Wpisy 3 571 333 – 3 571 432
16 maja 2019 14:27 → 16 maja 2019 17:40, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Nawet nicku nie potrafi poprawnie odczytać.
Super
Dzis seba lipa spisali nasze liczby z profila dlatego nieposzła ani jedna
Nawet trzon h..... strzelił
Ja mam stały, dóbry trzon. Jestem zadowolony. Nie zawsze wchodzi, ale gra.
3 571 285. Roamer22 2019-05-16 (14:07) Hawaje
Wtedy miałem 3 razy 8/9, dzisiaj 5 razy 8/10
Ja na kartce mam 10/10
Wtedy miałem 3 razy 8/9, dzisiaj 5 razy 8/10
Ja na kartce mam 10/10
Roamer22 profil 0/10
Jesteś mistrzem w obokach
0/10
0/10
Kombajn my typujemy na 21.40
Te liczby mają wejść wieczorem
Jestem teraz w banku
Witam
25,35,38__7,22,40__12,14,36_
_9,59,66__34,37,64__9,40,63__
53,64,74
25,35,38__7,22,40__12,14,36_
_9,59,66__34,37,64__9,40,63__
53,64,74
Mioduski chce by Lech pokazał jak się gra Ale kibice wiedzą że Lech o nic nie walczy więc warto zrobić wszystko by Piast był mistrzem bo kto lubi Legie?
Kupiłem system na Mini na 12 liczb:
2,3,6 19,20, 21,24,26,27,31,34,38
2,3,6 19,20, 21,24,26,27,31,34,38
1 mini kulawy mam tylko upadłem nisko muszę uczyć się grać po 2 może 3 mini jak już gram
Kombajnlotto, znasz dobrego lekar, a? Czy musisz komuś dogadywać? Te wartości są wyniesione z domu rodzinnego?
Znaw dużo wspaniałych kolegów z uczelni, i nie tylko. Polacy są wspaniali, ale tutaj napotykam na ludzi z.... Pozdrawiam. Powrotu do normalności życzę Panie Kombajnisto. Niebawem żniwa.
Gonzaga, czy na Golden blyszczysz, że pouczasz?
Dziennie jakieś nowe niki tu ,różnorodnie tu jak w środowisku lgbt
Trest everyone seriously.
Do not be a denuncjany
Jacunn, you are from Radzionków?
Take care of yourself
I love you Poles.
Prąd o kilkadziesiąt złotych w górę od nowego rokudają 40 zł biorą 50 zł
Files to Africa. GOODBYE!
I have a good lott app. I have good results.High wins
Wiemy ze znasz ang ale możesz po polsku albo zamilknij na zawsze
w gołańczy woj wielkopolskim widziałem przez kilka sekund ufo na wiatrakami.
Gdzie w Polsce mogę się ubezpiczczyć na wypadek kontaktu z ufo ?
Gdzie w Polsce mogę się ubezpiczczyć na wypadek kontaktu z ufo ?
to samo by było za poprzedniej Donaldowej służbie niby dla nas wszystkich he he z tym że tu coś skapnęli ludziom a tam podwyżki i nic więcej nie ma pieniędzy i nie będzie dla społeczeństwa raczej, lepiej nie będzie tylko gorzej. Witam Wszystkich
jeden po angielsku drugi po niemiecku a jeszcze kolejny po chińsku i po języku marsjańskim
to nie ufo choć tak wyglądało to nowa technologia a dla ludu ufo czyli zjawiska nie wyjaśnione
szczególnie badania, eksperymenty, z pewnością nigdy nie wyjdą na jaw wszystkie tylko nie liczne
kiedyś w telewizji mówili że USA i Japonia dają na świat kilka procent swojej technologi a resztę ponad 90procent mają w swoich bazach bunkrach czy gdzie tam jeszcze.
co jakiś czas wypuszczają ułamek tego co mają a nawet tak sobie myślę filmy wymyślone ileś lat temu bajki dla dorosłych tam była technologia której nie znał nikt dziwne że jest już w naszych rękach u przeciętnego Kowalskiego trochę to dziwne ktoś coś sobie wymyślił i nagle staje się to rzeczywistością, tak oglądałem filmy z lat 60 czy 70 czy nawet 80
czyżby ktoś to miał i używał a miliardy ludzi nie ? Tego nie wiem czy to prawda czy nie ale zastanawia do myślenia
wszystkie filmy zdjęcia w internecie o ufo są nie wyraźnie, oddalone, itp. nie widać tego ufo tak wyraźnie jak widzę samochód na ulicy, toteż jest dziwne, mimo że jest 7-milardów ludzi na świecie i jest wiele sprzętu co robią fotki filmy.
Mulaq
Największym paradoksem jest to-że cały postęp wynika z lenistwa
Największym paradoksem jest to-że cały postęp wynika z lenistwa
chciałem zrobić zdjęcie ale obiekt uniósł się z wielką prędkością w górę.
w pewnym stopniu na pewno tak, oby sobie ułatwić życie jak najmniej się ruszać itp i przyjęty wygląd kosmity przez ludzi stanie się rzeczywistością a kosmitami my będziemy choć w zasadzie dla innej nacji jeśli tak określę to takim słowem my będziemy, zmieniamy się wyglądowo to co jemy jak żyjemy co wdychamy jak myślimy
W stopniu zasadniczym!
Gdyby nie lenistwo(chęć ułatwienia sobie życia)...to byśmy do tej pory siedzieli przed jaskinią-łupiąc kamienie
Gdyby nie lenistwo(chęć ułatwienia sobie życia)...to byśmy do tej pory siedzieli przed jaskinią-łupiąc kamienie
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie:
Blisko 200 000 000 wygranej w Eurojackpot w Polsce !
Blisko 200 000 000 wygranej w Eurojackpot w Polsce !
Gosiu
Jak w ruskim banku...Chyba,że nas...łupną!
Chyba quva nie wyjdę!!!
Jak w ruskim banku...Chyba,że nas...łupną!
Chyba quva nie wyjdę!!!
Gonzaga mam Ci pomóc?
Gonzaga Ciebie wszystkiego trzeba uczyć. Masakra
I znowu dzwonili do mnie pomóż bo Gonzaga chce wyjść A nie wie jak
Nie będziemy mówic po angielsku nie będziemy tacy jak oni w mamy dziennikarzy...
Mam nowyfon
Sebastian
Osa
Osa to teraz możemy przeprowadzać wideo rozmowy