Wpisy 3 578 567 – 3 578 666
25 maja 2019 22:22 → 25 maja 2019 23:51, 100 wpisów
to chyba jakieś zboczenie albo choroba z takiego fantazjowania
Mnie chyba nie widac
a niech sobie fantazjują na zdrowie , tylko to nie ten portal
Kedzior
Nic
Keno ujeżdżam.
A u Ciebie?
Kondzia?
Konrada?
Ty to zawsze z dupy
U 20...ArgSotth Africa 5:2dobry mecz i pierwsza połowa świetna choć w drugiej Argentyna włączyła turbo
Jena?
Tego z Big Brothera?
Tego z Big Brothera?
Przeważnie 6-9 zawsze na dole
Brodaty z big do wypadu
Wielki Brat jest pod wrażeniem
Brunetka jak Ci idzie ?
Brodaty psuje wszystko... Niby go nie cierpią a publika robi swoje
A kto to brodaty?
Brodaty to doktor2p?
Fajnie jak nie ma 5 mini... To szansa na lepsze odpady np. 3 minijak ja trafisz
Tomi77, co Ty nauczyciel?
To ja idę od razu na gorączkę sobotniej
Nocy
Nocy
Płock, mędrzec z Plocka
Nie... Kiedys miałem uczyć jeździć koleżankę... Ale nie miałem nerw
Tutaj nie ma sensu się odzywać bo co głupszy, zaraz krytykuje.Nie lubią nas na świecie.
Jestem kulawym ale dość dynamicznym kierowca... Do mnie to zbyt wolne tempo... Nawet jeśli szkoli się kogoś kto ma prawko a nie jeździł dlugo
3 578 602. tomi77 2 ile trafiłes ?
Trafiłem cienko... 1/4-5ale jutro kolejne starcie na kartce... A poważnie wtorek 8 mini
KasiaBagrowska
Nie jestem taki zly
Choć brakuje mi do idealu
Ale czy Bóg też jest idealny?
Nie jestem taki zly
Choć brakuje mi do idealu
Ale czy Bóg też jest idealny?
Wygrane w Mini i w Lotto.
Za chwilę skan 5/8 w lotto
Nie jest idealny tylko człowiek,bo ma wady ,totolotek bo oszukuje i alkohol bo kac.
3 578 613. Wojtt 2019-05-25 (22:46) ND
Arczi ,a Ty cos wygrales? umnie tylko 3/9 i 3/10 multik a mini 0/5 czyli lipa z miodem,,nie moge codziennie wygrywac nie?
dzisiaj odebrałem tylko kilka wygranych z ostanich losowan, ale to tylko tzw zwroty i 1x6/10
Arczi ,a Ty cos wygrales? umnie tylko 3/9 i 3/10 multik a mini 0/5 czyli lipa z miodem,,nie moge codziennie wygrywac nie?
dzisiaj odebrałem tylko kilka wygranych z ostanich losowan, ale to tylko tzw zwroty i 1x6/10
sevastianM i radomer22
Sekielscy spieprzyli trochę robotę... bo co z tego że księża byli pedofilami jak mają po 80 czy 90 lat.. To żenujące to jakbym znalazł zboczenca pj 40 latach a on jest w podeszłym wieku... Wiec nawet do więzienia się nie nadaje bo koszty leczenia zdrowotnego są większe od zwykłego wieznia
Sebastian M za wygrane
osoby które wygrywaja w profil wklejaja skan kuponu na potwierdzenie ze wygrali
osoby które wygrywaja w profil wklejaja skan kuponu na potwierdzenie ze wygrali
Magda... Życie to walka ze slabosciami
Alo
Totek
Papierosy
Sex
Zakupy
Wszystko uzaleznia
Alo
Totek
Papierosy
Sex
Zakupy
Wszystko uzaleznia
Wtorek ostatni start mini... W majusłabo to widzę... Po podwyżce nie będzie smiesznieniby 1,5 za zakład ale ja chciałem po 10 wysyłać...
Arczibalik73, czy Twoja Iwonka wkleila skan piątki w Mini? Przestań czasami pier... głupoty.
Tutaj nie ma sensu pisać. Trzeba omijać czat. Niech piszą głupie elaboraty.
