Wpisy 3 577 428 – 3 577 527
24 maja 2019 09:29 → 24 maja 2019 13:36, 100 wpisów
Drapek, trzeba się modlić o pogodę, dać na Mszę Święta. Zaprosić distojnikow, pomoże.
Kubraki to ileście tych piątek w lotto mieli w sumie? 30-40? Bo dzwonili do mnie z centrali, że w mieście w-wa nie padła wczoraj żadna, większość w raciborzu i rydułtowach była
Dusia, ja Jej nie bije. Jakbym śmiał. Ciebie Bytomianko bardzo lubię. Pozdrawiam.
Drapek, tylko gratulować Racibórz owi, Rydultowom i okolicom. Oni potrafią wybrać liczby od konkretnych Kubrsczkow, jak to czyni pewna portalowiczka. Dobrze, że wygrali. Mają swoje pptrzeby /spłacić komorników i Kruka/. Gratulacje dla Kubrsczkow za tak liczne trafienia nie tylko na portalu, ale i w realu.
26,64,33,59,53,47,30,49,48,40,60,
15,35,
15,26,30,33,35,40,47,48,49,53,59,
60,64
15,35,
15,26,30,33,35,40,47,48,49,53,59,
60,64
Drapek, gdy będziesz pisał głupoty, będą Was nawiedzac powodzie i inne kataklizmy weekendowe, które nawiedzaja tak często Podkarpacie. Poczytaj komentarze na Interii.
Kubraki idźta w pi..du tam skądżeście przyszli czyli z goldenlotto i raciborza i tam se piszcie te głupoty. Z nad wisłoki już się przemieściłem na ligocką- czekam w kolejce do kasy
W miejscowości Opoczno padła wygrana 18 504 558,20 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Bielsko-Biała padła wygrana 312 502,30 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
drapek jestem tolerancyjny ale czasami to kółko wzajemnej adoracji mnie wkurza
K13
Kubraki zaczęły się m.in. od niku jebaka22cm i dalej się mnożą jak chrabąszcze majowe
Kubraki zaczęły się m.in. od niku jebaka22cm i dalej się mnożą jak chrabąszcze majowe
ale czasami trzeba zrozumieć i wybaczyć ... trudne dzieciństwo , mama piła i biła , ojciec wysyłał po piwo , wikary na plebani też swoje zrobił ,
Prognoza pogody.
Północ Polski.
Południowy wschód i południe.
Północ Polski.
Południowy wschód i południe.

koniec na razie kącika humorystycznego czas się wyrychtować i wziąć za robotę
Gosia77 parę z tego co podałaś mam oby wpadły
Gosia77 parę z tego co podałaś mam oby wpadły
Dusia.
Kędzior.
W południe przyjdą burze znad Ukrainy.
W miejscowości Konin padła wysoka wygrana w zdrapce WIELKANOCNA GRA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Cienin Kościelny padła wysoka wygrana w zdrapce SZYBKIE 10
wczoraj raptem za system mini 3/6
słabo płacili bo 58 z groszami
słabo płacili bo 58 z groszami
Przeczytałem Ale się uśmiałem dlatego lubię Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
dusia
Forsami
Sneak
Wzajemnie
Wzajemnie
kedzior13
Forsami, myślę, że płaczesz bo szóstka przeszła Ci koło nosa.
Sebastian. Pozdrowka z Lodzi
Witam wszystkich
Karol jesteś w Łodzi?
Seba, pamiętasz wczorajszą relacje z podróży? Warto grać systemem.
Tak, teraz już w Łodzi.
Forsami z czego się uśmiałemś ?
Wiem że warto grać systemem ale niekoniecznie takim wysokim typu 9 10 11 lub 12 liczb
Musiał tak napisać. On płacze. Na nic się zdała wielokrotne info 'bonus dla Forsami".
Pozdrowka dla Kubraczkow za tak liczne trafienia w Lotto, Lotto plus i mini. Qbraczki gora.
Walczę cały czas o przywrócenie Bonusa
Monituję,piszę
Jakie znowu kubraczki O co wam chodzi z tymi kubeczkami chodzi o to że kubraczki trafiają czy nie trafiają nie wiem kto to jest ten kubraczek bo jest widziałem jednego kubraczka tylko A ilu wy piszecie że jest ich bardzo dużo ja nic z tego nie rozumiem
Ja przeważnie gram systemem na 8, 9 i 10.Wczoraj kupiłem ich kilka od Łodzi do Częstochowy
Karol i jak Ci poszło?
Wygrałeś coś?
Sebastian, jeśli ktoś trafnie wytypuje na portalu lub wygra, to grzmoty piszą, że to Kubraczki. Zazdroszczą.
To rozumiem Czyli jak ktoś wygra to z portalu to wtedy się nazywa kubeczkiem tak?
Piotrkowskie jest bardzo szczęśliwe.
Czyli jak ja wygram na przykład piątkę z Mini Lotto to od tej pory będę kubraczkiem tak ?
Kubraczkiem, ale ja nadal nie wiem dlaczego Kubraczkiem. Kubraczek jest na psa, kota, a nawet jest to odzienie nie tylko męskie.
A kto to wymyślił tą nazwę kubraczek dla tych co wygrywają?
Czyli rozumiem to w ten sposób ten który wygrał ma pieniądze na to żeby sobie kupić ubranie i wtedy nazywa się taki człowiek kubraczek tak?
Z tego co czytałem to kubraczkiem nazywają lub nazywali taką kamizelkę dzisiejszy bezrękawnik Zgadza się ?
Ja za ostatnią wygraną kupiłem sobie taki kubraczek Monclera fajny super.
Mogę dać skan tego kubraczka
Mogę dać skan tego kubraczka
Waldus witaj Brachu
Piona
Piona
Walduś uwazaj bo jak wygrasz to też możesz być kubraczkiem
co tu taka cisza?
już się wszyscy wygadali...
strona jest jak psycholożka
już się wszyscy wygadali...
strona jest jak psycholożka
W miejscowości Tarnów padła wygrana 50 000,00 zł w grze Keno