoje liczby niż Ty te co tu podajesz , uwarzam że te liczby które tu teraz podałeś są wszystkie na nie, i na pewno nie wyjdą wszystkie , jak wogóle coś z nich wpadnie i nie wprowadzaj ludzi w błąd ze to są pewniaki, bo nie wiesz co jest pewniakiem a co nie, jakbyś był pewny na 1000% że one wejdąś to byś się tu z nikim tymi liczbami nie podzielił tylko sam byś nimi zagrał dlatego uwarzam ze są na nie, a jeśli byś nimi wygrywał to byś się nawet na tym portalu na tej stronce tu nie pokazał, a pokazujesz je tylko dlatego że chcesz zabłysnąć tu na stronce, i żeby każdy zagrał Twoimi numerami, jest tu wiele takich osób które czekają żeby ktoś podał pewniaki na dane losowanie i żerują tylko na tym,a TY wchodzisz tu po to aby mieszać ludziom w głowach, a ja uważam ze każda osoba powinna grać tylko na swoich stałych numerach i na takich które jej przynoszą szczęście, i tyle w temacie, dlatego nigdy nie gram na czyichś liczbach to jest 1 zasada jakiej się trzymam żeby wygrać trzeba grać, ale na swoich liczbach a nie na czyichś i za swoją kasę nie porzyczoną
i on wcale nie musi mi nic płacić, ja będę sobie pisał jak będę chciał a jemu nic do tego jest najwyzej nich nie czyta tego co pisze jeśli go to razi zbytnio i kole w oczy
radomer 22 nie potrzebuje Twoich liczb do grania sam typuje swoje LICZBY i nimi gram, i na pewno częściej trafiam swoje liczby niż Ty te co tu podajesz , uwarzam że te liczby które tu teraz podałeś są wszystkie na nie, i na pewno nie wyjdą wszystkie , jak wogóle coś z nich wpadnie i nie wprowadzaj ludzi w błąd ze to są pewniaki, bo nie wiesz co jest pewniakiem a co nie, jakbyś był pewny na 1000% że one wejdąś to byś się tu z nikim tymi liczbami nie podzielił tylko sam byś nimi zagrał dlatego uwarzam ze są na nie, a jeśli byś nimi wygrywał to byś się nawet na tym portalu na tej stronce tu nie pokazał, a pokazujesz je tylko dlatego że chcesz zabłysnąć tu na stronce, i żeby każdy zagrał Twoimi numerami, jest tu wiele takich osób które czekają żeby ktoś podał pewniaki na dane losowanie i żerują tylko na tym,a TY wchodzisz tu po to aby mieszać ludziom w głowach, a ja uważam ze każda osoba powinna grać tylko na swoich stałych numerach i na takich które jej przynoszą szczęście, i tyle w temacie, dlatego nigdy nie gram na czyichś liczbach to jest 1 zasada jakiej się trzymam żeby wygrać trzeba grać, ale na swoich liczbach a nie na czyichś i za swoją kasę nie porzyczoną
za pare minut polska - taiti w ramach mś u-20 poland 2019 mecz o 3 miejsce w grupie z senegalem baty jak seniorzy niestety patriotyzm patriotyzmem rzeczywistość rzeczywistością
arczibalik przepraszam nie chce mi sie czytac cos tam do mnie pisales za dlugi tekst jak dla mnie i jeszcze trza przeijac by zobaczyc co kto co pisal nie chce ci sie na forum zalozyc tematu arczibalika tematy wolisz tu bez urazy spadam zaraz meczyk
3 579 190. laurcia 2019-05-26 (20:18)
Set_75 się zdenerwował
Jak bedziesz w moim wieku, Młoda Damo , to zobaczysz
Set_75 się zdenerwował
Jak bedziesz w moim wieku, Młoda Damo , to zobaczysz
Zobaczymy ile dzisiaj trafi nasz typ-er Arczibalik73. Myślę, że 20/20
Roamer22 A co Ty chcesz od Arczi ?
3 579 166. Mewa on tak wygrywa ze szkoda gadać, jakby wygrywał głowne wygrane to by tu nie wchodził nawet na czat i nie mieszał ludzio m w głowach , jesli moje wiadomosci sa za długie i niechce CI się czytać ok rozumie i nie mam oto żalu wcale no problem miłego ogładania meczu i wysokich wygranych życzę
3 579 203. Roamer22 zejdż ze mnie kolego ok?
Największą frekwencja wyborcza...
