Wpisy 3 569 576 – 3 569 675
14 maja 2019 19:05 → 14 maja 2019 20:05, 100 wpisów
U mnie to jaja były... Msza za babcie... Proboszcz przy ołtarzu a zza pleców kobieta patrzy czy nie ma młodego... A, proboszcz mowol by usiadła w ławce.. Ta zaś szybko przez cały Kościół i ucieklaludzie w śmiech...
Dobry materiał dla Siekielskiego. Teraz jest w termach w Cz. W przyszłym tygodniu będzie w Austrii. Latem na Domikanie
Dajcie cis ugrać... Mini ograniczammyślę by grać parkami multi... Ale to trudne
Tomi77, łatwe, bardzo łatwe. W Mini mislem już 2 piątki na swoje a w MM 9/10 dopiero 4 razy
Św. Jan Paweł II znał problem. Płakał, a nie powiedział publicznie.
Oczywiście że tak kryminalistów przestępców do więzienia ....nie szufladkójmy wszystkich do jednej szuflady
Stasiu z Krakowa oklamywal Karola
Rxucisz kamieniem w K. a w pedofila nie trafisz, to cud
Papież Franciszek się przestraszył... I dobrzemocna ręką wywala za łeb i ok
Tomi77, Stasiu zamiatal sprawę pod dywan. Oklamywal Karola.
Tak, żeby go nie otruli
Jeden faktmnie tylko wq....zwykły ..alski z automatu idzie siedzieć s tacy jakieś specjalnie traktowanie przecież to taki sam człowiek jak każdy
Najbardziej rozwalił mnie Juliusz Paetz... Odsuniety a tu Pasterka a on stoi jaz żywy wypisz wymaluj... No kur#$&
Tyle w temacie już i tak jest temat na gorąco niema już zamiatarki pod dywan..
Wlaaaasnie, mieli parasol ochrony od obecnej władzy
Forsami, wygrasz dzisiaj, czy Poznań i Racibórz?
Taaa na wygra ten lub ta co skreśli te co wylosują prawie 14 Milionów kombinacji to zryw z kiełbasą bobu na marsa hehe hehe haha hahaha hahaha
Dobra.. To doPiast wygrał 12 meczownie widzę by ktoś mu zagroził... O stała się tylko Legia
Drapek wrzuć w profil te nowe zasady EP bo na forum nie mogę to przeczytać
Ja już dzisiaj wysłałam multi , ale lotto to jedna wielka nie wiadoma
co tu wysłać , co tu wysłać
co tu wysłać , co tu wysłać
Magda, są dane na godz. 19:00 jakimi liczbami grali gracze w Lotto. To wszystko się jeszcze zmieni. Pewnie ci, którzy zagrają na ostatnią chwilę trafia szóstkę.
31101949 nie gram w dużego dzisiaj bo czekam na większą kumulacje
Mam te liczby.
4,7,11,13,14,16 ,17,18,19,28,34,39,45,40,42,45,49
4,7,11,13,14,16 ,17,18,19,28,34,39,45,40,42,45,49
31101949
liczby dobre te początkowe,zamiast 40 widzą mi się 60-tki,np.62.63.64
liczby dobre te początkowe,zamiast 40 widzą mi się 60-tki,np.62.63.64
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie:
Blisko 200 000 000 wygranej w Eurojackpot w Polsce !
Blisko 200 000 000 wygranej w Eurojackpot w Polsce !
Magda, literówka, której się słusznie czepiasz. Gdy pisałaś, że gnietlas ciasto, a nie gnietlas, nikt się nie czepiał. Pozdrawiam
Polecam słownik ortograficzny Doroszewskiego. Zostawmy w spokoju te sprawę.
Trochę to śmieszne... Bo co będzie jak Sekielski zrobi film o nauczycielach... Przestaną uczyca o lekarzach? przestaną leczyć?
Dzisiaj byłam u dentystki,jak robiła mi ząb to nadawała o tym filmie....
Nie mam głowy... Wpadła mi w oko wysoka brunetkai nie mogę wyciągnąć... oka z kieszeni
Magda, Cyrulik + Wilhelm, Wilhelm po dziadku, aż bierzmowania mam Adolf.
Ten starszy ksiądz mnie zaskoczył... Przepraszam... Mówił że odprawia mszę w intencji pokrzywdzonychja to szanujeprzecież mógł pójść do łazienki i tam zostacjednak ta kobieta też nie jest mądra ani jej rodzice.. Bo przecież to się wydarzyło jak miała kilka lat... No ku#$& a gdzie byli rodzice... Co, powiedziała że idzie do księdza posprzatac?
31...1949...jestes kutafon że ukrywasz się za cyferkami bo zmieniłeś nick...dojde kim naprawde jesteś....
Uwaga, podaję pewniaki dla Gosia77 i Magda.Dla każdej po 3 numerki.
Tomi77, zobacz osle od kiedy mam profil, a cutafona masz obok. Wyoraszam sobie takie uwagi.
Chcesz numerki to se strzel z ekierki
Mnie nie biorą twe gierki
A na liczby zmieniłeś literki
BOŚ kutafon wielki
Na cztery literki
Mnie nie biorą twe gierki
A na liczby zmieniłeś literki
BOŚ kutafon wielki
Na cztery literki