Wpisy 3 577 386 – 3 577 485
24 maja 2019 03:03 → 24 maja 2019 10:57, 100 wpisów
3 577 384. gonzaga 2019-05-24 (02:50) Scyzorykowo
Ale chyba na JSP się załapałeś???
na co sie załapałem? nie znam tego skrótu wyjasnij szerzej, to tak jak ostatnio spotkałem takiego kolege swojego jeszcze z podstawówki, a Że on jest troszke trunkowy i mieszka niedaleko mnie, a ja go tez sporadycznie widze na miscie, zapytałem sie go gdzie sie podziewa bo go dawno nie widziałem a on mi odpowiada, no albo jestem w domu, albo jestem w trasie, pomyślałem no kolega chyba wreszcie wzioł sie do jakiejs roboty, jak całe zycie nigdzie w polsce nigdy nie pracował,A TROCHE TYLKO W NIEMCZECH, a teraz jest w trasie, to chyba gdzies robi zapytałem wiec gdzie pracuje, a on mi odpowiada ze w POM pomyślałem jakas nowa firma powstała ja nic o tym nie wiem, i pytam go a co to jest za instytucja ten POM, i czy można tam coś zarobić ?a kolega mi odpowiada z usmiechem na twarzy to jest firma powolne obchody miasta a zarobki sa takie ile ktos Ci da albo nie da I sie dowiedziałem gdzie pracuje
Ale chyba na JSP się załapałeś???
na co sie załapałem? nie znam tego skrótu wyjasnij szerzej, to tak jak ostatnio spotkałem takiego kolege swojego jeszcze z podstawówki, a Że on jest troszke trunkowy i mieszka niedaleko mnie, a ja go tez sporadycznie widze na miscie, zapytałem sie go gdzie sie podziewa bo go dawno nie widziałem a on mi odpowiada, no albo jestem w domu, albo jestem w trasie, pomyślałem no kolega chyba wreszcie wzioł sie do jakiejs roboty, jak całe zycie nigdzie w polsce nigdy nie pracował,A TROCHE TYLKO W NIEMCZECH, a teraz jest w trasie, to chyba gdzies robi zapytałem wiec gdzie pracuje, a on mi odpowiada ze w POM pomyślałem jakas nowa firma powstała ja nic o tym nie wiem, i pytam go a co to jest za instytucja ten POM, i czy można tam coś zarobić ?a kolega mi odpowiada z usmiechem na twarzy to jest firma powolne obchody miasta a zarobki sa takie ile ktos Ci da albo nie da I sie dowiedziałem gdzie pracuje
ale ten kolega może sobie pozwolić na takie życie i trunki, był kilka lat w niemczech tam miał swoja firme , troche popracował na budowie , wyrolował kilku kolegów tam na kasie tu z polski,którym poprostu nie zapłacił za prace tam, zjechał tu do polski kupil mieszkanie sobie jeszczew kiedys za grosze , wyremontował załozył rodzinke i za swoim domem kupił taka działke kilka hektarów, i teraz niedawno sprzedał ta kilka chektarów pod budowe domków jednorodzinnych i wpadło troche kasiory do portywela kilka nascie tysiecy złotych za tą ziemie, żona dostała ta kase, wplaciła na lokate, i ona sobie pracuje, dzieci maja 500+ tez chodza do szkoly, a on pracuje w POM inni znajomi sie śmieje ze on nigdy nie trzezwieje ze dawno go nie widzieli trzeżwego no ja tez go nie widziałem w tym stanie dawno ale to nic wazne ze gosc jest z poczuciem humoru i ze gdy jest trzezwy moze w roku z 3 razy to jest dobrym ojcem bo nie powiem jesli chodzi o zone i o dzieci to dba o nich wszystkich bardzo, a dla innych nie jest szkodliwy wcale jak to inni trunkowidobra ide spac bo juz pożno jestjeszcze chwilke tylko zerkne w cyferki i sie klade wiec dobranoc wszystkim
nie geje tylko pederaści,nie romowie tylko cyganie,tak było kiedyś i tak się uczyłem,zmieniło się wszystko jak żeśmy weszli do eurokołchozu,komunistycznego tworu,dziwne,że normalni ludzie nie potrafią kojarzyć założeń byłego ZSSR z dzisiejszą tzw. unią kołchozową,gdzie głównymi założeniami są wartości komunistyczne i zlikwidowanie państw narodowych. Altiero Spinelli,jeden z budynków Parlamentu Europejskiego został nazwany na jego cześć,na cześć starego komucha,jak myślicie?,co nas czeka od tzw. UNNI,jeżeli takie doktryny będą wpajane ludziom w Europie i nam Polakom,którzy wielokrotnie doświadczali cierpień od tego totalitaryzmu zbrodniczego,zastanówcie się Polacy
Liczby podawane na czacie wchodzą czasem a czasem nie są bynajmniej nie tak jak wygrane baje 02,04,08,13,56,59,72,74,77,80
Witkagraliśmy słabobez jaj bez pomysłu a Kolumbia pokazała jak radzić sobie z naszą obroną której brakA podawanie piłki przeciwnikowi świadczy o głupocie naszych piłkarzyto nie jest okręgowa piłka by się poruszać trochę a drzwi otwierająca karierę dla młodych obiecujących kopaczy
Leżę chory i muszę się wypocic A myślałem że wczoraj od ręki gorączka ustąpiłaAle ona jak babcia przed konfesjonalemwpycha się na siłę
Dalem kotu troche karmy...kot zre.Nadleciaka sroka...Kot sie przestraszyl i sroka reszte zjadla
tomi sroki to agresywne ptaki , słyszałem o przypadku że parę zaatakowało kota i wydziobały mu oko
Gratulacje dla tych,którzy wczoraj wytypowali na profilach tak wiele trafnych liczb.Dzieki za piękne typy na fotkach.
