Wpisy 3 571 433 – 3 571 532
16 maja 2019 17:42 → 16 maja 2019 20:11, 100 wpisów
Seb grasz?
Gram
A Ty ?
S dziś mam wsio nach po drodze
Lecę
zależy sławek ostatnio z 20 dyszki wzięłam nr 11 była wygrana potem 9
też była wygrana potem 1 też
Wczoraj za 2 dyszku nr 10 pełna nr 8 pełna nr6 pełna nr 2 pełna nr 4 pusty
też była wygrana potem 1 też
Wczoraj za 2 dyszku nr 10 pełna nr 8 pełna nr6 pełna nr 2 pełna nr 4 pusty
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie:
Blisko 200 000 000 wygranej w Eurojackpot w Polsce !
Blisko 200 000 000 wygranej w Eurojackpot w Polsce !
u mnie brak wygranych w multi strajk tra dalej
dziś tylko dl+ i mini zdam przed pracą
dziś tylko dl+ i mini zdam przed pracą
Szostka wędruje do Poznania. Rzeszów 6 w Lotto plus. Raciborz 5 w Mini, system 6.Dolny Śląsk też Mini. NOWA DĘBA, czekać na swój dzień. Warszawa, 2 trafne w Mini i 3 oboki.
No w szoku jestem... Trza brać po jednej zdrapce i patrzeć z jakiej serii... jutro może extra pensje
Gosiajakie bierzesz zdrapki po 5 zł? ja zielony... Nawt nie wiedziałem jak zdrapka się nazywapomyliłem linie z pensja
Tomi nie doradzę Tobie...
zawsze bierz taką zdrapkę według siebie...wygrane naprawdę różnie się rozkładają...
zawsze bierz taką zdrapkę według siebie...wygrane naprawdę różnie się rozkładają...
Extra pensje i super 7 wezmę na próbę by zobaczyć jaka serię maja
W zdrapki znak zodiaku 2 razy miałem po 100000 zł. Waga i Skorpion, ale to 3 lata wstecz. W Lotto plus miałem szóstkę. Ciekawa sprawa. Kolega kupił, aklad na chybił trafił lotto plus, przesłał mi SMS foto kuponu. Wysłałem jako swoje. Obydwaj mieliśmy po milione.
Gdy sprzedawała mi zdrapke, mój wybór, zdrapka upadła na podłogę. Chciała mi dać inna. Zaprotestowalem. Poch2alilem się zdrapka. Facet za mną, wykupił resztę zdrapek.
Wybierajcie zdrapki sami. Nikt nie będzie decydował o Waszym szczęściu.
General... Bo całe paczki to mitgdyby choć na + 20% były wygraneludzie by nie grali tylko paczki zdrapek braliale tak nie jest... Jeden ma fuxa inny bierze 10 i 1 zł wygrywa
Szustaka w Lotto wędruje dziś do mnie a nie do erotomanów gawędziarzy kubraczków i ich klonów opowiadających bajki ile to nie na-wygrywali
Kedzior13, masz gwarantowane 12 liczb, na lotto i lotto plus. Na 100% trafisz...... oboki.
aurum argentum orationem silentium -- dlatego nie odniosę sie do tej wypowiedzi do losowanka
Piast mistrzem i basta
Nie ma lepszego nad Piasta
A Lech Legii nie trawi
Rozdaje kartysię bawi
Nie ma lepszego nad Piasta
A Lech Legii nie trawi
Rozdaje kartysię bawi
A kedziortu zbierają same kokosy
A wytrwały gracz... Dalej chodzi bosy
A wytrwały gracz... Dalej chodzi bosy
Zdrapka dala 75 zł.Jest na granie
Skan w profilu.
jacunn
Gosia__77
Też za Twoją zdrapkę.
Też za Twoją zdrapkę.
3 571 488 >>> nie mam nic przeciwko >>> zadowolę się 6/6 Lotto +
https://www.youtube.com/watch?v=AA5WzjBwWiI
https://www.youtube.com/watch?v=AA5WzjBwWiI
golanonim
Forsami
Doktor2p
Ego:Wiedza =
Magda, jest doktor2p, psychiatra,psycholozka, nawet dwóch księży i sic...grabarz też jest.Mozna się załapać.
Magda, u mnie jest pogoda
Tak Magda trzeba lać tego cebra jak z cebra bo to już jest przesada takie zimno niedługo jesień jak nie teraz to kiedy to ciepło
Forsami, gorąco będzie o 21:44
W 2010 r.caly maj taki był.
Magda, u mnie jest teraz 24 na plusie
Nie pamiętasz tego paskudnego roku?
U mnie minęła 14:10. Domikana 34 a nie 24 stopnie