Ostatnio zapomnialem Ci jeszcze napisac ,co do naszej ostatniej rozmowy ,ze cyganki a bardzo ladne
O Heniu... Szacunco to komu zależy a jest radocha że komuś się udało.. Wirtualnie to też se mogę pomarzyc
Romki nie muszą się malować... Bo mają pochodzenie z Indiii swój urok
3 578 633. Henryk9 2019-05-25 (23:09) Oszukać przeznaczenie
Arczibalik73, czy Twoja Iwonka wkleila skan piątki w Mini? Przestań czasami pier... głupoty.
Henryk9 po 1 Iwonka nie jest moja bo ma meża a ja nim nie jestem, po 2 nie wiem czy wkleiła skan, z 5 w mini, po 3 nic nie wiem a co trafiła 5/5 w mini? , bo mi sie nic tym nie chwaliła, po 4 ostatnio pisałem ze osoby które chca sie podzielic z innymi wiadomoscia o wygranej wklejaja i pokazuja skan kuponu z wygrana, zeby sie uwiarygodnić, nie ma skanu wygranej taka osoba nie jest wiarygodna w to ze trafiła proste i logiczne chyba nie?uwierze jak zobacze
Henryk9 po 1 Iwonka nie jest moja bo ma meża a ja nim nie jestem, po 2 nie wiem czy wkleiła skan, z 5 w mini, po 3 nic nie wiem a co trafiła 5/5 w mini? , bo mi sie nic tym nie chwaliła, po 4 ostatnio pisałem ze osoby które chca sie podzielic z innymi wiadomoscia o wygranej wklejaja i pokazuja skan kuponu z wygrana, zeby sie uwiarygodnić, nie ma skanu wygranej taka osoba nie jest wiarygodna w to ze trafiła proste i logiczne chyba nie?uwierze jak zobacze
Ja dam skan mini do końca czerwca4/5 mini że Zawodzia Nekla... Tylko żeby maszyna dobrze podała a nie jak ostatnio... 3/5 czy 2/5
Tu raczej jest zabawa w mini... Ja np nie myślę o 5 mini bo to nierealne a 4 mini to mój sukces... Nawet w 3 miesiące gry choć gram 2 razy w tyg
Geam tylko za Zawodzia... Na parkowe lipachoć tam jest ostra Henia za maszynano ma czym oddychać... Ale ja wolę delikatne więc nie robią na mnie wrażenia.. Jak na Biedronce kropki
Tutaj nie ma sensu się chwalić bo nie wierni Tomasze chcą dowodów. Marta4, pan_tadeusz też wygrali dzisiaj w Mini, nawet celowo pomineli typowania w Mini. Wy chcecie by dać Wam gotowe pewniaki?
Nie lubię VW ale po obejrzeniu testów xc40 który jest dosyć plastikowy a ceny zaczynają się od 150 tys których i tak nie mam... Doszedłem do wniosku że wolałbym Tiguana który oferuje podobna ilość miejsca a Volvo padło na głowę chwaląc się że większość modeli to segment premium
Nie dał skana? a masz... weź se do grobu ten skan albo księdzu daj
Więcej wygrywam w EuroJackpota w Niemczech, na Słowacji, w Czechach i Szwecji, niż tutaj. Mowa o chybikach.
wątpię żeby oni w ogóle grali w realu wchodzą tutaj po to żeby trollować prorocy od siedmiu boleści
No.. Robi się drogoludzie wysyłają jak ja po 2,3 m
Lotto z maszyny jak kumulacja
Lotto z maszyny jak kumulacja
Też sądzę że większość bakjkopisarzy nie gra a pisanie o 50 czy 70 min z maszyny to fikcja... Jednak wyjątek Zbigniewskanu były gdzie brał 50 mini maszyna... Ja skromnie po 10 no dziś tylko 8...ale też gram różnie sobota, wtorek... Zależy jak lezy
Ksiądz Mateusz z serialu zarobił kilka milionów... Ten nie musi gracale gdzie my do niego
nie lubię kaczek
Jutro dzień mamy!!! {{nonono}pamietajcie
Ojców możecie mieć wielu, matketylko jedna
Ojców możecie mieć wielu, matketylko jedna