https://sphoto.nasza-klasa.pl/55529886/10851/main/be1e172e09.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
forsami , emerycia
5 zakładów na promocje MM zobaczymy co los przyniesie
5 zakładów na promocje MM zobaczymy co los przyniesie
Portalowicze z dębicy, guudjera,żyrakowa,bobrowej uważajcie na wisłokę- mocno przybiera
Dusiu
Patrzę teraz na żywo na wisłokę- co najmniej od wczoraj przybrała o 1metr
Dziś nie gram, czekam na promocję 9 i 5 w mm
Patrzę teraz na żywo na wisłokę- co najmniej od wczoraj przybrała o 1metr
Dziś nie gram, czekam na promocję 9 i 5 w mm
Drapek, trzeba się modlić o pogodę, dać na Mszę Święta. Zaprosić distojnikow, pomoże.
Kubraki to ileście tych piątek w lotto mieli w sumie? 30-40? Bo dzwonili do mnie z centrali, że w mieście w-wa nie padła wczoraj żadna, większość w raciborzu i rydułtowach była
Dusia, ja Jej nie bije. Jakbym śmiał. Ciebie Bytomianko bardzo lubię. Pozdrawiam.
Drapek, tylko gratulować Racibórz owi, Rydultowom i okolicom. Oni potrafią wybrać liczby od konkretnych Kubrsczkow, jak to czyni pewna portalowiczka. Dobrze, że wygrali. Mają swoje pptrzeby /spłacić komorników i Kruka/. Gratulacje dla Kubrsczkow za tak liczne trafienia nie tylko na portalu, ale i w realu.
26,64,33,59,53,47,30,49,48,40,60,
15,35,
15,26,30,33,35,40,47,48,49,53,59,
60,64
15,35,
15,26,30,33,35,40,47,48,49,53,59,
60,64
Drapek, gdy będziesz pisał głupoty, będą Was nawiedzac powodzie i inne kataklizmy weekendowe, które nawiedzaja tak często Podkarpacie. Poczytaj komentarze na Interii.
Kubraki idźta w pi..du tam skądżeście przyszli czyli z goldenlotto i raciborza i tam se piszcie te głupoty. Z nad wisłoki już się przemieściłem na ligocką- czekam w kolejce do kasy
W miejscowości Opoczno padła wygrana 18 504 558,20 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Bielsko-Biała padła wygrana 312 502,30 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
drapek jestem tolerancyjny ale czasami to kółko wzajemnej adoracji mnie wkurza
K13
Kubraki zaczęły się m.in. od niku jebaka22cm i dalej się mnożą jak chrabąszcze majowe
Kubraki zaczęły się m.in. od niku jebaka22cm i dalej się mnożą jak chrabąszcze majowe
ale czasami trzeba zrozumieć i wybaczyć ... trudne dzieciństwo , mama piła i biła , ojciec wysyłał po piwo , wikary na plebani też swoje zrobił ,
Prognoza pogody.
Północ Polski.
Południowy wschód i południe.
Północ Polski.
Południowy wschód i południe.

koniec na razie kącika humorystycznego czas się wyrychtować i wziąć za robotę
Gosia77 parę z tego co podałaś mam oby wpadły
Gosia77 parę z tego co podałaś mam oby wpadły
Dusia.
Kędzior.
W południe przyjdą burze znad Ukrainy.
W miejscowości Konin padła wysoka wygrana w zdrapce WIELKANOCNA GRA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Cienin Kościelny padła wysoka wygrana w zdrapce SZYBKIE 10
wczoraj raptem za system mini 3/6
słabo płacili bo 58 z groszami
słabo płacili bo 58 z groszami
Przeczytałem Ale się uśmiałem dlatego lubię Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
dusia
Forsami
Sneak
Wzajemnie
Wzajemnie
kedzior13
Forsami, myślę, że płaczesz bo szóstka przeszła Ci koło nosa.
Sebastian. Pozdrowka z Lodzi
Witam wszystkich
Karol jesteś w Łodzi?