Wpisy 3 572 879 – 3 572 978
18 maja 2019 15:40 → 18 maja 2019 21:20, 100 wpisów
Naładujcie telefony i latarki bo może nie być prądu
Magda.
dobrze że ja korzystam z Noki na klawisze trzyma 7 dni z mocnym gadaniem
Zachód Polski do wieczora bez deszczu.
3 572 883. Wędrowca netowy 2019-05-18 (15:44)
Wędrowca a świeczki mogą być zapałki zapalniczki ewentualnie dwa kamienie
Gosia.
kiedyś moi sąsiedzi nie mieli świeczek jak zgasło świeczki to zapalili...znicze...i było klimatycznie....
Uważajcie.
Chmura burzowa ma wymiary:
200 na 300 km.
Chmura burzowa ma wymiary:
200 na 300 km.
Postawcie swoje autka na wzniesieniach bo mogą popłynąć do Bałtyku.
To tyle na temat pogody.
3 572 892. magda 2019-05-18 (15:54) Żeby wygrać trzeba grać!!!
kiedyś moi sąsiedzi nie mieli świeczek jak zgasło świeczki to zapalili...znicze...i było klimatycznie....
tak klimatycznie na pewno ale znicz się dłużej pali i zawsze co pomysł to pomysł i niegłupio też
tak klimatycznie na pewno ale znicz się dłużej pali i zawsze co pomysł to pomysł i niegłupio też
3 572 897. Gosia__77 stawiam na deszcz wygranych i kasy
Wszyscy w mapkach lub punktach Lotto że taki tu spokój. Może jakaś podpowiedź co skreślić żeby wygrać.
3 572 910. Gosia__77 2019-05-18 (16:22)
arczibalik73 co tam u Ciebie?
Jak zdrowie?
Gosiu nie czuję się zbyt za dobrze ostatnimi dniami, ta cholerna cukrzyca daje mi ostatnio po palić wszystko mnie boli, nieraz jak wyjdę gdzieś do sklepu to nie wiem nawet czy wrócę , często brakuje mi tchu i czuje się jak taki 80 z chorowany dziadek, nie obrażając dziadków,k nigdy tak nie miałem nieraz nawet czuje kłucie w klatce piersiowej i kłocie w sercu, wtedy muszę usiąść gdzieś na chwilke, a na ulicy wstyd jak diabli, bo chodza młode panienki, noi tez starsze osoby obserówuja ludzi, a tu człowiek ledwo idzie, ktoś jak cie niezna i widzi np, ze idziesz a toba miota po chodniku to gada o znów się napił następny, bo tak ludzie reaguja na osoby które ledwo chodza zaraz uwazaja ze to jakiś pijus jest, ale nikt niepomyśli ze to moize byc ktoś chory, dlatego jak sie bardzo zle czuje to nie wychodze nigdzie tez,
arczibalik73 co tam u Ciebie?
Jak zdrowie?
Gosiu nie czuję się zbyt za dobrze ostatnimi dniami, ta cholerna cukrzyca daje mi ostatnio po palić wszystko mnie boli, nieraz jak wyjdę gdzieś do sklepu to nie wiem nawet czy wrócę , często brakuje mi tchu i czuje się jak taki 80 z chorowany dziadek, nie obrażając dziadków,k nigdy tak nie miałem nieraz nawet czuje kłucie w klatce piersiowej i kłocie w sercu, wtedy muszę usiąść gdzieś na chwilke, a na ulicy wstyd jak diabli, bo chodza młode panienki, noi tez starsze osoby obserówuja ludzi, a tu człowiek ledwo idzie, ktoś jak cie niezna i widzi np, ze idziesz a toba miota po chodniku to gada o znów się napił następny, bo tak ludzie reaguja na osoby które ledwo chodza zaraz uwazaja ze to jakiś pijus jest, ale nikt niepomyśli ze to moize byc ktoś chory, dlatego jak sie bardzo zle czuje to nie wychodze nigdzie tez,
póki człowiek jest młody i zdrowy to lata wszędzie i truje się różnymi specyfikami, jak nagle zachoruje i straci zdrowie to wtedy,nagle wielkie halo ,a ja zawsze pytam tych co ćpaja i pala to gówno po co Ci to, po co palisz ,pijesz, po cholere Ci te dopalacze , przecież sam sobie marnujesz zdrowie, i robisz z siebie durnia przy tym po alkoholu, jak komuś powiesz że nie pijesz i nie palisz wcale to patrzą na Ciebie jak na jakiegoś głupiego i jak z kosmosu, nie wiem uwarzają że ja ktoś nie pije to jakiś chyba nawiedzony jest, jak nie robi tego co wszyscy inni robią
Arczibalik73, niektóry byle co że re, byle co wypije, i go nie dobijesz. Wzorowy ojciec padnie na ulicy. U mnie poszli na drogi świat w wieku 32,26, 15,38,48,52 lata, wszyscy w maju
Nie będę się rozpisywał bo pasterz z Zielonej Laczki / wiadomo jaka opcja/, zablokuje.
