Wpisy 3 573 391 – 3 573 490
19 maja 2019 10:07 → 19 maja 2019 13:11, 100 wpisów
pasujesz na Kamczatkę razem z nimi, nauka radziecka zna takie przypadki
ładnie ci kupili kiełbasę wyborczą, masz pietruszkę po 15.99 zł
puść sobie piosenkę
Mniej niż ZERO
pasujesz
ładnie ci kupili kiełbasę wyborczą, masz pietruszkę po 15.99 zł
puść sobie piosenkę
Mniej niż ZERO
pasujesz
2 sprawa co ma pietruszka do rządzących cenę dyktuje rynek 3. Czereśnie są po 69 złotych to może teraz tego się czep
zaraz będzie w infoooooooooooo
wy przez 8 lat.................
sprzedawaliście po 2.99 - 3.99
a teraz my wiarygodni...... po 15.99
2 tygodnie temu
ON płaciłem 4,87 w Poznaniu
teraz 5.39 w Kołobrzegu
a to dopiero początek wzrostu cen
za chwilę dojdzie podatek handlowy uznany prze Brukselę
po nim dopiero wzrosną ceny, będziesz cienko śpiewał
truskawki sprzedają Z Argentyny jako polskie po 25 zł
wy przez 8 lat.................
sprzedawaliście po 2.99 - 3.99
a teraz my wiarygodni...... po 15.99
2 tygodnie temu
ON płaciłem 4,87 w Poznaniu
teraz 5.39 w Kołobrzegu
a to dopiero początek wzrostu cen
za chwilę dojdzie podatek handlowy uznany prze Brukselę
po nim dopiero wzrosną ceny, będziesz cienko śpiewał
truskawki sprzedają Z Argentyny jako polskie po 25 zł
ooo sa i liczby a juz byla obawa ze to strona z warzywniakiem 42 69 25 4 odwrocone 87 daje 78 jest i 15 02 03 dzieki wezme pod rozwage
kto sprzedaje i w czyich rekach jest rynek hurtowy warzyw i owoców a praktyki z napisami Polski produkt wiadomo stosują jakie sieci wiec się nie ośmieszaj bo to nie twój level
Tuby na nie to tvn nie to tuba partyjna nie nie rozumiecie czy nie
Ręce zacierac kupowac ziemie i se uprawiac ale sie nie chce bo to sie jest zmeczonym i bedzie taniej
wreszcie konstruktywna dyskusja , a nie pianie o milionowych wygranych na stawce przez klony kubraczków
Dobra... Dziś nie gramtylko nieszczęśliwe linie 1 zdrapka i 1 pelikanna mecz
Witam wszystkich niech moc pietruszki bedzie zwami czym droższa tym wieksza moc z wami
Pietruszka działa moczopędnie.. więc dla starszych panów emerytów cena pietruszki jest istotna , bo problemy z prostatą się zaczynają ....
kedzior zawsze to jakas odmiana bo tamtym to rybka nie smakuje a teraz panowie i panie po pewniaczku i wysylamy czy tez po maluszku
od siebie wtrącę że idą podwyżki cen , i skok inflacji ( za kwiecień była największa od paru lat ) , ci co mają kredyty niech uważają bo skoczy oprocentowanie od polowy roku
A niech drożeje wojne przeżyliśmy co to podwyżki starsza pani miała raka zaczeła jeść sam piasek i choroba znikła i teraz je tylko piasek
ida bo na cos brakuje lub komus na cos ale cii o liczbach mialo byc mewa sie zdecydowala na forum polatac temacik zalozyla moze ktos cos dobra lece piekna pogoda nie ma spania w scianach murach siedzenia papa
Więc nie dziwcie się biednemu emerytowi, nie stać Go na zakup paru kilogramów pietruszki , miesięcznie
No tak wczoraj kilka godzin na działce i dzis tez ide piekne czasy nastały z obecnej władzy działke se kupiłem i mieszkanie a wstecz tylko beton
Mulag posłuchałeś Bronka zmień prace weź kredyt kup mieszkanie
USA:
MM - 367 000 000.
PB - 288 000 000
............................
EJ ---> 21 000 000 euro lub 90 000 000 zł.
