Wpisy 3 573 235 – 3 573 334
18 maja 2019 23:18 → 18 maja 2019 23:59, 100 wpisów
Mama mi to czytała
Okraska ok zagram tylko w co ?
Już czytałem to 111 razy
Forsami opowiedz bajkę i idę spać
Forsami obojętnie jaką i idę spać
Sebastian, jak mogłeś czytać 111 razy, gdy stałe jesteś na Zielonej?
na piechotę mam do Nowej Dęby 11 coś godzin czyli nie dużo choć tyle piechotą nie szedłem najdalej tam i z powrotem to 30 km
W przerwach właśnie to czytam
Na dziewczyny pójdę jutro
Jutro będzie ładna pogoda i do tego Maj
Sebastian, poczytaj listy Adama Mickiewicza do Jerzego Walldorffa. Ciekawe.
Mulag Nowa Dęba ta na Podkarpaciu nie tam gdzie poligon rozumiesz czy g..rozumiesz
co to jest Mongołowie z Azji szli do Polski bez problemu przecierali szlaki i walczyli
Seba to wymeczony bedziesz jak pojdziesz do pracy w poniedzialek?
Forsami on rozumie tyle co Wieczorek i Głuch
mylisz sie Forsami wiem gdzie jest ale na piechotę tyle wyjdzie rozumiesz czy gówn .. rozumiesz
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i ŻADNA INNA
Wojtt dam radę spoko
W Nowej Debie ostre cwiczenia sa teraz ,wojsko z kilku panstw jest
My młodzi my młodzi nam dziewczyna nie zaszkodzi. Więc bawimy się z dziewczynami do samego rana bo dziewczyna jest kochana
Okraska już jadę
Mulag będzie szedł autostradą od Debicy A 4 weźmie na plecy i dojdzie jemu księżyc nie zajrzy w
Bylem w grudniu w iwoniczu pizdzialo i tyle zima jakiej dawno nie widzialem
co przegrałeś Forsami z TS game over to chyba już się przyzwyczaiłeś to rutyna
nastąpił bez wątpienia 1949 czerwiec prawie albo już lato co do tego nie ma wątpliwości
Powinieneś pamiętać. Tam. Urodziły się bliźniaki Bolek i Lolek.
Powstanie Fabryki Samochodów Ciężarowych Starim. Feliksa Dzierżyńskiego
Mulag to chyba nawet przed wojna powstal Star nie wiem dokladnie?
z tego co pamiętam w tym samym roku czyli 1949 roku Starachowice-Wiebrznik zmienione na Starachowice
zawsze nam dawała na kliszy te rysunki i jak rysować po tej kliszy i farby Tylko przelotnie w trasie ale nie byłem tak by posiedzieć poczuć klimat
witam
ts dzisiaj nie był hojny
żadnych głównych wygranych nie dali
No tak tyle pięknych miejsc jest w Polsce jest co zwiedzać zobaczyć nie trzeba zagranicy i tak życia nie starczy by wszystko w Polsce zobaczyć. Jestem Podkarpacia takie pogranicze z Małopolską kiedyś Małopolska ale od reformy Podkarpacie
dwa Miasta Tarnów i Dębica moje jeden z Małopolski a Dębica już podkarpackie
dla tego pisałem że na piechotę 11 coś godzin autem 58 do Nowej Dęby