wiadomo wszystko jest dla ludzi ktoś powie, tak to się zgadza,miałem kiedyś fajna kolezanke i kolegę to było małżeństwo nie dawno dowiedziałem się ze strasznie zolą, nie wiedziałem wczesniej nic
ze tak dają sobie do wiwatu, co tydzień było rożno u nich na działce, nie minęło kilka tygodni odeszli z tego świata jedno po drugim niespełna kilka dni ich dzieliło miedzy śmiercia jednego i drugiego,i po co mogli żyć jeszcze długo, koleżanka miała 45 lat, wychowywała sie zemną od dziecka,byliśmy jak rodzina, kolega 46, ale tak to jest jak ktoś lubi alkohol i nic pozatym nie widzi,ja jestem wrogiem alkoholu i wszelkich używek,
3 572 926. Byczekk89 to prawda jak piszesz, to faktycznie tragedia jest jak w taki wieku odchodzą przez głupotę, ja co róż kiedy idę ulica do sklepu widzę nekrologi młodych osób młodszych ode mnie, którzy odeszli,sa to też i niektózy moji dobrzy znajomi a nawet i koledzy , teraz jest sezon na młodych, widze chyba, bo coraz to młodsi albo popełniaja samobójstwa albo sie zapijają,
ze tak dają sobie do wiwatu, co tydzień było rożno u nich na działce, nie minęło kilka tygodni odeszli z tego świata jedno po drugim niespełna kilka dni ich dzieliło miedzy śmiercia jednego i drugiego,i po co mogli żyć jeszcze długo, koleżanka miała 45 lat, wychowywała sie zemną od dziecka,byliśmy jak rodzina, kolega 46, ale tak to jest jak ktoś lubi alkohol i nic pozatym nie widzi,ja jestem wrogiem alkoholu i wszelkich używek,
3 572 926. Byczekk89 to prawda jak piszesz, to faktycznie tragedia jest jak w taki wieku odchodzą przez głupotę, ja co róż kiedy idę ulica do sklepu widzę nekrologi młodych osób młodszych ode mnie, którzy odeszli,sa to też i niektózy moji dobrzy znajomi a nawet i koledzy , teraz jest sezon na młodych, widze chyba, bo coraz to młodsi albo popełniaja samobójstwa albo sie zapijają,
dobra na razie wszystkim uciekam do jakiegoś sklepu coś kupić na niedziele jest taka piękna pogoda trzeba to wykorzystać bo aż żal aby w tak piękną pogodę siedzieć w domu, wszystkim zaś zycze wysokich wygranych i dużo zdrowia
Lotto plus 2 zakłady wysłane w mini 4 w multi 1x6 1x10 własne i 1x8 z plusem i 1x8 w 3 miastach jakoś tak wyszło taka pagada się latalo
Witam wszystkich
Dziś sobota i jest do wygrania około 14 milionów w Lotto
Teraz pytanie
Gramy czy czekamy na wyższą kumulację?
Gramy czy czekamy na wyższą kumulację?
No to na sloneczko z ludźmi posiedzieć przy ble grilu nie cierpię tego ble
Nie czekaj, graj. Dzisiejsza kumulacja pracuje dla generałów z Poznania, Torunia i Wroclawia
3 jednakowe zakłady, systemowe na 12 liczb zostały wysłane w w/w miastach.
Szczęśliwe liczby to:
7,8,10,12,14 16,21,25,26,28, 32,33 34,38,39 41,42, 46, 48,49
Tutaj są liczby na lotto, Lotto plus, mini, ekstra pensje i na piątkowe losowanie EuroJackpot
7,8,10,12,14 16,21,25,26,28, 32,33 34,38,39 41,42, 46, 48,49
Tutaj są liczby na lotto, Lotto plus, mini, ekstra pensje i na piątkowe losowanie EuroJackpot
lewy stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
"lewy" - jak tak będziesz podchodził i myślał to pewnie, że nie wygrasz i dlatego nie wygrywasz
A ja się cieszę z odpadówmiliony dla milionerówmi wystarczy spokojne życie i zabawa z toskiem
Nic z tego nie wiemczy patrząc na wykres zdrapki gdzie podane są możliwe wygrane np od 20 zł znaczy że te małe już zostały otwarte
Dobra nakręciłem więc
Ekstra pensja 420 000 wygranych zostało po 20 zł A na kwotę 10 zł i 5 zł nic nie wpisano o to mi chodzi
Ekstra pensja 420 000 wygranych zostało po 20 zł A na kwotę 10 zł i 5 zł nic nie wpisano o to mi chodzi
Dzisiaj o godz. 20:13:13 w Poznaniu zostanie sprzedany zakład Lotto, w którym będzie szóstka. Kolektura przy ul. Jaracza. Natomiast na Lotto plus już został sprzedany w miejscowości Mosina.
"""""Po blisko 2 latach od wprowadzenia Eurojackpot w Polsce, również nasz kraj doczekał się głównej wygranej w tej grze!""""
to że w polskiej kolekturze padła wygrana EJ
wcale nie znaczy, że to wygrał Polak czy Polka
jest to gra przecież międzynarodowa
więc, mógł wygrać ktoś, kto aktualnie przebywał w Polsce
i jest jej stałym graczem
to że w polskiej kolekturze padła wygrana EJ
wcale nie znaczy, że to wygrał Polak czy Polka
jest to gra przecież międzynarodowa
więc, mógł wygrać ktoś, kto aktualnie przebywał w Polsce
i jest jej stałym graczem
A szczęśliwe linie... Brakowało trefl i klucz by 4 pozycje zostały wygrane i kicha
Emeryt i jakie plyną z tego wnioski ?
Cześć
Co robicie ?
Tomi to super
Tomi dziś Mini dobrze płaci w niedzielę niecsle6200 tyś zł
Niecałe 200 tyś
Tomi i co sobie kupisz za 20 zł?