MM - 367 000 000.
PB - 288 000 000
............................
EJ ---> 21 000 000 euro lub 90 000 000 zł.
Jakie społeczenstwo było taki prezydent na szczęście społeczeństwo zmądrzało
Znikam do końca grudnia. Proszę dostarczać mi dużo pietruszki umiłowani Plocczanie.
Pietruszka droga bo byla susza a pietruszkę uprawia sie głównie w Polsce Pole stoi odlogiem a zarobilbym fortunę tylko ze na glinie ciężko rosną warzywa
Kup se polę i se uprawiaj nie na gotowe ewentualnie ci sprzedam za prawie za połdarmo za 45 zl za kg
Pietruszka:korzeń - moczopędny,stosowany jako "smak" do zup,pokrojony w kostkę urozmaica sałatki,utarty na tarce pomocny w leczeniu obrzęków,stanów zapalnych,użądleń owadów,różnych schorzeń skóry.
Przy biegunkach: gotować na małym ogniu 25 gram korzenia pietruszki,10 gram kory dębu i garść soczewicy,przefiltrować,pić filiżankę rano i wieczorem
Mikstura działa kojąco nie gada się głupot
Przy biegunkach: gotować na małym ogniu 25 gram korzenia pietruszki,10 gram kory dębu i garść soczewicy,przefiltrować,pić filiżankę rano i wieczorem
Mikstura działa kojąco nie gada się głupot
Tyle czas na dwór choć u nas sie mówi pole, nie lekajcie sie podwyżek były i będą zawsze nie ważne jaka ekipa rzadzi przeciez czasy socjaizmu sie skonczyły rynek decyduje o cenach cos tam rząd moze wpływac oczywiście ale tylko czesciowo a maj to szczegolnych miesiąc dla warzywek w rolnictwie.
No ja mam za darmo bez sadzenia jedną roślinę mlecza tylko musze zrywać a konsument czeka w klatce a płaci mi radością i miłością wcina az sie uszy ruszają
Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy w porównaniu z T. S. jest na dalekim miejscu. Tylko za wczorajsze zakłady Lotto T. S. zarobił prawie 18 milionów, plus podatek od wygranych. Ładna kwota.
3 573 444. Mulag 2019-05-19 (11:14)
No ja mam za darmo bez sadzenia jedną roślinę mlecza tylko musze zrywać a konsument czeka w klatce a płaci mi radością i miłością wcina az sie uszy ruszają
Legia i Lech o 18...to jest chorebo Piast nie może grać na remistylko wygrać... A Lech mu w tym pomozewystawiając młody sklad
Codziennie jem orzechy wloskiena mózg... tylko co mi po kich jak gram z maszyny
witam
29,37,40,45,61
14,27,44,52,56
14,27,44,52,56
U mnie rogatki na przejeździe są uszkodzone... Stoją 2 duuuze stopy.. Po obu stronach... Dzis na 10 kierowców... Tylko 2 zatrzymało się jak na stopie... Reszta glupkow zwolniła a gość z rs3... Przeplynal przez przejazd
5,15,18,23,24,37,46,50
Fornalik Waldek jesteś wielkito ja kibic Lecha tak pisze12 5 meczy wygranych pod rząd
ale upał ale grzeje tylko na chwilkę ugasić pragnienie ale upał ale pięknie ale fantastycznie
większą połowę życia prześpisz na nockach śpisz cały dzień przed drugą też śpisz po pierwszej też oj oj może jakieś dodatki magnez lub coś innego
85 % czasu PiS
10% czasu Po
Wiosna i Kukiz wcale nie są pokazywani albo w wycinkach
To się nazywa sprawiedliwość według Kaczyńskiego
10% czasu Po
Wiosna i Kukiz wcale nie są pokazywani albo w wycinkach
To się nazywa sprawiedliwość według Kaczyńskiego
A kiedyś mówił kto ma media ten ma władzęwięc nie głosuje na nich
każda władza która wygrywa musi mieć przekaz do ludzi tak zwaną tubę informacyjną
Życzę sobie 10/10 w Multi Multi na 14:00 i 21:40 Mini i Ekstra Pensja