Wpisy 3 573 135 – 3 573 234
18 maja 2019 22:37 → 18 maja 2019 23:18, 100 wpisów
Wojtt tylko wirtualnie po zabiegu jestem...d..a boli jeszcze po zastrzyku z drugiej strony szef na udzie
Warto grać na 2 losowania systemem. Skan w profilu. Możecie grać tymi liczbami.
Kumulacja Lotto: 17 000 000 zł
Jana Wasze skany nie patrzę bo później się okazuje że to coś innego
Kilka osób obiecało skany z dużymi wygranymi i czekałem godzinami a skanów jak nie było tak nie ma
Ja jak mówię że dam skan to daję i tyle
Wojtt
W Lotto 2/6
Lotto Plus 2/6
Mini 2/5
Lotto Plus 2/6
Mini 2/5
by miny tych co chcą skana opadła po zobaczeniu nie zły mają ubaw
Napisałem
Niektórzy wygrali i dla nich
nie ma opcji wygrania jedynie zwroty dla uwiarygodnienia kasetka z pieniędzmi dla TS ma się zgadzać i więcej niż podaj oficjalnie ale policzcie sobie sami ilość kolektur w całej Polsce, oczywiście oni podają ile było zawartych zakładów, ale nie trzeba w to do końca wierzyć bo są zmniejszona ilość już mi to mówiła jedna z pań z kolektury, ale nic bawimy się dalej karawana jedzie dalej
Mulag to jest Marność nad marność powiadam wam marność to wszystko jest marność
Nie idę na mecz
dokładnie jak pisał wielki poeta Kotlet Schabowy w swojej twórczości
jak anty gram i wygrywamy zwroty jak zawsze przecież to jest przewidziane że tylko to
Przez kogo?
Mulag to jak ja wczoraj w Ekstra Pensja 2/5 zobacz na profilu i w realu to samu zwrot żeby tak co więcej to już
Mulag ja mam kupony ważne do Mini Ekstra Pensja Multi Multi z Plusem i Lotto z Plusem może być
ważne po kupieniu i znów kaska na zakłady i znów ważne z tym że wygranej jak nie ma tak nie ma
jak kto chce wygrać dużo pieniędzy ...niech postawi jutro na Piasta
Mulag przecież tu nie chodzi oto by wygrać takich marzeń jak tu nigdzie indziej nie kupisz (tylko oto chodzi by gonić króliczka) rozumiesz czy ....rozumiesz
gonić z tym że króliczka już nie ma tylko skrzat ucieka z naszymi pieniędzmi
Jak Piast jutro przegra a Legia wygra to Legia będzie mistrzem
Mulag uwolnij te świnke sam pomyśl sobie jak Ty się czujesz na swoim M4 a ona co ma zrobić
Wolę jednak aby Piast był mistrzem bo lepiej gra od Legii
Johno za Piasta płacą 1,42 i
ale Forsami nie wiem jak u ciebie ale w tamten Piątek kosiłem trawę a dziś sobotka a trawy w cholerkę znów dziś kosiłem, przez te deszcze tak rośnie już trzy razy koszę w maju
Zasadź dużo pietruszki to zarobisz dużo pieniążków kupisz sobie złote zęby wystające z gęby
Mulag posadź żelazko bo jak sadzisz miętę to masz zawsze ciuchy zmiente a żelazko to masz ciuchy uprasowane na płasko
kupić se 1 hektar ziemi i za pierd... w ziemi zobaczyć co to praca ciężka
Wojt piszesz żeś z Podkarpacia z jakiego miasta chcesz czy nie toś jest nasz Ziomal..
Wojtt pietruszkę w lesie
ja to pokochałem ziemia ten zapach ziemi zapach trawy i ogólnie wszystkiego w przyrodzie
To Ci ją wyrwą
Nie widziałem tak drogiej puetruszki
Okraska gdzie zapraszasz ?
Forsami i co było z tą rzepką dalej ?
Okraska A kiedy ?