Wpisy 3 569 476 – 3 569 575
14 maja 2019 16:46 → 14 maja 2019 19:02, 100 wpisów
chyba bedzie trzeba przestac grac w gry liczbowe i trzeba bedzie zbierać na ziemniaki jaka denokracja przecierz to czysta złodziejka jest,
ja stare kupuje u dziada w budzie po 2 zł jeszcze ma , choć młode zaczynają wypierać . Nie chcę młodych bo nawozami pędzone
Ale co Wy myślicie co rolnik ma całe życie sprzedawać za tzw damski..j a zarobek to gdzie..
chleb 4,40 gr,ziemniaki młode 4,99 gr, normalnie idioci rzadza w tym kraju jak takie ceny daja to niech kazdemu do wypłaty dadza po te 500+ co miesiac nie tylko na dzieci tera beda wybory , ja na nich i ich wybory klade uj po całosci
3 569 482. jackwar 2019-05-14 (16:52) Wawa
kto ogląda Jackowskiego ?
ja ogladam, to super gość jest uwielbiam jego programy , gość na poziomie
kto ogląda Jackowskiego ?
ja ogladam, to super gość jest uwielbiam jego programy , gość na poziomie
wczoraj Jackowski uzasadnił dla czego będzie głosował nie na PiS tylko na konfederacje . Mnie przekonał
3 569 480. jackwar 2019-05-14 (16:50) Wawa
Forsami , rolnik ma grosze , zarabiają pośrednicy!
tak rolnicy zawsze byli w dupę kopani przez każdy rzad zawsze byli stratni na wszystkim, dlatego dużo osób posprzedawało ziemie, bo się im nic nie opłaca chodować czy sadzić,
jackwar nie nie słuchałem go wczoraj , poniewaz ja ogladam go na kanale na youtube , ma tam swój blog poświecony różnym tematom, które ja lubie akurat
Forsami , rolnik ma grosze , zarabiają pośrednicy!
tak rolnicy zawsze byli w dupę kopani przez każdy rzad zawsze byli stratni na wszystkim, dlatego dużo osób posprzedawało ziemie, bo się im nic nie opłaca chodować czy sadzić,
jackwar nie nie słuchałem go wczoraj , poniewaz ja ogladam go na kanale na youtube , ma tam swój blog poświecony różnym tematom, które ja lubie akurat
3 569 488. jackwar dzieki pozniej posucham sobie , link juz skopiowałem,do notesu
teraz muszę iść do jakiegoś sklepu żeby kupić coś do jedzenia bo echo w lodówce jest, może jakąś rzodkiewkę ,mleko, i jeszcze coś, zobaczymy co będzie i po ile , muszę sprawdzić ceny w innych sklepach tych ziemniaków też, bo trzeba coś jeść nie, powietrzem się nie da żyć samym
na razie wszystkim
3 569 494. Forsami
tak Alleluja i do przodu jak to ma zwyczaj mówić oj.Tadeusz
tak Alleluja i do przodu jak to ma zwyczaj mówić oj.Tadeusz
nie warzne gdzie jedziesz, z kim jedziesz i za ile jedziesz ważne że jedziesz
Alleluja i do przodu już złożone
5/5 6/6 10/10
Dziś moja metoda dała
4/6
4/5
5/5
Jeszcze jeden zakład bym posłał i było by
5/6
5/5 6/6 10/10
Dziś moja metoda dała
4/6
4/5
5/5
Jeszcze jeden zakład bym posłał i było by
5/6
Od dziś typuje na profilu inne na zmyłke ts bardzo to pomaga
Portalowiczka nie pochwalila się piątka w Mini. Ona skutecznie wybiera liczby od Portalowiczow. Po jej wizycie na profilu, trzeba usunąć zestawy i typowania. Ma źle moce.
Zawsze podajemy 1,2,3,4,5 itp
Wysyłamy x.x.x.x.x
Wtedy padają wygrane
Wysyłamy x.x.x.x.x
Wtedy padają wygrane
Tak trzeba robić+metoda=
Dziś R-z miasto i pan portalowicz na A
Kombajnlotto, święta prawda. Trzeba się opłacać pięknym za nadobne.
Portalowicz odszedł z tego portalu, i zaraz szczęście się usmiecnelo. Ma 7/7 w keno na stawce i piękna zdrapka. Wczoraj wpadło mu 10000 zl
Grudziądz
Jestem Roman Tyk, a ja Doruch Ania.
Grudziądz 9/9 plus
Tak
Do zobaczenia za 3 godz 56 min
Na portalu bylo wielu inteligentnych Portalowiczow.Niektorzy nie mogli zdzierzec, że skutecznie typowali.Denuncjanci stale odnosili do ....Ten bezpodstawnie pousuwal ich konta.Ja też się z tym liczę.Mnie ten portal jest potrzebny jak psu piąta noga.
Tak, tak odnosili, że ich też usunął
Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie.G76.Teraz ma inny Nick.
Jackwar, słuszna racja Jackowskiego.Jeszcze trochę a Polacy będą się...Już rodziny są skrócone.
Na portalu są też fałszywi. Typują innymi liczbami, a w realu grają innymi.Podaja pewniaki, które się nie sprawdzają.Taka postawa przynosi szkodę uczciwym.Regulamin portalu pozostawia wiele do życzenia. Admin usuwa uczciwych i takich, którzy piszą prawdę.Pozostawia gorszy sort.
Ze sprawiedliwościa ten człowiek jest
propaganda goni propagande może to fakty już nie wiem gdzie co jest
Na 14 nie gralem,na wieczor zagram mini i multiduzego msm juz dwa zaklady wyslane
Pewniaki na profilowym.
Witka... tylko 4 mini wysłane... No czy wyśle 8 czy 10 i tak dupa... jak mam paść to i na 4 padnie
Zagrane Wojtt lotto plus choć nawet nie wiem czy jest kumulacja
36,40 49,18,7,17,27,1,19,25,47,4
Scan na profilowym.
Z maszyny lecą takie jak podałem. 10 zakładów, wszedzie powtórki. Kupione w Poznaniu.
Grajcie liczbami Twojkwiat77 /daniel1981 dop8s, 3 Wam nie/szczęście.
Gosia ja wysle 16 mini i ze dwa multi no i moze jeszcze jeden duzego
Co pedo... Są wszedzieale i kościół i szkoły i szpitale powinny za łeb wywalić... A nie przesuwać w inne miejsce
Tomi77, co to jest turystyka seksualns?
Z parafii na parafie to jest właśnie turystyka seksualna.
Katherin, nie wiesz jakie zostaną wylosowane? Ja wiem.
O biały tu chodzę do kościoła ale jakbym dowiedział się że któryś z moich na cia do dzieci? zmieniłbym pwrafiei zrobił wszystko by wyleciał na pysk
Na 100% zostaną wylosowane te, których nie wyślesz i oboki
Mąż Radwańskiej jeździ Porsche kupiła mu pewnie Agnieszka bo sam nieborak pewnie zarobił niewiele więcej ode mniea mi do Porsche brakuje
Tomi77, szkoda, że Siekielski naglosnil sprawe. Zmniejszy się ilość sponsorów.
Lech chyba pidslyszal moja uwagę... Bo nie po drodze mu by Legia została mistrzem... Piast na mistrza i basta
U mnie spoko... Może do kobiet kiedyś jeden miał ciagote ale już go nie ma
Dzisiaj szóstka padnie w Poznaniu
Tomi77, to zdrowy facet jeśli ciągnęło go do tej samej płci.
Lucek lubił chłopców, nadal lubi, to z G. biskup przeniósł go na Słowację. Zapasiony grubas.