Malopolska
Mazowieckie
Pomorskie
A to oznacza porażkę Jaroslawa
Malopolska
Mazowieckie
Pomorskie
A to oznacza porażkę Jaroslawa
Choć pewniaka wejdą na bank... Bo dostali jedynki na listach... to takie niesprawiedliwe
gks w doliczonym czasie bramkarz strzelil gola i spadli do II ligi
Secik, podobno każdy ma tyle lat na ile się czuje więc ja mam o wiele mniej niż w rzeczywistości Myślę że Ty też
3 579 204. Roamer22 2019-05-26 (20:29) Wygrasz dziś w Mini
nic nie trafie bo nie gram dzisiaj w nic,w realu, poza mini lotkiem ,a tutaj nie losuja 20 liczb z 80 tylko 5 liczb z 42, jakbyś nie wiedział ,a tymi liczbami które tu typuje w multika ,nie gram w realu dlatego są tu, wiem ze duzo osób u każdego sprawdza kto i czym gra że podglada liczby aby spisać i nimi zagrać i dlatego umnie tu na profilku są takie małe wygrane tez i od czasu do czasu cos tam wpadnie, np w multika, w realu gram innymi numerami całkowicie i to na nich trafiam zawsze coś tam, ale na pewno częściej niż Ty kolego,podpatrując kogo kolwiek numery na profilu u kogoś, sebastian M wie oco chodzi i wiele innych osób grających co należy i jak robić z numerkami i jakimi zagrać nie?sebastian M
nic nie trafie bo nie gram dzisiaj w nic,w realu, poza mini lotkiem ,a tutaj nie losuja 20 liczb z 80 tylko 5 liczb z 42, jakbyś nie wiedział ,a tymi liczbami które tu typuje w multika ,nie gram w realu dlatego są tu, wiem ze duzo osób u każdego sprawdza kto i czym gra że podglada liczby aby spisać i nimi zagrać i dlatego umnie tu na profilku są takie małe wygrane tez i od czasu do czasu cos tam wpadnie, np w multika, w realu gram innymi numerami całkowicie i to na nich trafiam zawsze coś tam, ale na pewno częściej niż Ty kolego,podpatrując kogo kolwiek numery na profilu u kogoś, sebastian M wie oco chodzi i wiele innych osób grających co należy i jak robić z numerkami i jakimi zagrać nie?sebastian M
Pierniczko, zakładam ze nasze młode dusze sa juz z pewnoscia pełnoletnie pesel nieważny
PS niewinny for U
PS niewinny for U
żadna liczba nie jest pewniakiem w danej grze do póki nie wyjdzie w danym losowaniu , i nikt nigdy nie zna tych pewniaków nawet w TS a co dopiero ktoś tutaj ze stronki, ja gram swoimi numerami stałymi i oprócz tego jeszcze innymi które sam sobie wybiorę z pośród 80 w multika, nie patrząc kto i jakie tez obstawia i wysyła numery , nie chodzę po innych profilach i nie podpatruje czyichś numerków, wystareczą mi te którymi ja gram , i wierze że wcześniej czy póżniej je w koncu złapie wszystkie,na raz i tego też życzę wszystkim grającym, dużo szczęścia i wysokich wygranych
i ja to szanuję Laurko
niesamowite ze jestesmy taaak zgodni , przy bliższym poznaniu lub Toruniu mogłoby sie okazac ze ...
niesamowite ze jestesmy taaak zgodni , przy bliższym poznaniu lub Toruniu mogłoby sie okazac ze ...
Za 5 lat będę kandydował na osła jako niezależny , kasa potrzebna na grę w LOTTO
prosiłem naszego wspolnego znajomego , zeby przekazał ale chyba jest bardzo zajety , bo nie spelnil mojej prosby, nie chcialem stawiac Cie w klopotliwej sytuacji i prosic... jak bedziesz miala ochote to przeslij prosze "pustego"
3 579 243. kedzior13 tak daleko mierzysz az za 5 lat bedziesz kandydował nie lepiej wczesniej wygrac ta 6/6 W LOTTO mieć wyrąbane na te wybory
Achtung:
To są wyniki sondażu a nie wyniki... wyborów.
To są wyniki sondażu a nie wyniki... wyborów.
To teraz pokaże rogi kot filemon 42% analfabetów i ciemnoty głosowało by pieyruszka w lipcu kosztowała 30zł
w kabaretonach -- co najlepiej wyszło Tuskowi w Brukseli - Wielka Brytania , a teraz będzie się mordował z Beatą co chodzi z broszką na wierzchu bo sie dostała do parlamentu
Hans zaczniemy pietruszkę chyba hodować tylko trudne warzywo w uprawie